Nou stil de viatza (163)
Raspunsuri - Pagina 9
Delidana spune:
'Neata,
Cornelia, ce colorati si frumosi sinteti! 
Carmen, distractie placuta la Roman. Eu deja te astept inapoi. ![]()
Craciun Fericit! 
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
puskin spune:
Neata,
Carmen, drum bun si Craciun fericit. Sa-ti aduca mosul exact ce iti doresti
.
Delia, am uitat sa iti zic. Am ramas masca cand am vazut ce par lung ai avut
. Dar iti vine bine tunsoarea noua, asa cum zicea Carmen te pune in valoare.
Gusta, mersi. Si tu esti harnicutza, dar vad ca nu te apreciaza olandezu'. Si eu patesc asta, se plange ca nu fac dulciuri si cand le fac zac prin bucatarie pana le arunc.
Cornelia, ce baieti frumosi ai
. Ciorba de burta
...ce-as manca si eu. Eu fac de perisoare, la burta nu ma incumet desi am vazut aici burta de cumparat, dar nu imi dau seama daca e suficient de curata sau mai trebuie curatata.
Zilele astea imi fac timp si pun poze cu mine la inceputul anului, la sfarsitului anului, poze din concediul din vara in sudul Frantei,poze cu fursecurile ce le-am facut.
Va pup,
Ruxandra
P.S. Sunt in concediu saptamana asta, cu cine ma conversez pe aici?
DianaR spune:
Craciun fericit si imbelsugat!
Un An nou mai bun si cu cat mai putine kilograme!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
cornelia_laura spune:
Gata ciorba de burta si a iesit excelenta desi e prima data cand fac. Piftia inca fierbe. Si sarmalele sunt in plina executie.
Carmen, drum bun!
Puskin, uite o portie de ciorba de burta
, cu dedicatie.
gusta, daca nu are febra chiar nu stiu ce altceva ai puteai sa-i dai acolo. Eu de obicei o scot la capat cu sirop de tuse ziua(Plantusin) si un antialergic seara la culcare(Aerius, Claritin sirop)
SARBATORI FERICITE !
cornelia_laura spune:
Va urez si eu de acum LA TOATE:
SA AVETI UN CRACIUN MINUNAT, LINISTIT SI PLIN DE DARURI, ALATURI DE CEI DRAGI!!!
SARBATORI FERICITE !
ina C spune:
Va doresc sa aveti parte de Sarbatori minunate alaturi de toti cei dragi voua!
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
ina C
8+
ilayda spune:
SARBATOR#304; FER#304;C#304;TE TUTUROR BOMBONELELOR,INGERA#350;#304;LOR,MAM#304;C#304;LOR
zisaCami spune:
Va doresc tuturor un Craciun fericit si un an 2008 excelent, cu multa sanate si realizari! 

Cami
crystina spune:
Craciun Fericit si implinit alaturi de familie!
Scuze de disparitie dar din 2008 revin in forta!
Pupici la toate fetele!