Mamici de iulie-august 2008 (14)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

da si eu merg dar peste o ora. Stau ca pe ghimpi. Trebuie sa termin treaba la serviciu si apoi plec. Va povestesc mai tarziu cum a fost

Anna 10
AMR 30
vinebarza
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

pai cum sa fie annababy, ne aduci vesti bune ca si celelalte fete.

maryb 7+ cu mic

comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Am o intrebare. Pentru examinarea colului(ca sa se vada daca e lung si inchis) e suficienta eco sau trebuie control vaginal?

Anna 10
AMR 30
vinebarza
poze

Mergi la inceput

annababy, din ce am citit la odiseea de martie-aprilie spuneau fetele ca depinde de dr. dar ca cel mai bine se vede si se masoara la eco.

maryb 7+ cu mic

comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

pai am ajuns la adresa si noroc ca shtiam de pe forum de placutza aurie,am intrat si am tzipat ca vreau la toaleta..a facut pipi si apoi direct pe masa...n-am avut timp de emotii
ma unge nenea Iosup cu gel si ma intreaba ce-mi doresc,eu zic fetita si sotul baietel..apoi ma intreaba dc m-am gandit la nume..ii zic variantele dupa care urmeaza vreo 15min in care o masoara,ne arata inima,stomacul,rinichii...ne pune sa ascultam inima si apoi il intreb cate batai pe minut sunt,el zice 153..in gandul meu era cev ade genul >140 deci sa fie oare fata??...apoi incepe sa inshire fel si fel de masuratori..si la un moment dat zice: vezica urinara evacuata,sex feminin(maria),stomac nu mai shtiu cum....
si m-au napadit lacrimile....la sfarshit l-am intrebat de 3 ori dc sigur e fetita si a zis ca daca-l intreb pe el el zice ca e fetita,m-a intrebat cand vine baiatul si i-am zis cat mai repede...sotul era crispat ..a crezut pana in ultimul baiat ca e baiat
echo a costat 200lei..mi-a dat si 3 poze
e super frumos,nu a trebuit sa ashtept..ai ecran mare in fata..si face eco 2D si 4D...pozele sunt 4D...nu e prea vorbaretz doctorul dar vezi pe bb ce face,era tare agitata bbelina
alte intrebari?

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
14+ am oMARIA!!!AMR 26sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Buna fetelor!

Azi am fost la eco. Plina de griji si de speranta. Tin sa spun clinica si numele doctorului : Medicover victoriei, DR CALOMFIRESCU MARIUS. Va spun pt ca am fost oripilata de modul cum acest medic intelege sa faca ecografia. In primul rand, cand i-am spus pt ce vin, adica eco de trim 1 sarcina, mi-s zis ca n-am ce cauta la el. ca nu ar trebui sa fac eco la varsta asta, ca n-are nici o relevanta. daca vreau sa fac eco tr sa iau si analize de sange ca sa faca dublu test, adica un test de depistare a sindromului Down. ca altfel eco asta nu spune nimic.

Bun, spun eu, hai sa facem eci si vb cu medicul meu si daca el spune ca trebuie fac si analizele de sange care mi spune el ca sunt necesare.

ma tine pe masa cam 10 min (e mult cred) timp in care eu NU VAD NIMIC PE ECRAN!!!! Dicteaza niste randuri, iar eu retin: COLOANA VERTEBRALA APARENT INTEGRA, SPECTRU TRICUSPIDA APARENT FARA ANOMALII, DIAFRAGM APARENT INTEGRU. Sa innebunesc!!!! la orice chestie importanta el spunea : APARENT!!!! ACEST dR cALOMFIRESCU ESTE UN INCOMPETENT!!!!! M-A SCOS DIN MINTI!!! ERA CLAR CA NU VROIA SA-SI ASUME VREO EVENTUALA VINA IN CAZUL IN CARE COPILUL SE NASTE CU MALFORMATII!!!! la ce naiba mai faci ecografia daca ei spun la orice "aparent" normal.

Trecem peste, stand pe pat, mi-am zis sa nu-l intrerup, sa nu se supere. am zis ca-l intreb mai multe la final si il rog sa ma lase sa ma uit si eu la copil, ca doar eu sunt cea care il port. si DOBITOCUL DE DR CALOMFIRESCU inchide monitorul inainte sa imi dau seama si zice ca asta a fost tot. ca totul pare normal, doar ca sa fac analizele de care mi-a spus el la medicover, evident, ca tr facute imediat. am ramas interzis!!!!! nu-mi venea sa cred ca am facut eco si nu mi-am vazut o secunda copilul!!!! nu stiu ce sa fac fetelor ca sa avertizez pe toti ca nu trebuie sa mearga la Dr Calomfirescu!!!!!!!!!!!

In concluzie, dupa eco nu stiu nici daca copilul este bine, stiu ca este APARENT bine, nu mi-am vazut deloc copilul si nu stiu nici sexul (cu toate ca la Daria am stiut de la prima eco ce sex este). am iesit de la eco si am plans in continuu veo ora. nici acum nu i-am revenit si nu stiu ce sa fac sa incerc sa avertizez fetele sa nu faca aceeasi greseala ca mine. Ma doare si ca nu mai pot in urmatoarele zile sa mai fac o ecografie la alta clinica, avand in vedere perioada de sarbatori.

daca voi stiti pe cineva care a renuntat la ecografie in perioada asta, la un medic bun, va rog sa-mi spuneti si mie. As vrea tare mult sa mai merg la eco, dar nu am mai gasit locul zilele astea.

va multumesc ca m-ati ascultat! sper sa ne auzim cu vesti mai bune

Roxana & cocutzel Daria (06.09.06) + Burti- bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Anaxena......FELICITAAAARI PENTRU FETITZA!!! Sarcina e destul de mare ca dr sa nu se insele in privinta sexului bebelinei, iar Iosup chiar "se pricepe" sa le spuna "pe bune" si de la o varsta mai mica a sarcinii!

Caprioara, felicitari penrtu bebe maaaare.....poate data viiitoare va spune si ce ascunde intre piciorushe!

Rain, felicitari si tie pentru bebe sanatos si cu inimioara puternica!

Irda Bebe

cu Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

quote:
Originally posted by Roxana01

Buna fetelor!

Azi am fost la eco. Plina de griji si de speranta. Tin sa spun clinica si numele doctorului : Medicover victoriei, DR CALOMFIRESCU MARIUS. Va spun pt ca am fost oripilata de modul cum acest medic intelege sa faca ecografia. In primul rand, cand i-am spus pt ce vin, adica eco de trim 1 sarcina, mi-s zis ca n-am ce cauta la el. ca nu ar trebui sa fac eco la varsta asta, ca n-are nici o relevanta. daca vreau sa fac eco tr sa iau si analize de sange ca sa faca dublu test, adica un test de depistare a sindromului Down. ca altfel eco asta nu spune nimic.

Bun, spun eu, hai sa facem eci si vb cu medicul meu si daca el spune ca trebuie fac si analizele de sange care mi spune el ca sunt necesare.

ma tine pe masa cam 10 min (e mult cred) timp in care eu NU VAD NIMIC PE ECRAN!!!! Dicteaza niste randuri, iar eu retin: COLOANA VERTEBRALA APARENT INTEGRA, SPECTRU TRICUSPIDA APARENT FARA ANOMALII, DIAFRAGM APARENT INTEGRU. Sa innebunesc!!!! la orice chestie importanta el spunea : APARENT!!!! ACEST dR cALOMFIRESCU ESTE UN INCOMPETENT!!!!! M-A SCOS DIN MINTI!!! ERA CLAR CA NU VROIA SA-SI ASUME VREO EVENTUALA VINA IN CAZUL IN CARE COPILUL SE NASTE CU MALFORMATII!!!! la ce naiba mai faci ecografia daca ei spun la orice "aparent" normal.

Trecem peste, stand pe pat, mi-am zis sa nu-l intrerup, sa nu se supere. am zis ca-l intreb mai multe la final si il rog sa ma lase sa ma uit si eu la copil, ca doar eu sunt cea care il port. si DOBITOCUL DE DR CALOMFIRESCU inchide monitorul inainte sa imi dau seama si zice ca asta a fost tot. ca totul pare normal, doar ca sa fac analizele de care mi-a spus el la medicover, evident, ca tr facute imediat. am ramas interzis!!!!! nu-mi venea sa cred ca am facut eco si nu mi-am vazut o secunda copilul!!!! nu stiu ce sa fac fetelor ca sa avertizez pe toti ca nu trebuie sa mearga la Dr Calomfirescu!!!!!!!!!!!

In concluzie, dupa eco nu stiu nici daca copilul este bine, stiu ca este APARENT bine, nu mi-am vazut deloc copilul si nu stiu nici sexul (cu toate ca la Daria am stiut de la prima eco ce sex este). am iesit de la eco si am plans in continuu veo ora. nici acum nu i-am revenit si nu stiu ce sa fac sa incerc sa avertizez fetele sa nu faca aceeasi greseala ca mine. Ma doare si ca nu mai pot in urmatoarele zile sa mai fac o ecografie la alta clinica, avand in vedere perioada de sarbatori.

daca voi stiti pe cineva care a renuntat la ecografie in perioada asta, la un medic bun, va rog sa-mi spuneti si mie. As vrea tare mult sa mai merg la eco, dar nu am mai gasit locul zilele astea.

va multumesc ca m-ati ascultat! sper sa ne auzim cu vesti mai bune

Roxana & cocutzel Daria (06.09.06) + Burti- bebe

era o fata care avea programare maine...si zicea ca dc face schimb cu nu shtiu cine...poate citeste si te ajuta

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
14+ am oMARIA!!!AMR 26sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

anaxena, s-a legat si de pasa sau a fost eco abdominala ?

si in afara de cei 200 ron ai mai dat ceva la dr. ?

maryb 7+ cu mic

comoara mea

Mergi la inceput

fetelor, voi aveti arsuri ?....eu azi am niste arsuri....

maryb 7+ cu mic

comoara mea

Mergi la inceput