Mamici de iulie-august 2008 (14)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Buna fetelor,
Am mai intrat si eu pe la voi, cu voia vostra, si ma bucur ca este totul ok.
Eu incerc sa fac fata situatiei, cu toate ca nu ma descurc prea bine dar...vin sarbatorile si imi doresc din tot sufletul ca Dumnezeu sa ma ajute si pe mine anul ce urmeaza si sa am si eu copilul mult dorit.
Sarbatori fericite, un an nou plin de impliniri si copii sanatosi si frumosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

Anamak si eu am vrut sa merg cu dr.Banceanu;o prietena cu probleme in sarcina a adus pe lume un baietel sanatos sub supravegherea lui,dar eu tare am fost dezamagita dupa primul consult:nu mi-a spus nimic de acidul folic,care este atat de important in primul trimestru(mi-a spus sa nu iau nimic) si s-a comportat si cam rece.Si eu sunt la prima sarcina si vreau ca totul sa fie perfectIn cele din urma am renuntat la el.
Fetelor,sunt ingrijorata ca nu apar pe listuta.Mai trec o data datele:DN:14.08.1979
UM:6.11.2007
DPN:12.08.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna fetelor,

mama cat ati mai scris...nici nu stiu daca va mai amintiti de mine..
....nu am apucat sa citesc tot...doar asa ....printre randuri...acum imi fac bagajele...merg la Arges la parintii mei.yupiiiiiiiii...merg sa chefuiesc......pe 29 merg la nunta...abia astept..(barbatu-meu e plecat in Franta...din nou...asa ca voi fi singura)...sper numai sa ajung cu bine...ca e ceataa...si ger...sa dea DD sa ajung cu bine..

...va pup..si va voi mai scrie din Arges...

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaralu13@yahoo.com spune:

Dragi burtici,mamici si copii,
Deschideti u#351;a #351;i l#259;sa#355;i spiritul Cr#259;ciunului s#259; v#259; intre în cas#259;! Deschide#355;i inimile #351;i l#259;sa#355;i bucuria #351;i împlinirea s#259; va intre în suflet! Deschide#355;i larg bra#355;ele #351;i îmbr#259;#355;i#351;area voastr#259; cald#259;, vorba bun#259; #351;i gândul curat s#259; fie cel mai de pre#355; cadou pentru cei dragi! Fie ca iubirea, în#355;elepciunea, încrederea #351;i generozitatea s#259; v#259; c#259;l#259;uzeasc#259; pa#351;ii în noul an ! La mul#355;i ani !
Oana,+8 & Bianca Maria (6.09.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

SURSULA bine ai venit , cu intarziere, si da, acidul folic este foarte important. Acidul folic e bun pentru ca e impotriva spinei bifide, a malformatiilor la fat. Poti lua de capul tau daca medicul (de altfel, foarte iresponsabil), nu ti-a prescris. Eu cred ca se da fara reteta. Deci, fugi si cumpara si ia cate o pastila pe zi. 5 mg. Ca restul se elimina.....copilul isi ia cat are nevoie. Numai bine.

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna seara gagicutelor , ce mai faceti mai in afara de grija lui bb. ca eu daca nu trec zilnic pe aici parca mai uit ca sunt gravida si ba fac cumparaturi ba ma joc cu Mandy sau fac curat si uite asa trece timpul .
Tin totusi sa spun ca totusi pe mine inca ma mai doare zilnic burtica mai ales jos la cezariana .
Sper sa nu fie nimic , joia viitoare merg la ginecolog si il intreb .
Camy cum sa te uitam mai ,pai e posibil asa ceva ? nu-mi vine sa cred ca sotul tau pleaca iar , of of , eu nu stiu ce mas face fara al meu , in seara asta mi-a spalat toata podeaua din casa .
In rest va doresc de fiecare data la cele care nu mai intrati sau daca nu mai intru eu , sarbatori fericite si un calduros La multi ani !

Alina 13+ si Mandy Stephanie 2,11 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

am fost la eco, uterul este marit, endometrul gros, si un sac gestational de 4mm
cam atat am aflat
iau elevit si mai merg cam in jur de 10 ian la eco!

4s+!
sper sa fie bine samburelul!!!!!!!

mergem inainte!trebuie sa reusim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Fetelor care o sa aveti 2 copilasi micuti si cautati carucior la noi exista asa ceva : un scaunel care se ataseaza la carucior, in spatele scaunului existent. Poate gasiti ceva asemanator in RO sau prin alte parti, ca idee, eu am vorbit cu mamici care il folosesc si sint foarte foarte multumite de el.

http://www.joggingstroller.com/Phil-and-Teds-Second-Seat-v2.pro?source=shopping&kw=100175ORANGE000&zmam=6024774&zmas=4&zmac=73&zmap=100175ORANGE000

-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

quote:
Originally posted by dia_filipas

Salut fetelor! Azi sunt data peste cap: e prima mea sarcina, si nu eram eu chiar convinsa ca este timpul potrivit pentru un copil, dar ieri am fost la eco si l-am vazut pe bb, am vazut cum ii bate inimioara (thank God for modern technology!!) si de atunci imi vine intruna sa plang de fericire (noroc ca sunt singura in birou). Acum astept rezultatele analizelor, si ma rog intr-una sa fie totul bine, mai ales ca eu eram fumatoare inraita pana am aflat de sarcina.

dia

Dia, sarcina usoara...Nici eu nu eram foarte sigura ca asta vreau acum, ma gandeam sa mai astept, sa ne stabilim pe un continent sau altul, sa vedem incotro o va lua viata...Dar daca Dumnezeu a decis ca acum suntem pregatiti pentru asta inseamna ca stie El mai bine decat mine de ce acum si nu mai tarziu...Asa ca felicitari!!Si eu am fumat destul de mult inainte, am venit in Brazilia cu 10 cartuse de tigari (pentru ca aici nu se gaseste ce fumez eu) si uite ca caum le dau cadou pentru ca nici nu imi vine sa pun tigara in gura!!

Mamicilor sa va dea Dumnezeu un Craciun Fericit, linistit si cu burtici cuminti!!

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

Marimar multumesc pt informatie...este o solutie si asta...
Noi am fost in seara asta intr-o vizita dar eu am stat cu ala micu' in alta camera, cu copiii, ca in camera cu oameni mari se fuma, asa ca eu am stat mai mult cu gandacelul meu...
Am inceput pregatirile, am transat curcanul si am pregatit carnea pt sarmale, maine sa fierb piftia, sa umplu sarmalele si mai vad eu ce o sa mai fac...
Burtica creste vazand cu ochii, abia am putut sa ma inchei la nasture la niste pantaloni normali, bine ca si mancasem si eram mai umflata fata de cum sunt dimineata de exemplu...Zilele astea am mancat cam mult, am o pofta de mancare!!!!!!!
Felicitari celor care si-au vazut bebeii la eco...eu mai am de asteptat pana la jumatatea lui ianuarie...

Pe voi va apuca cateodata niste calduri? Pe mine da, mai ales noaptea imi este cald si transpir...cred ca din cauza ca se mareste cantitatea de sange din organism si se intensifica circulatia...

Pupici!
Vorbim maine!!!!

10 sapt. si (20.01.2007)

Mergi la inceput