Nou stil de viatza (163)
Raspunsuri - Pagina 13
Delidana spune:
Doroty, da' vad ca pregatesti de mincare, nu gluma...
Am incercat si eu sa fiu vegetariana, ma rog, a iesit un fel de semi-vegetarianism (mincam oua, lapte si foarte rar peste), m-a tinut cam 5 luni dupa care am lasat-o balta. Mi-era o foame de parca nu ma mai saturam cu nimic. In toata perioada aceea m-am simtit foarte usoara la stomac si n-am avut nici un fel de probleme digestive. Cred ca e bine sa facem pauze de carne din cind in cind, perioade scurte, asa, ca o detoxificare dar sa renuntam la carne pentru totdeauna...![]()
Carmen, inca nu stiu ce voi face de revelion...
Puskin, bine, fie, stau la coada. ![]()
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
violeta70 spune:
Buna fetelor!
In primul rand urez si eu cu intarziere
LA MULTI ANI! CU SANATATE SI FERICIRE TUTUROR CELOR CU NUMELE DE STEFAN SAU STEFANIA
LA MULTI ANI! CORNELIA, sanatate , fericire si numai bucurii 
LA MULTI ANI! RADU, sa fii sanatos si ascultator cu parintii tai 
Va multumesc eu in numele Dordiei, pentru baietelul ei.
Eu sunt la servici, am muncit ieri si azi, si mai muncesc pe 3 si 4 ianuarie 2008.
Dordia este bine, cel mic din burtica este bine, dar ea a racit rau, cu febra, tuse si dureri in gat. A fost la doctor si i-a dat un tratament cu Osccilococcilum. Acum este mai bine.
Eu in schimb sunt ingrijorata. Azi este a 13 zi de intarziere. Am facut al doilea test, ieri si tot negativ. Cand a mers sor-mea la doctor i-a povestit si de mine. Doctora a zis ca poate fi prea devreme, si sa fac un test peste o saptamana. Mi-a recomandat Clear Blue. Eu am facut Sure Check. Deci mai am o speranta (mica, este adevarat). Cred ca o sa-l fac (daca nu-mi vine intre timp)pe 3 sau 4 ianuarie. Doctora a zis, ca daca nu am avut acest gen de intarziere niciodata, este posibil sa fie sarcina. Eu sper acest lucru din tot sufletul. Deja ma gandesc ce alimentatie voi aborda. Dar sa nu merg prea departe cu visele.
Daca nu cer prea mult, as vrea si niste pareri de la voi in ce priveste intarzierea mea. Simptome nu am avut, azi parca ma doare putin burta si mijlocul. Dar mi s-a spus ca si in cazul unei sarcini, simptomele ar fi cam aceleasi.
Hai ca m-am lungit si nu vreau sa va plictisesc cu problemele mele in aceste zile de sarbatoare.
Va urez de pe acum, desi cred ca o sa mai intru, UN AN NOU, CU SANATATE, SI MULTE IMPLINIRI !
Pupici 
ina C spune:
Fetelor va multumesc din suflet pentru urari si va spun sincer ca sunt foarte emotionata.Nu ma asteptam sa gasesc atitea mesaje...sunteti niste dragute.
Cornelia, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de toti cei dragi!
Va doresc un weekend minunat!
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
ina C
9+
ina C spune:
"La multi ani!" linistiti si fericiti pentru toti cei cu numele de Stefan sau Stefania.
Violeta, incearca Barza Gold!Eu iti tin pumnii.
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
ina C
9+
mephala30 spune:
Ina,
, esti bine? Ce face samburelu? Cum se simte Radu de ziua lui?
Puskin, scuze, am uitat sa-ti raspund, nu stim ce vom face de revelion. Probabil vom iesi in oras la concert cu copiii, apoi acasa.
Doroty, multumesc,
.
Violeta, tinem pumnii sa fie sarcina. Sanii nu te dor?
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
gusta spune:
Delia asa sa atai la rand ca mie eu sunt nemancata de mult(5 minute
) si eu tot stau la usa da nu va salamu.
Carmen frumos asa in oras de Revelion.
Ruxandra gata te-ai decis cu ce te imbraci.
Ina cum e cu burtica?
Doroty sincer eu vegetariana nu am cum sa devin dar de ceva vreme nu mai pap asa de mult carne de porc.
Cand va aud cate bunatati faceti asa ma ia un dor de acasa dar tot asa repede imi si trece.
Ceva tratamente pentru herpes aveti ca m-am spalat cu musetel si m-am dat cu niste glicerina dar mi s-a umflat si gura pe dinauntru .
Marilena si Mara Augusta
puskin spune:
Violeta, iti tinem pumnii
.
Carmen, frumos program. Gatesti ceva bun?
Gusta, nu m-am hotarat. Trebuie sa ma probez cu cateva chestii si dupa aia ma hotarasc.
Pana una alta, am reusit sa pun poze din concediul de vara asta si poze cu mine inainte de regim si dupa -10kg. Aici:
http://picasaweb.google.com/puskin7
Ruxandra
violeta70 spune:
Fetelor va multumesc.
Mephala sanii ma dor, dar nu foarte tare si nu sunt mai tari (asa cum am inteles ca ar trebui sa fie). Tocmai asta este ca eu nu prea am avut simptome de ciclu si am fost absolut convinsa ca-mi va veni fix pe 14-15 decembrie cum ar fi trebuit. Pe mine ma dor sanii si burta, cu picioare atunci cand nu-mi vine ciclul fix (de obicei imi vine mai devreme cu 2-4 zile. Iar de data asta nu am avut nici o scurgere, cum aveam de obicei.
O sa vedem ce se intampla. Azi, de exemplu, ma cam doare mijlocul si un pic burta, si am senzatia ca-mi vine ciclul.
Va pup 
mephala30 spune:
Puskin, am vazut pozele, superbe peisaje!
Ai slabit vizibil si-ti sta tare bine acum. Ai un mijlocel, mama-mama! 
Da, vreau sa fac cateva aperitive sarate, o salata de pui cu maioneza si cruditati si o prajitura.
Violeta, Doamne ajuta!
edit: Gusta, nu stiu nici un tratament pentru herpes.
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
hcclara spune:
Ruxandra, tare frumoase pozele, m-am uitat la toate, si tie bravo pt kilele pierdute!!! vreau si eu! da la anul! ...apropo piftie, din ce parti ai facut piftia de curcan? as vrea si eu sa fac, dar aici nu gasesc labe si aripi ca sa le inchege, ar trebui pt aripi sa iau curcanul intreg, si sincer n-am nici chef sa-l gatesc apoi, nici loc in conge.
Violeta, sa te ajute Domnul si sa fie cum iti doresti! sa nu iti faci bai fierbinti!
Claudia