Nou stil de viatza (163)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Hello fetelor cu chilotei rosii sau nu

Ma bucur sa vad ca toata lumea e in verva...maine la 12 noaptea sunt aici.

Carmen, sanatate la motanei! M-ai spart cu bunatatile tale! Habar n-am cum reusesti sa le faci pe toate...

Ioana, ce frumoasa esti bruneta si ce mare a crescut Deliuta. Noi suntem bine..Lilly e ok si ea, super nebunatica. Cand mai mergi in tara? ]

Zuziliciule, ma bucur sa vad ca esti bine si distractie placuta maine. Isa merge si ea cu voi? Nici eu nu prea gatesc linte.. dar am mancat odata la o prietena care este vegetariana un fel de mancarica de linte si spanac care chiar mi-a placut. Am gasit www.bbc.co.uk/food/recipes/database/lentilandspinachstew_2412.shtml" target="_blank">asta pe google care cred ca este asemanator.

Tzunica, ma bucur sa te vad fericita si implinita. Iti trimit si eu adresa mea de mail..sunt curioasa foc s-o vad pe Maria ta. Te pup! Sa stii ca m-am gandit la tine ca mi-am vandut Ka-ul..daca erai mai aproape iti faceam o reducere desi nu prea e practica pentru scaunel de masina si copilas.

Delia, ce planuri ai de Revelion?

Doina, sanatate Onutei! Ce faci bun?

Salut si restul fetelor si multi pupici.

Am fost ieri tocmai in Tara Galilor sa vedem cutulache care este un mix de cocker si springer spaniel pe care am decis sa-l luam. Henry are 7 luni si e un ingeras. E cuminte foc si Lilly sta numai dupa el. Nu-i mai trebuie nimic..mancare, inghetata, desene..e innebunita dupa el. Am sa pun poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Carmen, ia mana de pe eclere!

Eu azi am dat iama in tiramisu..de pe 1 ma fac cuminte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza la !
Sunt varza, racita bocna, am stranutat de vreo 20 de ori de cand m-am trezit si ma misc in reluare. Urata stare!

Crys, vai, dau toate eclerele pentru o portie de tiramisu.
Unde sunt pozele cu Henry? Abia astept sa-i vad cum se joaca impreuna.

Trezireaaaaaaa!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna dimineata fetelor! In sfarsit beau si eu cafeaua alaturi de voi.
Carmen, imi pare rau ca esti bolnavioara, baga ceaiuri multe(cam 1,5 l macar) cu lamaie si miere, vitamina C de 1 g si homeopate. Stati acasa diseara? Poate ai mai spus dar eu am cam lipsit.

Noi suntem invitati la niste prieteni dar inca nu stim cum facem. Am rugat-o pe mama sa vina si sa ramana peste noapte cu baietii dar nu stiu daca se va descurca cu ei. Ei au stat ffff rar cu altcineva in afara de noi. Pe de alta parte sunt 4 ani de cand facem revelionul acasa si chiar simteam nevoia unei schimbari.

Azi fac placinta cu carne, friptura de porc la cuptor si tort.

SARBATORI FERICITE !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Carmen nasol cu raceala.Dar eu sper sa nu te ia mai rau.

Cornelia eu zic ca o iesire nu va strica ,si cred ca mami tau se descurca.

Carmen chiar nu ma impac cu el si nu o fac la ambitie numai ca eu ii spun acelasi lucruri de mult timp si vad ca el chiar nu prinde ideea,asa pedepsit o sa o prindaSi treaba cu pestele cica e bine de mancat ca sa intru mai usor in anul urmator.

Ruxandra numai faci nimic bun azi ?

Ma duc ca ma striga aspiratorul si as vrea ca pana la 1 sa am totul in ordine ca sa ma odihnesc si eu, ca de obicei eu cad moarta de oboseala in noaptea de revelion si as vrea altceva azi.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

'Neata!
multumim de cafea Carmen, am nevoie intravenos daca s-ar putea ca tare rau am dormit, m-am trezit cand pt un copil, cand pt celalalt.
Multa sanatate!

gusta, pai nu-i voie sa treceti suparati in noul an! herpesul ti-a trecut? si apropo chiloti rosii, eu nu am...daca n-ai spus mai devreme sa-mi procur din timp

Ruxandra, te-ai hotarat ce imbraci?

Eu ma pun sa fac salamul de biscuiti, fac ft rar, adica odata in an atunci cand am rahat din ro ca aici nu gasesc...dar daca nu-l fac azi nu mai am sansa sa-l gust si eu...in rest mai fac numai niste oua umplute iar salata de boef am facut aseara. Noi mergem la niste vecini peste drum aici, insa mergem pe la 18 si nu vom sta numai cat rezista copii, ca n-am vrut sa-i lasam la socrii, din moment ce toate perechile vin cu copii...iar al meu cel mic e numai dupa fusta mea.

Eu va doresc un an nou fericit, petrecere frumoasa si sa ne auzim cu bine in noul an!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Salutare!
Fetelor eu va doresc sa intrati cu bine in noul an si sa aveti parte numai de bucurii si impliniri.Sa fiti iubite si sa slabiti frumos!Va pup si va urez petrecere frumoasa si LA MULTI ANI tuturor ce serbeaza maine sf.Vasile!

Noi vom merge cu o gasca mai mare sa vedem artificiile in centrul orasului si sa bem sampania , dupa care vom duce copii la bunici si ne vom retrage intr-un mic club in care am organizat petrecerea.Sper sa fie frumos si sa ne simtim bine.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

beau o cana de fervex sa-mi iau avant pentru bucatarit.
Multumesc pentru urarile de sanatate. De ieri mi se trage, am iesit in Copou, in parc, caci era zapada. Am stat cam mult, ne-am bulgarit si am simtit cum ma ia cu frig la picioare.

Hcclara, Eftimie, un an nou bun, cu sanatate si realizari va doresc si voua. Petrecere frumoasa!

Cornelia, vom sta acasa, daca ma voi simti mai bine vom iesi in oras sa vedem cateva secvente din concertele de diseara.

revin cand termin.

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

cioc! cioc! ma primiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Terminat curatenia ma mir cum de am rezolvat-o asa repede dar sunt rupta de dureri de spate.De acuma sa ma duc sa vad socru si gata acasa si la tv.Ne-am luat lozuri si sa vedem ce castigam.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput