Mamici de iulie-august 2008 (14)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna la toate ,

Am intrat sa va urez sarbatori fericite, un an nou 2008 cat mai fericit si plin de impliniri. Sa fiti iubite si fericite alaturi de cei dragi! Craciun Fericit!

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

neata burtici!
i-am scris pm roxanei
si eu am dat de un doctor nenorocit DR SEDAN de la giulesti!feriti-va de el!
eram 2 tipe la eco si dupa ce ne-a intrebat ce vrem a mai si incurcat ce a zis una cu cealalta
ce sa va zic pe banda rulanta parca eram cartofi, si mai si tipa intruna

drept pentru care dupa ce am citit ce-a scris oana sm ca la ea l-a vazut bine pe bb sotul a zis sa mergem si azi la eco
asa ca la 13.20 ma duc la eco

4s si 2 zile!
sper sa fie bine samburelul!!!!!!!

mergem inainte!trebuie sa reusim!

Mergi la inceput

mary b sa stii ca si eu am arsuri, si ameteli!
astea sunt singurele semne de la mine!

4s+!

Mergi la inceput

anaxena stai tu linistita, ca sa vezi cand o sa-l ia in brate fetita si o sa-i zica tati nici n-o sa mai vrea baiat!

4s+!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

dma in primul rand bafta azi la eco!!! dar de ce mai faci una!? ca doar si tu ai vazut un punctuletz!!! nici nu em vazut mare lucur, decat un punctuletz in uter-eu aveam o pitici la creier si o frika mare ca sa fie bb unde trebuie! in rest dr a zis sa merg la el dupa 15ian; chestia care m-a flatat a fost faza cu eco abdominala vs. vaginala (el nu e adeptul eco vaginala asa devreme in sarcina adik 4s si 1 zi, spunandu-mi ca daca e sarcina se vede si la abdominala si ca trebuie sa ai ochi si se vede! si am vazut-o; zicea si el ca s-ar vedea mult mai clar la vaginala dar el nu-mi face...asa ca...)

Oana
4s (pe cand vine Mos Craciun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

dma....se ne dai de veste cum a fost la eco! sper sa dai peste un dr ok si rabdator! te

Oana
4s (pe cand vine Mos Craciun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

AnnaBaby, eu am 26 de ani, e prima sarcina, si totusi doctorul mi-a zis sa fac bitest si triplu test (bitest va trebuii sa-l fac in sapt 13, mai departe nu mai stiu). Din cate stiu eu nu sunt invazive, presupun doar recoltare de sange. Amniocenteza este intr-adevar invaziva si are ceva riscuri, dar se face doar daca celelalte teste ies prost; nici eu nu asi vrea sa fac amniocenteza, sper sa nu fie nevoie.

Didi 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

am fost la cumparaturi,mama,ce aglomeratie era in market...n am cumparat mare lucru,dar tb sa iau cate ceva pt colindatori,ca maine e mos ajunul...
bebe e miscaret,mi a dat de stire de cum s a trezit ca e si el prezent...
DANA,multumim pt urari.iti dorim si noi toate cele bune!
MADA,ce mai faci?ca n ai mai zis nimic de ceva tp...
MIKICRIS,tu pe unde esti?
AVALON,TU?CAMI PUS,CE MAI FACI?
SYBILLE,CUM TE MAI SImti?
ANAXENA,imi pare rau pt sotul tau...dar cel mai imp e ca e copilul sanatos,daca doamne fereste ii spunea dr ca are ceva copilul?ia intreaba l asta...
scrieti si voi mai des,mai fetelor cucuiete!e valabil pt toate gravidutele!
FETELOR,VOI PANA LA CATE SAPT DE SARCINA MAI LUATI ACID FOLIC?eu de cateva zile n am mai luat,am inceput in schimb sa iau elevit.
MARY B si eu am avut aseara niste arsuri,cred ca de la faptul ca am mancat sorici...eu la sarcina cu cris cam de la 6 luni de sarcina am avut arsuri ingrozitoare,care nu ma lasau sa dorm noaptea...
14+

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

quote:
monalac: FETELOR,VOI PANA LA CATE SAPT DE SARCINA MAI LUATI ACID FOLIC?

Eu am luat elevit de la inceput; contine si acid folic. Medicul mi-a spus ca in general se ia pana in sapt 14, dar se poate prelungii, nu e nici o problema daca se ia si in restul perioadei sarcinii. Eu o sa iau elevit pana la 14 sapt (oricum am hemoglobina cam mica: 10.8 - in timpul sarcinii se considera anemie daca e sub 10.5, deci sunt inca in parametrii normali )

Didi 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Mona nu am mai scris ca efectiv nu am mai apucat.
Fata e bine noi suntem ocupati cu vizite plimbari si pe 25 plecam la baia mare si vrem sa squeeze everything in in cat mai putin timp.
Suntem bine fata se joaca azi e soare s-a mai topit din zapada si vrem sa profitam de vremea frumoasa sa mai facem poze sa ne mai plimbam la 2 tre sa mergem dupa cozonaci si apoi sa mai vedem pe unde apucam sa mai vizitam ca e si tata acasa si mergem cu masina si e mult mai usor decat pe jos cu carutul si fata.
Eu cu greturile stau binisor azi am o zi mai nasoala dar cat de cat ok aseara am iesit si noi in oras cu niste prieteni am lasat fata dormind in paza lui tata si a fost ok nu s-a trezit a fost bine.
Va pup pe toate aveti grija de burtici si mai intru mai pe seara sau maine dim.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput