Nou stil de viatza (163)
Raspunsuri - Pagina 18
cornelia_laura spune:
Vin si eu la cafea, cam tarziu dar abia acum mi-am facut timp. Mi-e dor de voi si de statul pe DC...parca zboara timpul asta de o vreme.
Ca tot vorbiti de lenjerie rosie, eu am primit de la Mos Craciun niste chilotei rosii de dantela si nu-mi vin
....adica imi vin dar se vad nasol....asa ca eu una deja astept 1 Ianuarie sa intru la regim ...PROMIT....ca nu se mai poate.
Eric are febra de alaltaieri, e super marait si doarme prost. De mancat nu mai spun. Sta numai cu mana in gurita.
Tzuni, imi pare rau ca Maria a fost bolnavioara. Dar ma bucur din tot sufletul ca o iei acasa luna viitoare
. Musai sa nevedem la un sfarsit de saptamana in parc, da? Mi-e dor de voi.
Gusta, uite ca de data asta nici eu nu prea am chef sa fac nimic. Cred ca mi-am consumat prea multa energie de Craciun. Lasa, sa fim sanatosi ca asta conteaza.
Carmen, vreau si eu un ecler mic....pana pe 1, te rog.
SARBATORI FERICITE !
cornelia_laura spune:
Carmen, cand punem de un nou concurs
??? Ca eu altfel fara voi o iau razna. Ce ziceti fetelor? sau sunt eu dusa? Mai e vreuna ca mine zilele astea? Deja mi-a iesit pe nas cozonacul mancat cand ma vad in chiloteii aia....
SARBATORI FERICITE !
mephala30 spune:
trimit cate un mini-ecler la toate.
Cornelia, ghidus mosul tau, vine cu chilotei rosii, si marime mica, ntz, ntz.
Concurs, cand vreti voi...
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
cornelia_laura spune:
Carmen, mai nu sunt chiar mici, cred ca sunt eu prea mare
. Pana acum am scapat ca am avut musafirii pe cap si nu am avut cum sa-i probez oficial
. Sa vad de azi cum fac...
SARBATORI FERICITE !
nastad spune:
Buna dragelor!
Noi suntem mai bine,de febra evenimentelor am si uitat ca vine Revelionul.Asa ca mi-am dat un sut in fund si m-am apucat de treaba...ca sa simtim si noi ca trecem in alt an( eu stau la calculator si tzutzu taie zarzavatul pentru salata)
Simt ca ma tampesc in casa, iesim cu randul, o zi eu si o zi tzutzu.
Am luat artificii, bombe si alte minuni.
va pup, ma duc sa fac maioneza
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
Zuzilici spune:
Dragelor buna dimineatza! Vad ca am inceput sa vorbim de superstitiile noptii de craciun. Dar nimeni n-a dat explicatiile aferente. S-o fac eu? 
In orice caz ca tot veni vorba de superstitii am inteles de la seful meu (care nu-i chiar sarac) ca e bine sa mananci linte cum treci in urmatorul an ca sa ai noroc de bani. Asa ca azi trebuie sa gasesc o reteta de linte. M-ajuta careva cu ceva gata incercat?
Mai rau e ca facem revelionul in deplasare si nu stiu cum sa pregatesc lintea ca s-o pot lua cu noi.
Mephala te-astept c-o propunere pentru linte, please.
Cat despre Isabella e casa plina de jucarii: cuburi lego 9vrei 200 de buc.), maimutoi de plush, carti de colorat, carti de citit, o pianina, o chestie pe care desenezi si-apoi stergi, papusi... Deja simt ca ma sufoc de cate are. Si cu toate astea tot la alte chestii se duce. Ieri de exemplu i s-a parut mai fun sa-mi rastoarne o caseta in care avea toate atele, acele si boldurile decat sa se joace cu jucariile ei.
Cum se mai simt baietii? Tot asa tusesc?
Delidana asa zici tu ca nu era reusita poza dar am citit eu complimentele Mephalei si sunt convinsa ca spune adevatul. 
Doina sanatate multa Oanei. A luat-o si Doru? Spor la bucatarit. 
Cornelia sa stii ca nu esti singura care se gandeste la concurs. Eu deja am inceput sa nu mai manac dupa ora sase. Aseara a fost prima seara si dupa ora 9 seara imi era o foame de lup. Dar m-am limitat la apa minerala si o vitamina C ca mi se parea ca am galci in gat. ![]()
Gusta vad ca nu vrei sa-mi dai si mie televizor, nu-i nimic, ma pastrez pentru tort. Cum a iesit? 
Violeta sa dea Dumnezeu sa fie cu ochi asa cum iti doresti. 
Revin ca-i foamea cat casa in familie. Am facut ochii cu toti si-acum isi cere stomacul drepturile.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot! 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
gusta spune:
Gata torturile si salata dar curatenia o las poate vine vreouna dintre voi
.
Zuzulici ti-as da dar l-am facut eu praf asa ca daca vrei tort amandina sau de frisca este pe lista.
Nu imi cereti explicatie de chiloti rosi ca nu stiu dar eu o sa ii am pe mine
.
Cand am bucatarit
am avut si o mica cearta cu domnu si nu vorbesc cu el asa de tare m-am suparat pe el.
Cornelia eu am propus data de 7 ianurie pentru concurs dar daca voi vreti mai devreme sa ma anuntati ca mananc tortul amandina in noaptea de revelion si gata am porc acuma dupa craciun.
Carmen eu i-am si bisolvan un sirop de tuse si sirop cu un miere de albine si inca ceva dar tot nu ii trece iar ochi sunt asa de urati incat imi vine sa plec in lume.
In noaptea de revelion sper sa vin si eu sa inchin cu voi un pahar de sampanie ca cu adevarat imi sunteti prietene.
Marilena si Mara Augusta
mephala30 spune:
Zuzilici, o singura data am facut linte si a ajuns la gunoi. Nu-mi place gustul. Am fiert lintea, legumele (ceapa, morcov), am mixat totul, am pus si usturoi pisat (in genul iahniei de fasole).
Daca spui ca nu stati acasa, eu zic sa pui in buzunar niste linte si sa sorcoviti dimineatza.
Baietii se simt mai bine, acu am racit eu.
Pupici Isabellei rasfatate.
Gusta, lasa cearta, nu e bine sa incheiati anul astfel.
Vreau si eu tort, din fiecare cate-o felie.
Nastad, spor la gatit. Ce faci de mancare?
Delia, te-ai plimbat si azi? Ce locuri ai vazut? ![]()
Puskin, cum ti-ai petrecut ziua?
puskin spune:
Buna seara,
Iar m-am trezit la 10.30 si dupa ce am papat de dimineata am facut putin curat si o painica, ca veneau oaspetii in vizita.
Pe la 1 si ceva au venit prietenii, ne-am asezat la masa si am papat dupa care am fost prin oras la o plimbare.
Acum am revenit acasa, am pus o fripturica de porc la cuptor si cartofi la fiert pentru piure.
Zuzi, eu as fi vrut sa ajung la 65 kg, dar nu am reusit. Insa nu disper...dupa 1 ianuarie reincep lupta cu promisiunea sa ajung la 65kg pana la ziua mea. Am timp berechet, imi mai trebuie ceva ambitie.
Carmen, ai grija cu biscuitii aia ca te vad
. Apropo de chiloti rosii, am cautat si eu zilele trecute insa nu am gasit sa imi placa si mi-am luat unii negru cu roz
.
Delia, o sa fim la chiloti roz la trecerea dintre ani se pare
.
Gusta, am manca si eu niste tort amandina
.
Cornelia
.
Ma duc sa vad ce face friptura.
Ruxandra
mephala30 spune:
ce biscuiti, ca am dat iama in eclere, ![]()
Ca tot veni vorba de traditii, cica e bine sa avem peste (semnifica prosperitatea) si cred c-o sa bag doi pesti in folie la cuptor.