Mamici de iulie-august 2008 (14)
Raspunsuri - Pagina 4
lcazangiu spune:
MAMICI CU BURTICI,
VA DORESC UN CRACIUN FERICIT SI PLIN DE BUCURII SI IMPLINIRI!
eu acum plec de la munca, daca mai am timp am sa mai intru si de acasa, multa sanatate tuturor, si sa ne auzim cu bine!
Va pupa Lori! 13+
Irda spune:
'Neatza dragi burtici!
Kimmy, wow ce burtica mare si dragutza aiiii!
Cum sa radem de tine scumpa mea.....esti o gravidutza in toata regula....nu se mai indoieste nimeni la cum arata burtica ta!
Si a mea e mare...si a Monei.......e normal!
Pupici
Irda Bebe
cu Daria 13 iulie 2005
Poze Daria
turturica spune:
Buna, fetelor, iar va miscati repede cu scrisul. Interesanta discutia voastra cu bebe2, eu planuiesc sa ne punem pe incercat pentru bebe2 destul de repede dupa bebe1. Unu la mina pentru ca am incercat 2 ani pina am reusit sa ramin insarcinata si nu se stie cit de repede reusesc sa ramin a doua oara, doi la mina pentru ca am si eu sint binisor peste 30 de ani si nu vreau sa fiu chiar asa de in virsta cu bebe2 si trei la mina pentru ca si eu cred ca e bine sa fie de virsta apropiata.
Acuma sa vad cum or iesi lucrurile, probabil ca sint foarte optimista si nu realizez cit de greu e cind sint mici si cind esti intr-o tara straina. Dar daca stau sa ma gindesc mereu si sa pun lucrurile in balanta n-as mai face veci copii, ca niciodata nu e momentul ala potrivit 100%. Chiar si-acuma, cu bebe1, tocmai ce ma sunara unii la care aplicasem pentru o pozitie noua, mai interesanta, mai bine platita si cu avantaje mai mari decit cea pe care o am acuma. Ca sa-mi spuna ca sint interesati de mine. Le-am spus ca tocmai am aflat ca sint insarcinata. Si cica nu-i deranjeaza, cit timp revin la job dupa ce trece concediul de maternitate. Asa ca pe moment sint in dubiu cu ce sa fac, sa ma inham, gravida fiind la un job nou?
Anyway, ce conteaza pe moment pentru mine e ca bebe sa fie bine si sa creasca. Pentru ca io n-am in continuare greturi!!!!! Trec prin sarcina asta ca o floare, o fi bine, zau asa?
Dupa ce ca-s invidioasa pe sarmale si cirnati, am ajuns sa fiu invidioasa si pe greturile pe care le-aveti aproape toate.
Va rog pe cele care n-aveti sau n-ati avut greturi la 6+ sa-mi ziceti si mie, ca sa fiu si eu mai linistita ca nu-s singura exceptie.
narcisa, ca m-ai intrebat de acid folic, din asta iau, dar alte vitamine ioc. Maninc fructe, in limita posibila, dar si eu mi-s ca nati cu dulciurile si mai degraba trag la un colt de ciocolata decit la un mar.
nati, eu zic sa nu te ingrijorezi cu rh-ul asta negativ, am inteles ca ar fi pb doar daca ai mai ramas insarcinata inainte si nu ti-ai facut injectia respectiva, insa acum nu cred sa fie pb.
biribu, macar bine ca nu-s singura in clubul fetelor cu pofte de cirnati si sarmale
Tu lucrezi, nu-i asa? Ce faci cu fetita in perioada cind esti la servici? La voi exista gradinite pentru virste asa micute?
avalon, bubuleana cum mai sinteti?
Hai ca termin, c-altfel scriu roman. Va pup pe toate si va doresc Craciun fericit celor care nu mai intrati pina atunci
5+
madina71 spune:
Turturica, nici eu nu am greturi si nici nu am avut, nici la prima sarcina nu am avut neplaceri dintr-astea ale sarcinii...eu zic sa te bucuri si sa nu fii invidioasa pe cele cu greturi ca numai ele stiu saracutele ce rau este....
Boticelina, multumesc pt pontul cu kiddy boardul, o sa ma duc si eu la Metro sa cumpar...La Metro din Constanta ai vazut?
AZi am zis sa tin si eu post, fiind si vineri si vad ca pana acum am reusit...Eu inainte tineam ultima saptamana inainte de Craciun si Paste, la fel miercurea si vinerea din cursul anului, dar de cand cu sarcinile astea 2 nu prea am mai tinut, si oricum stiu ca nu prea e bine sa tii insarcinata fiind...
10 sapt. si (20.01.2007)
anaxena spune:
fetelor am venit de la echo
bb are 8.15cm..totul e normal si la locul lui...are 13s si 5z..e cu 2 zile in urma dar ne-am obishnuit
152batai/min
si e fetita,va dati seama ce bucurie pe capul meu..sotul e in shoc..credea din tot sufletul ca e baiat...acum sa speram ca nu-i mai creste nimik in plus...Iosup parea foarte sigur sisotul a vazut aparatura si e convins ca nu a greshit
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
13+ sper la o!!!AMR 27sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe
anaxena spune:
a schimbat cineva parola??ca nu ma pot loga sa-mi adaug caruciorul roz
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
14+ am oMARIA!!!AMR 26sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe
madina71 spune:
Anaxena, FELICITARI ca este bine bebe si ca este fetita!!!!!
Craciun fericit celor care nu mai intra pana dupa sarbatori!!!!
Sa avem bebei sanatosi!!!!!!
10 sapt. si (20.01.2007)
maryb spune:
bravo anaxena, ma bucur pentru tine. Sa creasca mare si frumoasa.
zi-mi si mie cat a durat tot consultul ? si cum ti-a facut eco, abdominala ? sau s-a legat si de pasa ?
ti-a pus vreo intrebare sau el masura acolo si-ti spunea ce si cum ?
maryb 7+ cu mic
comoara mea
Didi81 spune:
Felicitari anaxena!!! sper sa se vada si la mine asa devreme ce e.
turturica, stai linistita in privinta gretrilor; e posibi si sa nu ai deloc pe toata perioada sarcinii. eu am avut de prin sapt 7 si dupa vre-o 2 sapt mi-au cam disparut.
Didi 10s
AnnaBaby spune:
Anaxena ma bucur tare mult ca BB e bine si mai ales ca e ceea ce-ti doresti tu - PINK!!!
Anna 10
AMR 30
vinebarza
poze