* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (47)
Raspunsuri - Pagina 5
carmenpit77 spune:
Sarbatori fericite si multa multa sanatate voua si familiilor voastre.
Craciunul a trecut si a fost f frumos si linistit. Am luat pranzul la tara impreuna cu parintii mei, dupa care am venit toti 3 acasa si am petrecut Craciunul ca o adevarata fam ce suntem. taty a avut si un tort facut de mine, pt ca se numeste si Cristian, iar ali cand a vazut tortul a vrut neaparat sa cante "multi ani!, multi ani! tati"
astazi o sa vina nasii pe la noi, deci zi agitata.
Va pup si sper sa mai intru pana samb cand plec la Deva sa va urez si Un AN nOu Fericit.
Ameera spune:
Buna, fetelor!
Va doresc tuturor sarbatori fericite, iar in noul an sa aveti parte numai de bucurii, impliniri si tot ce va doriti pentru voi si cei dragi!
Pupici tuturor, in special ghioceilor!

"Only when the last tree has died and the last river been poisoned and the last fish been caught will we realise we cannot eat money."(Cree Indian Proverb)
Biuta spune:
Iac'un fulgusor...
Cat un puisor..
Tipa el de zor:
Craciun sclipitorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!
Plin de voie buna..
Prajitura - tona
Sanatate multa..si
Colinzi in textura :)
Sarbatori fericite si An Nou deosebit de frumos va doresc la toti!!!
Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
Delia21 spune:
A venit MAMA !!!Si nu e nevoie sa va spun cat de bucuroasa sunt...si ce bine ma simt la ideea ca pana in mai va fi supravegheat si ingrijit de cineva care il iubeste din toata inima.La aeroport am asteptat-o 7ore,de la 7 seara pana la 2 dimineata...vina mea caci nu am verifica pe internet care e statutul zborului....ci din cauza euforiei am luat masina si ...am fugit sa o astept.A avut parte de o gramada de peripetii....,bagajele au ajuns abia azi pe aeroportul din West palm.Din cauza intarzierii asteia,...am ajuns acasa pe la 4 dimineata,a luat cam o ora pana sa vina bagajele dupa care sa completam plangerea pentru bagajele neajunse,apoi aproare o ora de condus pana acasa...drum de jumate de ora pe timpul zilei,dar fiimd intuneric,plus extenuata dupa atata asteptare(Rudy a fugit ca un bezmetic pe aeroport si eu dupa el ca-n desene animate,de s-a mirat mama ca l-a gasit inca treaz la asa ora...matinala),am decis sa conduc incet si cu atentie marita ca sa ajungem teferi acasa.Si ca prin minune...ajunse acasa...ne-am pus pe povestit de tot familionul si de toate cunostintele posibile...in loc sa fugim la culcare.Si uite asa....cu toata parerea de rau ,nu am ajuns la mormantarea soacra-mi....caci ajunseram la NY o zi mai tarziu,pe 22.Deocamdata nu avuram parte de zapada,dar de azi s-a cam facut ger...si speram si la zapada .A venit si mos Craciun....care l-a intimidat pe Rudy...pentru cateva minute,dar a fost darnic si glumet...si la plecare a primis si puparuri de la Rudy..Puiu mic a primit o gramada de jucarii si 2 masini mari iar eu un microscop pe care tare l-am mai dorit(batut apropuri la greu) si o pijama.Am reusit sa descarc cateva poze noi incepand de aici,dar fara mos deocamdata http://family.webshots.com/photo/2590373890072337911BhRhoN
Va pup si va urez din nou SARBATORI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI!
mihaser spune:
Salut!
Fetele multumesc mult pentru urari! Noe,Alinaalex si Polimultumim de sms. Acum suntem ok! Am scapat de varicela, insa ne-am constipat. Suntem la socrii la Turnu Magurele si e foarte frumos. Aseara a nins!
Delia ce super ca a venit mami tau!
Multumesc inca o data tuturor pentru mesaje si va doresc sarbatori fericite alaturi de cei dragi!
Va pup si va imbratisez!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 
Polixeni spune:
Buna fetele,
Hmmm deci cam toata lumea a petrecut linistit...pai si noi la fel.Seara a venit Mosul cu muuulte cadouri,mai ales pt Nick,si apoi in ziua de Craciun ne-am dus la socrii la masa (unde si acolo piticii au primit cadouri).Apoi seara am fost intr-o vizita,unde erau o multime de copii si unul dintre ei mi l-a impins pe Nick de pe pat si pana sa ajung la el sa-l prind,a cazut exact in cap.
Sa mor nu alta!!! si reactia tatalui acelui copil "pai ca sa te consolez si al meu a cazut de atatea ori in cap si nu a patit nimic".Mai ai ceva de zis la faza asta????!!!
In alta ordine de idei,pun un link cu cateva poze facute in Romania :
http://community.webshots.com/user/gpoli_ro
Ma duc sa vad si pozicile Deliei.Ce bine ca a venit si mama ta!!
Acum fug la Nick ca tiiiiiipppaaaaaa!!Va pup!
alinaalex spune:
hello!
si noi am petrecut linistit si frumos, cu musafiri, cu vizite, care vor continua zilele astea...
Mos Craciun a venit si acasa la noi, Marc l-a asteptat in usa, de la usa l-a luat de manutza, i-a aratat bradul, a stat in brate la el, chiar m-am mirat ca nu s-a intimidat deloc, s-a bucurat de cadouri, uitati incepand de aici am pus si niste poze, plus cateva de la serbare.
pacat ca nu avem deloc zapada...poate vom merge un pic pana la munte dupa rev, macar acolo sa mergem la sanius.
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
SARBATORI FERICITE!!! 
ciuf spune:
Salutare, petrecaretelor
Fuse mancare multa? Stati cu burtile in sus? Ca noi cam asa facem.
Poli, faine pozele. Voi, surorile, semanati tare bine. Nick cand era langa matusica Dee-Dee ziceai ca e mama lui. Se pare ca v-ati distrat de minune toti trei in Ro. Cum se mai simte Nick cu laringita lui?
Alinaalex, am vazut si pozele voastre. Felicitari pentru Alex ca nu a fost fricos in fata Mosului. Eva a facut precum o pisica suparata. Si ce multe jucarii a primit!!! Bogat Mosu' vostru.
Rocsana, am vazut mai demult si pozele voastre. Maria a fost o dulceata printre ciupercutele acelea. Si ce par lung are!!! Suporta sa ii faci codite? Visez sa ii fac Evei candva codite ... dar cum este tunsulici ... mai am de asteptat. Si ce imi place la japonezi ca au tot felul de activitati interesante pentru copii la gradinita. Sunt tare stimulati.
Delia, ma bucur ca a reusit sa ajunga mama ta la voi. Acum chiar ca esti linistita si poti invata in voie, stiind ca Rudy e pe maini bune. pacat ca nu ati mai ajuns la inmormantare
. Rudy e un frumos si are o fata de smecheras adevarat
.
Andreea, cum va mai simtiti? V-a trecut raceala?
Acum sa va povestim si despre noi.
In Ajun a venit Mosu' la casa prietenilor nostri. Copiii tot tzopaiau pe acolo,parca erau niste spiridusi, fiecare spunand TARE ce ii va aduce Mos Craciun. Luca foarte sigur pe el ca doar ii trimisese Mosului scrisoare cu dorintele lui
.
Ca si in alti ani, Mosu a fost aceeasi persoana.
Eva nu a vrut sa stea la el in brate si nici sa se duca sa isi ia cadoutul. A trebuit sa o care tati in brate. De stat la Mosu in brate pentru o poza nici nu mai vorbesc. Insa Luca a fost foarte relaxat. A spus pana la urma vreo 4 poezii, printre care si Rata, rata, ratisoara ... poezie stiuta de la doi ani. Deh, i se epuizasera rezervele de poezii
. De fiecare data cand il chema Mosu' sa ii dea cadoul il mai punea sa spuna o poezie. Sa va mai spun ca a crescut inima in mine?! Eram asa de mandra de el, simteam cum imi creste sufletul, eram transpusa intr-o lume atemporala, unde aveam in fata ochilor doar pe Luca. Nu mai puteam de dragul lui. Au primit jucarii multe, Evuta a primit un set de carucior, playpen, swing, papusica si arsenalul de borcanele, biberoane, fundite si mai stiu eu ce. Ah, Mosu' l-a intrebat pe Luca daca e adevarat ce a auzit el ca nu mai vrea sa doarma cu Eva in camera. La care Luca "Ah, ba da". Brrr, crescut nasul ca lui Pinocchio
. Dupa care i-a promis Mosului ca o sa fie cuminte si ascultator.
Cand am ajuns acasa i-am spus ca Mosu' poate o sa ajunga si pe la casuta noastra. O sa verificam dimineata daca ne-a lasat ceva cadouri sub bradut.
In noaptea aceea, Luca s-a sculat ca visase urat. Eu l-am expediat rapid din camera noastra, dupa care el a coborat jos in camera bunicilor. Atunci tataie a urcat cu el sus in camera lui si i-a spus ca va sta in pat cu el pana cand va adormi. La care Luca a refuzat sa il lase pe tataie sa doarma in pat cu el pentru ca i-a promis Mosului ca va dormi singur.
Ziua de Craciun am sarbatorit-o in familie, in liniste, dupa care am dormit, citit, iar mancat. A fost o zi de relaxare, exceptand burtile prea pline. Nici nu am curajul sa imi verific greutatea.
Deja facem pregatiri pentru Anul Nou. Il vom petrece la un local inchiriat.
Ameera, ce mai faceti? Sara?
Catrinel, sunteti plecati? Parca asa imi amintesc ca ziceai.
Acum sunt la serviciu si nu mi se indemana sa fac nimic dupa o asa pauza de lucru.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
ciuf spune:
La multi ani celor care poarta numele de Stefan.
Miha, la anul il felicitam si pe Miscotel.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
ANDREEA GEORGIANA spune:
Scurt de tot:LA MULTI ANI,STEFANI SI STEFANE(STEFANII)!VA DORESC O VIATA MINUNATA!
P.S Dupa ce ca suntem raciti rau,am ramas si fara voce(eu!).Sunt mutaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!Si...unii se bucura.
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Oamenii se schimba.De obicei...in rau.