Mamici de iulie-august 2008 (14)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

ANAXENA,felicitari!!!da ne detalii,cum ti s a parut dr,cat a costat eco,cat a durat,ce ti a mai spus.
14+

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Anaxena, felicitari!!! Ma bucur pentru tine!!!

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Fetelor, vi se intampla vreodata sa simtiti cum va sageata o durere prin vagin? Eu am tot avut in ultima vreme si incep sa ma ingrijorez.

Anna 10
AMR 30
vinebarza
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

quote:
Originally posted by AnnaBaby

Fetelor, vi se intampla vreodata sa simtiti cum va sageata o durere prin vagin? Eu am tot avut in ultima vreme si incep sa ma ingrijorez.

Anna 10
AMR 30
vinebarza
poze

mie nu mi se intampla...

10 sapt. si (20.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by AnnaBaby

Anna 10
AMR 30
vinebarza
poze

Mie da; ieri pt prima oara, cred ca datorita compresiilor pe nervi si modificarilor prin care trecem in aceasta perioada. Aaaa...in perioada stau si mult pe scaun, poate de aceea.

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Eu stau de dimineata pana seara pe scaun. O fi din cauza asta?

Anna 10
AMR 30
vinebarza
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

si mie mi se mai intampla si tot asa mai mult cand stau pe scaun am simtit....oricum de cand am aflat ca sunt gravi am simtit chestia asta cam de 4 ori pana acum.

maryb 7+ cu mic

comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Fetelor, imi cer scuze ca nu am timp sa citesc din urma, am intrat pe fuga, doar sa va spun ca, pana la urma am ajuns si eu astazi la eco (trebuia sa merg maine dar nu mai putea doctorul).
Asa ca l-am vazut pe bebe ! Varsta eco e mai mare cu 6 zile (adica 12 sapt si 1 zi); dupa UM ar trebui sa fie 11 sapt si 2 zile. La inceput a stat linistit, nu misca deloc, apoi a inceput sa joace tzontzoroiul, nu alta , a bagat si mainile in gura, hi, hi... Doctorul a spus ca suntem bine, colul e lung si inchis si bebe se dezvolta bine. Masuratorile sunt CRL: 4.69 cm; AC: 5.09 cm; GFA: 52 grame; BPD:1.82 cm; FL:0.65 cm (nu am avut timp sa vad ce inseamna fiecare).
Am fost si cu sotul si cupilul (Matei). Mai ales Matei a fost foarte incantat sa-l vada cum se misca pe ecran. Ne-am uitat si intre picioare, ca statea fooooarte bine, dar nu am vazut nimic spre dezamagirea lui Matei care voia sa auda ca are surioara. E totusi prea mic bebe sa se vada acum...

Fug la treaba, ca-s inca la birou si vreau sa ajung si eu acasa mai repede.

Sper ca toate sunteti bine (v-am spus ca nu am reusit sa citesc din urma din lipsa de timp ).
Inca o data Sarbatori fericite, sanatate si un An bun!!!!

pup you,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Ziua buna la burtici!

Anaxena, FELICITARI pentru PINK, cred ca plutesti de bucurie, o sa-i treca sotului "dezamagirea", mai ales ca fetitele sint topite dupa tati!

Astazi am fost si eu la ecografie: e bine samburele sau samburica, deja are 1,5 cm , totul decurge ca la carte, i-am ascultat inimioara, cred ca aveam un zambet imens pe fata ...am facut urmatoarea programare pentru 25 ian, dar dr mi-a spus ca se face o ecografie intre sapt 9 - 11 pentru masurarea pliului nucal, sper sa ma pot reprograma!
cine mai vine astazi cu vesti? carucioare colorate?

Bun venit si burticilor noi, sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi!

Nu stiu daca ne mai auzim pana dupa sarbatori asa ca va urez:

Craciun fericit si cu bucurii, Anul nou sa va aduca tot ce e mai bun pe lume, sanatate si noroc in toate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

caprioara, rain, ma bucur din suflet ca ati venit cu vesti bune de la eco. Sa dea Dumnezeu ca fie bine in continuare pentru toate.

haideti fetelor, parca erau 5 fete care aveau azi eco si am primit raspuns de la 3.....parca annababy si oanasm mai merg azi, nu ?

maryb 7+ cu mic

comoara mea

Mergi la inceput