Nou stil de viatza (163)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Delia,am glumit cand am spus "bolunda".Intr-adevar culoarea deschisa imi facea mutrisoara de copila,negrul maturizeaza.
Da,Delia "mica"(tu esti Delia mare) e capra inalta,arata ca un copilas de clasa a doua.Ii cumpar la 4 ani,imbracaminte pt copil de 6-7 ani.

Ruxandra,esti o dulcica...nici cu voi nu mi-e rusine,chiar deloc.

Poze noi: http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

hai ca mi-am luat portia de zambete pe seara asta. sunt asa de obosita, ca nu ma dezlipesc de DC, .

Ioana, he, he, am ras de ispravile tale.

Delia, mai bine salivezi, nu ingrasa

Tzuni, sotul sta cu baietii, iar eu bucataresc. E lege!

aaaaaaaaaa, somn usor!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Noapte buna fetelor.Merg si eu la somnic pt ca maine "bag" iar 10 ore.
Ehe Carmen,ar mai fi multe...da' mi-e sa nu va plictisesc...si asa eu cand incep sa scriu,nu mai termin.
O duminica placuta va doresc.

IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

La multi ani frumoaselor! Am crezut c-o sa se termine anul si eu n-o sa mai reusesc sa va scriu.
Cu intarziere urez si eu LA MULTI ANI!tuturor celor care poarta numele de Stefan sau Stefania.

Puskin arati super Se vede c-ai tras tare anul acesta. Nu stiu care a fost rezolutia ta pe 2007 dar sigur ai depasit-o.

Justasmallkiss ma bucur ca intri din ce in ce mai des. Si tu arati bine asa "tigancusa" dra trebuie sa recunosc ca sunt de-acord cu Delidana. Insa are nevoie de-o regenerare si parul.

Delidana intotdeauna ti-am admirat ochii si-acum poti sa-i admir si mai bine. N-am reusit sa vad pozele de la teatru si tu grabita cum esti le-ai scos repede de pe site. Ori eu sunt chiaora.

Mephala ca de fiecare data la bunatatile tale si sper sa vina intr-o zi vremea cand am sa le si gust. Cat despre pozele frumosilor tai ... m-au dat gata. Asa flacai frumosi mai rar.

Tzuni multumesc de intrebare dar inca n-am ajuns pe-acolo. A fost mai rau! Am avut ultima petrecere in apartament si-am robotit non-stop. Mai dar am tras un chef de zile mari. Cred ca vecina de sub noi o sa-si faca cruce cand o scapa de noi. Am stras niste dansuri si hore si chiuituri cum de mult n-am mai tras. A iesit super bine.
Imi pare rau de b]Maria c-ai avut-o bolnavioara de sarbatori. Abia astept sa semnezi si ultimile acre si s-o iei acasa. Sunt sigura c-ai sa fi o mama foarte buna pentru ea. Succes!

Gusta Trimite-mi mie televizorul daca zici ca nu s-a mancat. La noi toate prajiturile de cas sunt la mare pret asa ca nici vorba de comentarii neinspirate. Mai rau e ca eu nu prea fac atatea cate s-ar manca. Prefer s acumpar.

Crystina[/b] ce surpriza sa te revad pe la noi. Si zici ca din 2008 o sa ne vizitezi mai des? Abia astept!

Dragelor am sa revin si maine cu partea a doua. Pana atunci insa va urez Noapte Buna! si cum voi intotdeauna va treziti inaintea mea v-astept cu rezolutii pentru noul an.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Neatza dragelor.Imi beau cafelutza de dimineatza si citesc ziare pe internet.
Ma doare capul rau...aseara eram aplecata in bucatarie si cautam ceva intr-un sertar,deasupra capului meu era deschisa o usa de la dulapul de bucatarie...m-a strigat barbatu-meu sa ii dau ceva,am uitat pt moment de dulapul deschis si m-am ridicat brusc...am tras un cap de usa aia de am zis ca o scot din balamale

Zuzi si te astept sa ne mai scri.Ce face frumoasa mica?

Abia astept sa treaca sarbatorile pt ca mananc si m-am ingrasat precum un porc!!!
Nah...ca am apasat aiurea pe taste si am trimis mesajul.Inca dorm.
V-am tzucat fetelor.

IOANA

Mergi la inceput

Buna dimineatza si multumim de , Ioana. Te mai doare capul?

Zuzilici, ma bucur ca v-ati distrat pe cinste. Ce cadouri a primit Isa de la mos?

Puskin, da, biscuitii aia i-am facut. Am mancat unul la cafea, e bun. Am pus esenta de migdale (imi place la nebunie) si sunt aromati.

Ne pregatim de-o plimbare in parc. Apoi voi face o mancare de legume cu carnitza de vita.
Voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Sa inteleg ca va faceti de cap seara cand eu nu sunt.

Ioana si eu mai patesc de astea si sa-l auzi pe olandez cum imi spune "ti-am zis de atatea ori sa inchizi usile la dulap dupa ce cauti in ele"

Carmen daca ii dai lui Delia ecler ma servesti si pe mine.Ce le dai la baieti de tuse ca eu m-am saturat de sirop lui Mara si nu ii trece deloc.

Delia ce dilema sa dezleg ca nu am inteles.

Tzuni nu iti imagina prostii.Olandezu nu a vrut sa serveasca prajitura mea si atunci am servit-o eu toata.Si vezi ca ai sa o mamica foarte buna.

Zuzulici si lui ii plac prajiturile de casa dar numai ca mie imi plac cu ciocolata iar el saracu vrea si cu altceva.

Ruxandra vroiam sa iti zic ca se vede foarte serios diferenta in poze.

Ma duc sa curat zarzavatul pentru salata boef si sa incerc sa-mi revin ca sunt ametita de oboseala.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna,

Carmen, esti sigura? Eu cred ca ma ingras numai citind despre bunataturile pe care le gatesti.

Ioana, ai mila de mobila. Spor la munca si te mai astept sa ne scrii.

Zuzi, oooo, lume noua pe la noi. Ma bucur ca v-ati distrat. A dansat si Isabela?
Am sters pozele, de la teatru pusesem una singura si nu era cine stie ce...

Gusta, era vorba de dilema "chiloteii rosii". Te intrebasem daca merge sa port si roz in noaptea de revelion sau e musai sa fie rosii.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Delia rosii cica trebuie sa fie

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Gusta, gata tortul?
pentru tuse le-am dat sirop de patlagina, am terminat o sticlutza. Nu le-a trecut definitiv, dar tusesc mai putin.
ai pregatit chilotii rosii?

Delia, tu vei purta roz? ....ce ma distreaza faza asta!

ciocnim un pahar de sampanie la 12 noaptea, pe DC? desigur, trebuie sa avem lenjerie rosie, :)))

Mergi la inceput