Mamici de iulie-august 2008 (14)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Anaxena, FELICITARI, te ividiez. Imi doresc si eu atat de mult sa aud "e fetita" Chiar imi e teama ca nu ma voi putea bucura atat de mult de bb daca-mi zice ca e baietel .

Roxana, imi pare rau sa nu l-ai vazut pe bb. Poate gasesti o gaura la vreo clinica, cineva plecat in vacanta mai repede si care a renuntat la programare. Poate ar trebui sa suni in cateva locuri sa incerci.

Monica si gargaritza 10+

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Roxana01, eu iti pot da o programare la eco la Medsana la Dr. Hadi, dar pe 9 ianuarie, daca vrei. Nu stiu cand mai intru, asa ca iti dau pe pm mobilul meu.
Felicitari fetelor care au vazut pe bebe azi.

Gata, acum chiar am plecat.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

anaxena, vad ca ti-ai pus carucior roz deja....ce frumos se vede...aaaa.....si acum vad ca i-ai pus si nume.....abia astept sa ajung si eu acolo....

raspunde-mi si mie la intrebari, pls.

maryb 7+ cu mic

comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

quote:
Originally posted by maryb

anaxena, s-a legat si de pasa sau a fost eco abdominala ?

si in afara de cei 200 ron ai mai dat ceva la dr. ?

maryb 7+ cu mic

comoara mea

eco abdominala...ce treaba are cu pasa
am dat doar 200lei

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
14+ am oMARIA!!!AMR 26sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Roxana, DMA2007 imi propusese mie sa facem schimb!!! Poate oferta mai este inca valabila, trimite-i un pm.Multa bafta!!!!

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
5+

Mergi la inceput

anaxena, mai am o intrebare si promit ca te las in pace....pe ziua de azi ....ai zis ca te-ai dus si ai facut pisu...pai la eco abdominala nu trebuie sa ai vezica plina ca sa se vada mai bine ?....deci intrebarea e....cum trebuie sa fie vezica, goala sau plina la aceasta eco morfo de trim. I ?

maryb 7+ cu mic

comoara mea

Mergi la inceput

cine a deschis cap asta si a schimbat parola??
nu mi se pare corect!!!
pai si dc vreau sa modific ceva,ce fac??
cine a deschis capitolul sa-mi puna si mie carucior roz pe prima pagina si numele de Maria langa el

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

anaxena, tu faci misto ???....pai ai deja carucior roz si numele Maria.

maryb 7+ cu mic

comoara mea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by maryb

anaxena, mai am o intrebare si promit ca te las in pace....pe ziua de azi ....ai zis ca te-ai dus si ai facut pisu...pai la eco abdominala nu trebuie sa ai vezica plina ca sa se vada mai bine ?....deci intrebarea e....cum trebuie sa fie vezica, goala sau plina la aceasta eco morfo de trim. I ?

maryb 7+ cu mic

comoara mea

asa am citit si eu pe forum...dar l-am intrebat si mi-a zis sa ca pot face pipi linishtita
la ce aparatura are crede-ma ca nu are nevoie de nicio vezica plina

proiectul bebe pink

Mergi la inceput

anaxena, merci pentru lamuriri.

asteptam vesti bune in continuare de la fetele care se duc la eco in aceasta dupa amiaza.

fetelor, eu ma pregatesc sa plec acasa, asa ca va urez un week-end minunat si calduros.

maryb 7+ cu mic

comoara mea

Mergi la inceput