Nou stil de viatza (163)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by Delidana

M-am ingrasat si mi-e ciuda..., ieri abia ma mai incapeau blugii dar ma gindesc ca era si de la faptul ca erau proaspat spalati.

cunosc senzatia,
eu n-am nimic sa-mi reprosez, de cozonac nu m-am atins, nici de saratele, nici de bomboane de pom, nici de rafaelo, . Ultima masa e pe la 4 jumate, ceva usor. Sa ma tina cat mai mult!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Acuma am terminat de dimineata in bucatarie dar mai am.Si pentru ce ca deja mi s-a zis ca televizorul meu nu e bun.Am ochi umflati de plans asta e.Si credeti-ma ca e bun.Am facut 3 prajituri si sarmalele cred ca numai fac nimic si maine ma apuc de restu.Nu am putee sa zic nimanui nimic in parte si nici nu sunt o companie prea placuta in seara asta.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Gusta, da aici televizorul tau ca-l maninc eu (presupunind ca e o prajitura ca altfel nu ma bag), eu sint convinsa ca e bun si nu te mai necaji atita.

Carmen, cum rezisti sa nu mai maninci de la 4.30 ca eu am mincat la 6 si acum iar mi-e foame.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna seara,

Nici eu n-am stat azi o clipa. Am mai facut ceva cumparaturi si de la 12 pana acum tot coc fursecuri. Acum m-am apucat de tort.

Gusta, nu te mai necaji . Spune-i ca daca nu-i convine nu mai pupa nimic gatit de tine.

Delia, lasa televizorul Gustei in pace . Maine ce faci?

Carmen, te-ai odihnit azi?

Seara buna,
Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Puskin, miine ma duc la maica-mea.
Eu vreau sa ajut fata aici si tu imi dai peste deshte, ntz, ntz.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Delia, am o perioada in care nu prea mi-e foame, probabil mi se trage de la cele doua zile consecutive de fructe de saptamana trecuta. Tare ciudat e corpul meu...

Puskin, ce harnicutza esti, ai bucatarit, nu gluma. Tort monti, desigur...nu?
Da, m-am odihnit stand cu copiii, .

Gusta, cine a comentat la adresa televizorului? Olandezu? Sa nu manance, daca nu-i place.
Nu te necaji, du-te maine si cumpara o tava de prajituri si ai terminat.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Carmen, nu e monti ca nu e pt mine. Maine fac si pentru mine 2 prajituri monti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

'Neata fetelor pe la 4 dimineata. Si lui Eric ii ies vreo 4 dinti asa ca saracutul nu prea doarme. Si nici noi pe langa el.
Carmen, minunate pozele si baietii. Iar tu arati super. Cel mai mult imi plac una cu Teo in zapada si una cu amandoi in care Iustin se uita asa de "sus" spre Teo.

Am facut ieri saratele cu mac si susan, au iesit grozave dupa cum spun baietii. Si fursecuri cu stafide.
Azi fac ciorba de burta si o sa vina cred mama sa-mi dea o mana de ajutor la sarmale si piftie ca merge greu cu astia mici printre picioare.

Am fost ieri cu baietii in parc asa ca pun si eu un rand nou de poze pt cine vrea sa ne vada:http://community.webshots.com/album/561862655YXbvFI?vhost=community

Revin mai incolo ca vad ca s-a linistit si poate mai dormim un pic.

SARBATORI FERICITE !

Mergi la inceput

Buna dimineatza!

Cornelia, sunteti o familie frumoasa. si multumesc pentru laude. Imi place sapcutza ta alba.

Pe la 11-12 plecam la Roman. Ne intoarcem joi.

Va doresc Craciun fericit, cu sanatate si liniste sufleteasca. Sa va aduca mosul tot ce va pofteste sufletelul. (eu l-as ruga sa ma faca mai usoara, sa ajung la greutatea dorita, ).

mai stau putin, apoi ma duc la impachetat.

nu va place, ignorati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Delia da e o prejitura da nu e nimic ca i-am zis daca se atinge de ea ajunge in gunoi.Sa isi faca singur prajituri.

Carmen nu exista aici prajituri de cumparat bune ca in romania da asta e.Nu il pot ajuta cu nimic.

Harnicuta mai esti puskin.

Cornelia si eu sunt treaza de la 5 ca mi-a tras Mara niste tuse de nici nu stiu ce sa mai zic.

Da-ti un sfat ce sa ii dau.Nu are febra nimic,numai o tuse seaca si din cand in cand se mai rupe ceva si aia da afara.In rest e vioaie numai poate.I-am dat sirop de tuse ,uns-o pe piept cu mentol si niste paracetamol,da sincer nu stiu ce sa mai fac cu tusea asta seaca.

Carmen drum bun.

EU sper sa mai intru mai pe seara dar m-ai bine va urez de acuma Sarbatori Fericite si sa va aduca mosu tot ce va doriti si eu as vrea sa ma faca mai usoara dar nu cred ca mai vrea si kg mele la cate are el.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput