Nou stil de viatza (163)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Doroty multumesc, dar nu mai vreau, imi ajung 2! numai daca DD mai imi trimite unul, atunci sa fie intr-un ceas bun! insa eu am sterilet, asa ca nu e nimica pe drum, e numai asa ca am toate simptomele de 2 saptamani si nimica!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Vaiii fetelor, m-ati dat gata. Va multumesc mult de urari.
Nu am disparut dar nu prea am mai avut timp, am lucrat si ieri si azi si a fost o zapaceala cu astia mici(cresa e inchisa). In fine, dupa 1 Ianuarie promit ca voi redeveni activa.
Radu, LA MULTI ANI, sa cresti mare si sanatos!

SARBATORI FERICITE !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Carmen, multumesc . Pana sa ajung ca tine mai am...Ma bucur ca ti-au placut pozele.
Eu nu cred ca mai gatesc de Revelion...

Claudia, eu am facut racitura de curcan din pulpa inferioara. Am pus si putina gelatina si s-a prins foarte bine.

Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna!

Sunt o mamica "cu greutate" si as vrea sa scap de kilogramele in plus, asta incepand cu 1 ianuarie 2008, ca acum mi-e imposibil.

Pe scurt, am la 1,60 76 kg si mi se pare ca deja am depasit o limita.

Am citit dietele, as vrea sa ma sfatuiti care as putea sa o urmez pentru inceput, avand in vedere ca nu vreau sa slabesc brusc, ci in timp, echilibrat.

Scopul meu ar fi sa ajung la 69 kg., intr-o prima faza, atat cat cantaream inainte sa raman insarcinata.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Salut frumoasele mele! Mi-a fost dor de vooooi

Eu n-am reusit s-o iau pe Maria la mine pt ca a facut o enterocolita cu diaree si febra mare si am stat cu ea la maternala, cu tratamente de tot felul. In seara de Craciun am stat singura, acasa, in pat. Bine c-a trecut.

Vestea buna e ca pe 16 ianuarie sunt chemata in tribunal sa semnez actele pt Maria si din 16 seara o iau de tot acasa. Sunt agitata, emotionata, fericita, stresata....toate-s pe capul meu! Si-am slabit cam tare - cad blugii de pe mine!

La multi ani cuscra Cornelia si la multi ani Radu!

Sper sa mai intru in we sa va "vad".

Va pup cu drag.

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Buna dimineata, haideti la /ceai.

Tzuni, si noi ti-am simtit lipsa, . Sanatate Mariei si felicitari pentru vestile bune.

Gety, bun venit si multa vointa iti doresc.
O dieta echilibrata: nu depasi 50 gr de paine (integrala/graham/secara)/zi, renunta la dulciuri, sucuri. Mananca multe fructe si legume. Iaurturi degresate. Nu mai manca dupa ora 19.

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Multumesc Carmen de cafea e tare buna.

Tzuni ce ma bucur ca de pe 16 devii mamica cu acte in regula.Si multi pupici la bolnavior .

Gety bine ai venit.

M-am spalat ieri cu bicarbonat in gura si azi vad ca e mai bine dar herpesul dinafara arata groaznica si imi da si o stare de nervozitate asa ca sper sa treaca repede .

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Neata fetelor!

Gety, bine ai venit!

Tzuni , sanatate Mariei si sa se termine cu bine!

Carmen, cum se mai simte Iustin? Ce faceti in weekend?

Am hotarat sa-i luam lui Lilly un catelus...asa ca azi mergem sa vedem unul si daca ne place il si luam.

Pupici la toata lumea si un weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Crys, ma bucur c-ai revenit printre noi, .
Baietii sunt bine, au ramas cu o tuse rebela, ce sper sa treaca repede.
Voi ce mai faceti? Cum ati petrecut Craciunul? Ce rasa de catel vrei sa-i cumperi lui Lilly?

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Neatza fetelor.Ce faceti voi?Eu lucrez,brrrr,de azi si pana vineri in 2 schimburi,dar dupa aia...gata...concediu!!!
Nu ma pot "intinde" acum,pt ca am doar o juma de ora pauza si apoi o tai iar pana la 2 si de la 4,30 la 8 seara.
Vroiam sa va rog sa puneti si voi niste poze...cu piticii...cu voi...daca ati facut acum de Craciun,sa va admir si eu.
V-am tzucat!!!

http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA

Mergi la inceput