Nou stil de viatza (163)
Raspunsuri - Pagina 12
mephala30 spune:
La multi ani, Cornelia! Multa sanatate, fericire si ani multi alaturi de cei dragi. 
La multi ani, Raducu! Iustina, sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos si intelept.
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
mephala30 spune:
Poftiti la
, e gata si ceaiul, cine doreste.
Nastad, sanatate Onitzei.
gusta spune:
Neatza
Cafeaua e gata.
Eu ma pot abona si la salam si la ciorba .Asa ca Delia si Ruxandra va rog sa imi dati si mie.
Carmen unde faceti revelionul?
Doina multa sanatate la bolnavioara.
Am ajuns ieri la medic si copilul are amandoi ochi cu infectie eu ii zic conjunctivita ei cica nu ca ochiul nu e rosu si mi-au dat unguent cu antibiotic si sper sa treaca.Iar eu am gura umflata de la herpes asa de rau imi este asa ca am hotarat ca de revelion sa stau frumos cuminte fara invitati nimic si sa mananc ce este ca nu cred ca mai vreau sa imi petrec iar timpul in bucatarie.Asta zic acuma sa vedem daca chiar asa o sa fie.
Marilena si Mara Augusta
Delidana spune:
Cornelia, multa sanatate, bucurii si impliniri alaturi de gasca de baieti! 
Raducu, sa cresti mare si sa ai parte numai de bine!
Carmen, cind ai timp pune sarbatoritii in cap de lista. ![]()
I-a trecut febra bursucelului? 
Gusta, esti gata, ca vine salamul de biscuiti si trebuie sa fii pe faza cind bate la usa. ![]()
Puskin, buna ciorba. Sigur nu mai ai? ![]()
Doina, multa sanatate Onitei. 
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
mephala30 spune:
Delia, am modificat.
Teo nu mai are febra. In schimb, a racit, ii curge nasul si tuseste. Nimic grav.
Multumim de grija,
. Ce faci de revelion?
Gusta, imi pare rau pentru voi. Sanatate Marei si tie sa-ti treaca herpesul repede.
Carina, Tzuni, Doroty, Tumpi, Tlaura si celelalte fete, haideti la o vorba.
hcclara spune:
´Neata!
Cornelia, la multi ani, multa sanatate si bucurii alaturi de familia ta!
Radu, la multi ani, sa cresti mare, sanatos si sa-i bucuri pe parintii tai!
Gusta si Doina, sanatate printeselor voastre.
Pe mine ma doare tare rau spatele de cateva zile, am sperat sa-mi vina si mie "rusii" da nimica, nu mai stiu ce sa fac...m-am tot imbaiat fierbinte, da degeaba, ma simt cat un butoi, deja am inceput sa vad rosu desi nu e nimica, of!
A venit si la noi mosu, cu mult mai mult decat necesarul, la bunici a fost canapeaua plina de cadouri, iar cand am ajuns acasa la noi sub brad au fost numai niste pachetzele, iar Marc m-a intrebat ca numai atat??? is invatati tare rau copii astia, cert e ca nu mai cumparam nimica in perioada urmatoare. eu nu m-am stresat deloc cu mancarea, am fost la soacra-mea, intr-o zi am fost cu sotul si cumnatul la cinema. In a doua zi de Craciun a nins putin si a fost tare frumos, insa ieri s-a topit toata.
Vreau si eu sa fac piftie, desi numai eu mananc, ma duc azi sa vad daca gasesc din ce sa fac. am avut curajul sa ma urc pe cantar alaltaieri, si desi ma gandeam ca il sparg cat ma urc pe el, am constatat ca stagnez!!! ce bine!
va doresc o zi buna in continuare!
Claudia
doroty spune:

LA MULTI ANI, Cornelia! S a fii sanatoasa, voioasa si anul care vine sa-ti aduca multe realizari!
LA MULTI ANI,Ina! Sa-ti traiasca Radu, sa fie sanatos, destept si norocos! Sa-ti aduca multe bucurii, iar tu sa-i faci un fratior(surioara)sanatos/sanatoasa!
SARBATORI FERICITE SI IMBELSUGATE! 
doroty spune:
Fetelor, dupa cum vedeti am revenit!
M-am adunat de prin oale cu sarmale si cesti cu tuica fiarta si iata-ma intreaga si fara greturi sau probleme degestive.Ma simt foarte bine!
Delia
, iti multumesc pentru invitatie !Eram asa prinsa in treburi ca nici nu m-am apropiat de calculator.Sotul mi-a zis ca din cauza curateniei mele ii las pe ei nemancati asa ca in seara de 24 s-a apucat el sa impacheteze sarmalele.
Vroiam sa devin vegetariana in urma lecturarii diverselor carti dar nu e bine sa fii extremist, totusi.
Carmen cred ca daca nu bagam niste palinca si tuica chiar aveam indigestie.Toate au rostul lor.![]()
Ce bine le sta baietilor tai in zapada! Sunt niste scumpi!
Claudia, crezi ca poate sa fie cu ochi?Multa sanatate si voie buna!
In prima zi de Craciun am fost la soacra-mea, iar a doua zi la socru-meu (ei sunt despartiti).De fiecare data am mancat gustari traditionale-toba,lebar, caltabos-si spre marea mea bucurie, SORICI!
Au urmat sarmalele, friptura si carnatii cu garnitura de piure de cartofi si muraturi. NU AM MANCAT SI GARNITURA!
Desert cozonac, chec.M-am limitat la o felie.Soacra-mea a avut si tort si salata beof.Bineinteles ca am mancat din toate.
Ieri am fost prin oras asa ca acasa nu am mancat mai nimic.
Dimineata mananc in continuare doar fructe si beau cafea.
(acum in timp ce scriu mananc bomboane ca am asa multe si bunuuuuneeeee!)
O sa prepar pentru anul nou piftie de curcan, salata de cruditati, salata de peste afumat cu ceapa.Cam atat.Scot din congelator o ceafa de porc si o pun pe gratar, eventual si carnati.
SARBATORI FERICITE SI IMBELSUGATE! 
puskin spune:
Neata,
Iar m-am trezit tarziu...nu-s ce am dar nu ma pot trezi devreme.
La multi ani Cornelia! Multa fericire iti doresc alaturi de cei 3 baieti ai tai!
La multi ani Radu!!! Ina sa iti traiasca baiatul mare si destept, ca frumos este!
Doina, ai avut 20 de invitati?! Wow, cred ca ai muncit...Eu am avut sapte si 2 zile nu am facut altceva decat mancare si curat. Sanatate Onitzei.
Delia, mai am ceva pe fundul oalei. II trimit acum Gustei, dar promit ca mai fac, trebuie doar sa ma abonez la zeama de varza pe undeva
.
Gusta, vine ciorba!!!
Carmen, sanatate lui Teo. Vaz ca nu vrei sa ne zici ce planuri ai de revelion...
Noi mergem cu inca un cuplu la un restaurant aici in Praga. Sunt tare curioasa cum o sa fie...azi ma hotarasc si cu ce ma imbrac...sper.
Claudia, felicitari pentru stagnare.
O zi buna,
Ruxandra