Nou stil de viatza (163)
Raspunsuri - Pagina 16
Tzuni spune:
Hey, salutare lume!
Ruxandra nu pot sa cred ce schimbare! Cum aratai inainte si cum arati acum! Esti alt om! Frumoasa foc si eleganta in tinuta. Bravo tie!
Justasmallkiss, acu' nu ne tine si pe noi in suspance: ce ce are puiul oase? 
Gusta, n-am prins faza cu olandezu-ti si televizorul, dar imi imaginez ce vreau si rad! ![]()
Crystina, ati luat catelul? Ce rasa e? Sunt curioasa foc...
Delidana, eu n-am reusit sa vad pozele cu frizura ta cea noua. Le-ai sters sau n-am stiut eu sa ma uit?
Gety, cu vointa ne luptam si noi! Ia-o mai usor cu cola aia. Redu cantitatea de cola si crste numarul minutelor de miscare. Moaaaama, ce buna sunt la dat sfaturi! 
Apropo: aseara am mancat - dupa muuuult timp - o punga juma de chipsuri. Si nu prea mi-au mai placut. Cred ca imbatranesc si de-aia...
Cami, sarbatori fericite si tie si tot binele din lume!
Zuzilici, esti in Alaska? ![]()
Mephala, ca de obicei, harnicuta, frumoasa si mamica perfecta! Bravo tie!
Sa va zic o chestie draguta: acum ca Maria a fost bolnava am mai stat cu ea acasa la maternala. Si maternala are si ea un baietel al ei, de 9 ani: alex. Facuse si el febra, se simtea rau... Si mai aveam grija sa-l mangai si pe el, sa-i tin mana pe frunte, sa-l fac sa se simta si el bagat in seama, la fel ca Maria. Si ce-mi spune maternala: dupa ce-am plecat de la ei, alex a intrebat-o: "mami, oare n-ar putea Ela sa ma infieze si pe mine?"
Dragul de el.... mi-au picat atat de bine vorbele lui! Sper sa fiu o mama buna. Sper.
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
mephala30 spune:
rasuflu usurata, s-a asezat linistea in casa si bursucii dorm.
Delia, iti trimit un mini-ecler? Le-am umplut cu crema de vanilie si bucati de ananas, am glazurat cu crema fineti.
Am facut si niste biscuiti truffle, nu stiu ce m-a apucat,
.
Ai vorbit atat de mult de piese de teatru, ca mi s-a facut un dor de filarmonica.
Tare-as merge la un concert clasic.
Gusta, bravo, maine ai program de bucatareala. Ma gandeam si eu sa fac un tort, dar am renuntat. Deja sunt prea multe dulciuri (am cumparat o "lamaita" si o praji cu foi lica).
Ioana, ce harnicutza esti si tu! Aveti musafiri de revelion?
Puskin, ti-am admirat creatiile culinare pe celalalt site.
, a fost bun tortul?
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
mephala30 spune:
Tzuni, cu siguranta vei fi o mama buna. 
Ce faci de rev?
Ioana, te-am prins!
ai poze noi si nu ne-ai spus. Mai, ce bronzata esti si ce bine arati! Acu esti bruneta,
.
Delia e tare frumusica si zambitoare; vad ca are si prieten...?
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
Tzuni spune:
Mephala, de Rev ma impart intre Maria, o prietena si un grup de prieteni care ma vor langa ei. Cand termin vizitele, ma intorc acasa la Pisu. Cate bunatati ai mai gatit! Te lasa baietii sa bucataresti sau sunt si ei pe langa tine?
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
puskin spune:
Buna seara,
Multumesc de aprecieri, o sa mi-o iau in cap
. Diferenta este notabila, intr-adevar...
Carmen, nu stiu cat de bun a fost tortul ca nu am gustat decat foarte putin cand am facut spuma de ciocolata sa vad daca e ok. Dar astazi dimineata s-a terminat si sotul a zis ca a fost foarte bun
. Am cam muncit Craciunul asta, dar mi-a placut...
Ioana, iti sta bine bruneta
.
Tzuni, sunt sigura ca o sa fi o mamica extraordinara
.
Gety, poti sa mai bei cate un pahar de Cola daca mori de pofta, dar numai light.
Maine vin prietenii cu care vom petrece revelionul...
Noapte buna,
Ruxandra
Delidana spune:
Puskin, am uitat si mi-am adus aminte, ti-am vazut pozele, arati super!
Se vede ca ai slabit mult si iti sta foarte bine asa.
Carmen, tu vrei sa ma omori, nu? Vrei sa salivez pe tastatura?
Tzuni, traiesti!
Ioana
, esti o tipa frumusica foc! Mai ales blonda. ![]()
Gusta, poate ma ajuti cu dilema. ![]()
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
justasmallkiss spune:
Carmen,am prelucrat pozele in timp ce va scriam voua pe forum,am schimbat si la semnatura da' n-am mai apucat sa spun ca a trebuit sa plec.Da acum sunt "tigancusä".M-am saturat de parul deschis la culoare pt ca l-am facut varza cu atata decolorant si se si vedea la radacina dupa 2-3 saptamani cand crestea,urat!!!Prietenul Deliei e unul dintre baieteii care i-am botezat aici,finutzul nostru.
N-avem musafiri pt ca eu lucrez toata saptamana de la 7 la 2 si de la 4,30 la 8.
Pt noi am gatit si le trimit si la socrii sarmale si piftie,sa nu mai faca soacra-mea,am facut eu portie dubla.
Tzuni,lasa ca vezi tu cand creste Maria si incepe cu intrebarile "bomba"...![]()
Delia si eu la fel,prefer caldura.Dar n-am de ales...
Marilena,ma pregatesc asa pe bucati...cum gasesc timp pt ca lucrez f mult saptamana asta.Dragele mele colege si-au facut o obisnuintza...asteapta sf lui noiembrie sa isi ia salariu dublu...dupa care de sarbatori asa se imbolnavesc...toate deodata!!!
Azi iar am facut-o lata,bine ca le e drag la paciente de mine si nu se supara.Am una care e paralizata de la brâu in jos si in lipsa de alta ocupatie,fumeaza non stop.Intre 4-6 pachete pe zi.Azi la 11 am fost la ea sa ii schimb pansamente,pampersuri,sa ii dau pastilele..si toate cele..si m-a rugat sa ii arunc din scrumiera...si eu zapacita,am luat scrumiera,am aruncat din ea,am spalat-o si am uitat sa ii dau alta...asa ca ea care de la 11 la 7 seara fuma pe putin 2 pachete...n-a fumat nici o tigara pt ca nu a avut unde sa scrumeze.![]()
Pe alta intr-o dimineatza,chioara de somn cum eram...in loc sa o dau pe picioare cu o crema pt vene...am dat-o cu alta ffff grasa,pt rani deschise,care nu intra in piele...si "frecam" eu nedumerita la picioarele femeii si ma intrebam de ce naiba nu intra crema aia odata in piele
.
La alta ii fac eu baie la picioare,i le bandajez si in loc sa aduc pantalonii sa o ajut sa se imbrace,apar in baie cu ziarul(care era in hol langa pantaloni) in mana,la care ea face ochii mari si zice...dar nu vreau sa citesc ziarul acum...il citesc dupa ce imi iau micul dejun.Eu vroiam sa o imbrac in ziar
Bine ca se distreaza...s-au obisnuit cu mine...asa mai zäpä!!!
Ma duc putin la bucatarie si revin daca nu mi se ocupa locul.
Pup!!!
Poze noi: http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA
justasmallkiss spune:
Delia
,merci.Na zi si tu acum pe fatza ca imi statea mai bine "bolunda"...ca nu ma supar.Iau acum o pauza de la blond...sa isi revina parul si sa nu il mai vopsesc asa des.Vreo 7 ani l-am tot decolorat...dar promit ca o sa revin dupa un timp la culori mai deschise.
Poze noi: http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA
Delidana spune:
Ioana, bolunda in nici un caz dar blonda erai mai dulcica. Nu zic ca nu-ti sta bine bruneta, doar ca mie personal imi placeai mai mult mai deschisa la par.
Si ce-a crescut fetita ta!
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
puskin spune:
Multzam Delia
!
Carmen, ai facut biscuitii truffle ai Seimei? Ai grija ca sunt criminali de buni
. Eu tocmai am prestat o varianta Montignac, sa nu mai
atata.
Ioana, mie imi placi si brunetica. Esti frumoasa oricum...
Ruxandra