Nou stil de viatza (163)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

CRACIUN FERICIT si buna dimineata!
Eee, nu se prea inghesuie nimeni in dimineata asta! pe unde sunteti? Faceti cumva inventarul cadourilor lasate de Mos sub brad? Eu mi l-am facut, acum am venit aici pentru cafeluta! i-am lasat pe baieti sa se distreze in continuare cu cadourile primite!
Voi ce faceti azi? Noi mergem sa sarbatorim Craciunul impreuna cu alte familii!
Aveti grija sa nu mancati prea mult (e valabil si pentru mine)!
Va pup si va doresc inca o data CRACIUN FERICIT, sanatate si sa fiti impreuna cu cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Mos Craciun bate la usa, scoate mana din manusa, si va da din palma lui, darurile cerului, langa brad si langa foc, sa va umple de noroc!
Craciun Fericit!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Craciun fericit,impliniri si bucurii va dorsc si eu,alaturi de cei dragi.

http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

SARBATORI FERICIRE, MULTA SANATATE SI NUMAI BUCURII.SA SLABITI FRUMOS SI SA FITI IUBITE!

Pentru totii sarbatoritiii de maine.LA MULTI ANI, Stefanilor!

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare dragelor,

Ce mai faceti?
Acum am revenit acasa, am fost in vizita la ai mei citeva zile.
Craciun Fericit si va astept la o vorba cu o cana de vin rosu fiert! Vine cineva?

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Delia, prezent! Si mie mi-e pofta de o cana de vin fiert...

Spune drept, ce ai papat la ai tai?

Pupici,
Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Puskin, am inceput cu piftie, apoi friptura, sarmale si dulciuri (salam de biscuiti in principal). Nu pe toate odata, insa. Partea buna e ca dimineata am servit fructe si cereale cu lapte, doar prinzul a fost consistent (si ca sa nu ma simt prea vinovata am adaugat si o salata pe linga sarmale ), seara doar o cana de vin fiert si gata (asta pina in ora 6).
Avantajul vinului fiert e ca te incalzeste.
Tu ce-ai mincat, ai gatit ceva special?

Vineri ma duc iar la teatru...a inceput sa-mi placa.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Ei, vad ca nu a fost asa de rau....

Eu am gatit, da. Am facut piftie de curcan, imi place mai mult decat cea de porc, salati cu maioneza ( berlineza, ton, ciuperci), un chec aperitiv, saratele, ciorba de perisoare, friptura de pui la cuptor, dulciuri ( si monti si nemonti).

Ieri am avut musafiri, insa nu m-am atins decat de mancare Monti. Cam multa insa . Maine vreau sa o iau mai usor si sa merg la sala. Sa vad cum ma trezesc de dimineata.

As merge si eu la teatru...

Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna fetele...ce faceti,cum a fost Craciunul?
Sper ca ati avut numai bucurie in casa si ca v-a adus Mosul ce v-ati dorit cel mai mult.
Eu n-am mai intrat pe net de saptamana trecuta,dinainte sa plec la inmormantare...unde a fost cumplit de trist si Craciunul de anul asta cel mai trist si mai sec pe care l-am trait vreodata. Luni am gatit,am facut salata boef,friptura,tiramisu,tort si de atunci stau in casa si ma joc cu copilul. Mos Craciun a fost si la noi, adica la Marc si la sot,pe mine m-a uitat complet...adica doar urari de bine..

Ieri am fost la biserica romaneasca,acolo a fost frumos,colinde,slujba,multi romani...de atunci n.-am mai iesit din casa si din pijama si din frigider si n-am facut nimic, in afara de cateva filme,calculator si bineinteles jucat cu Marc. Cu al meu sot e nasol,mai inainte a plecat in Anglia pentru 3 zile..raman singura cu mitzu mic.Nu-i rau. Nu stiu ce-o sa aduca anul care vine,sper macar ca mai rau ca asta nu se poate,mai ales sentimental unde se apropie vertiginos de punctul critic.

Atat a fost de dulce fi-meu,,trebuie sa va povestesc o faza...noua lui pasiune sunt pozele,mai ales alea cu el de cand era mic. Si am gasit o ecografie,i-am explicat ca-i din burta ,ca e el acolo dar nu stiu cat a priceput cert e ca apoi am gasit o poza cu mine insarcinata in ultima luna. Si-l intreb -ce-i aiciea puiule? Se uita el lung si-mi zice ca am burta grasa si mare. Pai tu esti acolo!!! ii dau eu iar explicatii si pana la urma i-a picat lui fisa,face ochisorii mari,ii dau lacrimile in ochi si-mi zice Mami,nu ma manca te rog!!! Doamneeeeeeeeeeeee ce dragut a fost si spontan,mi-au dat si lacrimile si rasul deodata. Acum a vazut el ca n-a nimerit-o,dar l-a marcat chestia asa dse tare ca nu se mai putea ori ,ii tremurau lacrimile in oki si se chinuia sa zambeasca ,,,pana la urma m-a intrebat cum de a ajuns acolo si i-am spus ca l-a pus Doamne-Doamne...ce era sa-i spun altceva?? Ca il iubesc si ca nu-l mananc decat de cur cand e obraznic.
Tare simpatica a fost faza, abia astept sa creasca mare sa i-o povestesc

Maine e Sfantul Stefan...urez tuturor ce-si serbeaza ziua numelui numai bine si sanatate,si in primul rand lui fi-meu!

Cart despre cantar...sa fie sanatos si sa ma mai tina un an,toate cele bune...ne vedem la anu'

Va pup si multa,multa fericire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

De la ultimul mesaj nu am mai deschis calculatorul si am facut numai treaba.Pe 24 seara a iesit bine in schimb am ramas cu multa mancare si pe 25 am lenevit ,iar ieri am avut musafiri pe socru si astea au fost sarbatorile mele.

Ruxandra exact asa e si la mine se plange ca nu fac si cand le fac nu mananca si ajung sa le mananc eu si de asta numai fac.

Cornelia nu a trecut cu nimic raceala copilului si acuma mai nou are si conjunctivita facuta asa ca azi ma infing direct la medic.

Delia meniu frumos ai avut.

Mamica dulce sper ca anu care vine sa iti aduca numai bucurii si sa stii ca si pe mine mosu m-a uitat dar nu e nimic.

Sarbatori fericite la toate fetele .

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput