Mamici de iulie-august 2008 (14)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

quote:
Originally posted by Ralu79

Anaxena- felicitari pentru fetita!! In ceea ce-l priveste pe sotul tau o sa vezi ca ii va trece cu timpul.

Fetelor, am auzit ca acei copii ale caror mamici mananca peste in timpul sarcinii sunt cu 30% mai isteti decat ceilalti. Ce ziceti de asta? Oricum, din cate stiu eu nu avem voie sa mancam din toate tipurile de peste. Stie cineva mai multe detalii despre ce peste nu avem voie sa mancam?

Bun venit noilor burtici

Mikycris- ce mai faci ca nu te-am mai vazut pe forum

Pupicei tuturor

Ralu 10+

Ralu, mie doctorul mi-a spus sa mananc OBLIGATORIU de cel putin doua ori pe saptamana peste, toate tipurile de peste comestibil...Sigur ca trebuie sa ai putin grija cu pestele de la conserva...Dar eu cred ca poti sa mananci peste proaspat si chiar congelat din comert atata timp cat este gatit bine...Mai multa grija cu fructele de mare, scoicile si alte asemenea...

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca_81 spune:

Buna fetelor!

Felicitari fetelor care si-au vazut bb-ul la eco! Anaxena ma bucur tare ca ia fetita si ca ti s-a implinit visul. Si eu tot fetita imi doresc si sper ca o sa fiu si eu la fel de fericita ca tine peste trei saptamani cand o sa ma duc la eco.
Am citit ce ati scris mai devreme si m-am ingrijorat...eu nu am luat acid folic nici macar o data pt ca doctorul nu mi-a recomandat si sunt deja in 11 saptamani si mi-e tare frica ca nu am facut alegerea buna si ca nu am avut grija de puiul meu pana acum. Ce pot sa mai fac acum? Sa ma duc sa iau de capul meu sau sa il sun pe doctor?!?! Sunt foarte trista!
Ce se poate intampla daca nu am luat acest acid folic?

Aveti grija de voi!

Irina 11+

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

TUCHI,esti o fata deosebita!sa dea dumnezeu sa ti se implineasca dorinta cea mai mare!
VIOLETA,AALINA,sarbatori fericite si fie ca anul viitor sa va aduca tot ce va doriti!
IRINUCA,nu ti face probleme.nici eu la sarcina cu cris n am luat acid folic si cris e sanatos.insa poti incepe sa iei multivitamine,gen materna sau elevit,ele contin si acid folic.
ce activitate slaba pe forum!eu nu pot sta o zi fara sa scriu...e ca o descarcare.azi inca nu l am simtit pe bebe si ma cam ingrijorez...asta seara e mos ajunul...,primiti colindatori?
14+

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

Irinuca, nici eu nu am luat acid folic la prima sarcina si nici acum, am luat si iau elevit care are si el acid folic, asa cum a scris si monalac...si slava domnului ca baietelul meu e sanatos....
Eu ma invart prin bucatarie ca imi astept barbatul sa mai aduca niste cumparaturi si sa ma apuc de infasurat sarmale si apoi sa le bag la cuptor in vasul roman, sa pun piftia la foc, ciorba nu cred ca mai fac acum de craciun, friptura o fac maine si dulciuri nu fac...preparate traditionale de craciun nu fac, am cumparat, asa ca zic ca o sa termin repede...Burtica creste, eu ma ingras pe zi ce trece ...
Pupici!

10 sapt. si (20.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

'neatza si de la mine, la amiaz'
dma, ma bucur ca fost bine la eco! mamicutza! de care eco ti-a facut?

Oana
4s (pe cand vine Mos Craciun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Narcisa - multumesc de incurajari!! Deja am inceput sa constientizez ce minune mi se intampla, si sunt foarte fericita!
Buna fetelor! Am citit cu atentie mesajele voastre despre eco. Eu aveam 11 sapt. cand am fost la prima eco, dar mie nu mi-a dat detalii legate de lungime, coloana, pliul nucului (nici nu stiu ce inseamna asta) l-am vazut,misca, mi-a spus doar ca sarcina evolueaza normal, atat, nici un detaliu (noroc ca mi-a dat o poza sa incep sa-i fac albumul). Am citit ca voua v-a spus chiar si cate zile, mie nimic. Data viitoare o sa fiu mai insistenta. Trebuie eu sa intreb detalii, sau ar trebui sa-mi spuna el? Cat despre simptome, inafara de sani mariti si sensibili, nu am nici unul. Aveam greturi cat fumam, dupa ce m-am lasat, au incetat brusc. De pe la cate sapt. ar trebui sa creasca burtica? Si de cand incepe fatul sa fie influentat de starea de spirit a mamei? Am citit ca conteaza enorm starea mamei in dezvoltarea fatului.

SARBATORI FERICITE!!!!

dia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna dragele mele burtici,
sa aveti un Craciun fericit si linistit!
si sa aveti grija cu sarea,zaharul si grasimile

multi pupici cu drag,
Vio

mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Fetele gravidutzele, va doresc multe bucurii, sanatate maxima, noroc, fericire si liniste sufleteasca, momente pline de iubire in sanul familiei voastre, odihniti-va cat puteti si sa aveti o sarcina cat mai usoara si o nastere la fel!!

mult pe toata lumea!!

CRACIUN FERICIT SI LA MULTI ANI !!!

Felicia 12+
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Dia, ar cam trebuii sa iti spuna doctorul detalii la eco, dar daca nu o face, intreaba-l tu. Nu scrie nimic pe poza pe care ti-a dat-o? La mine scrie varsta (scrie ceva de genul 7w5d - adica 7 sapt si 5 zile) si dimensiunea. Nici mie nu mi-a spus inca nimic despre masurarea pliului nucal, dar o sa-l intreb data viitoare.

Si pentru fetele care nu mai intra pe forum pana dupa sarbatori:
La multi ani si sarbatori fericite, sa va aduca Mosul tot ce va doriti, multa sanatate si bucurie!!!

Didi 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Dia, atat timp cat doctorul nu ti-a spus nimic inseamna ca e in regula totul...Daca vrei sa stii mai multe, probabil ca trebuie sa il intrebi...Aici e putin diferit, doctorul iti da toate detaliile de la inceput inclusiv numar de telefon al altui doctor in cazul in care el nu va fii disponibil cand tu ai nevoie...Dar oricum trebuie sa intrebi tot ce te intereseaza, chiar daca pentru el sunt niste prostiutze!!Doar pentru asta platesti, nu??Si pana la urma asta e meseria lui, ma gandesc...

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Mergi la inceput