* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (47)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tili spune:

Noe, tin sa-ti multumesc din toata inima pentru reteta de turda dulce! Stiu ca linkul nu mi-a fost exclusiv destinat, dar eu sunt foarte multumita si Matei si Mihai si sotul chiar sunt multumiti. Nu se mai opresc din mancat. Multumesc!!! Craciun fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

CRACIUN FERICIT!

Fie ca Mosul sa vina la voi cu sacul plin de bucurii si sanatate. Sa aveti un Craciun minunat alaturi de cei dragi! Va pup si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Astazi in Cetatea lui David ni s-a nascut MANTUITOR..
Va doresc un Craciun cu binecuvantare cereasca si plin de fericire langa toti cei pe care ii iubiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

A venit Mosul incarcat cu daruri au ba? Cum ati petrecut? Noi aici la Tara lu` Soare Rasare am petrecut primii. Am facut un mini party la mine acasa, au venit 7 copii si cu Maria au fost 8 in total. O prietena s-a imbracat in Mos si le-a impartit daruri. Cum a intrat Mosul in casa Maria a inceput sa urle tare de tot ca m-am speriat si eu, a trebuit s-o iau in brate si s-o tin strans tare. S-a speriat desi a venit Mosul si la gradi (unde la fel a plans) si in ultima luna am incercat s-o pregatesc cumparandu-i reviste, DVD-uri, plus ca peste tot prin magazine si pe unde mergeam erau mosi manechini etc. Dar pe parcurs s-a linistit, copii cei mari I-au cantat cantece Mosului au primit daruri in schimb si pana la urma a fost ok. Doar ca nu prea am putut face poze caci a trebuit s-o tin in brate tot timpul. Au facut celelalte mamici cu aparatele lor si sper sa-mi trimita si mie.

In rest noi facem bine, eu ma descurc greu cu intretinutul casei si cu munca si cu tinutul companie Mariei, dar asta nu e un lucru nou pentru nimeni si nu ma plang avand in vedere ca sunt SUPER mamici printre noi, se stiu ele care! E vorba de cat si cum isi administreaza timpul fiecare. Pe langa faptul ca stau prost la capitolul asta nu sunt nici din categoria vrednicelor caci mie imi ia cel putin jumate de ora sa aspir si sa mopuiesc o camera obisnuita de ex…

Tot am vrut sa scriu dar nu am tinut pasul nici cu cititul in ultima vreme, am cautat capitolele prin urma, chiar cine se pricepe sa puna linkuri ca tare bine mai e… Incerc sa revin cu raspunsuri pt fiecare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

CRACIUN FERICIT,PLIN DE DARURI ALESE,CU OAMENI DRAGI LA MASA,IN CASA SI IN SUFLETE!SA VA ADUCA MOSUL TOT CEEA CE VA DORITI SI MAI MULT DECAT ATAT,SANATATE,DRAGOSTE,VOIE BUNA SI LINISTE!

HAPCIU,HAPCIU,HAPCIU!Adica...suntem raciti cobza.Da' tot a venit Mosu,pe furis,sa nu-i dam virusi.Pup si revin pe seara,la intoarcerea de la socrii.

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Oamenii se schimba.De obicei...in rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

LA MULTI ANI DRAGI CRISTINE SI CRISTIANI,MICI SI MARI!SA FITI SANATOSI SI FERICITI!!!!

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Oamenii se schimba.De obicei...in rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

HO,HO,HOOO!!!
MOS CRACIUN BATE LA USA,
SCOATE MANA DIN MANUSA,
SI VA DA DIN PALMA LUI
DARURILE CERULUI
LANGA BRAD SI LANGA FOC,
SA VA UMPLE DE NOROC!!!
CRACIUN FERICIT DRAGI GHIOCEI, MAMICI SI TATICI !!!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

SARBATORI FERICITE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

ho ho ho, Cracit Fericiun, ptiu!, Craciun Fericit!

Ce mai citim noi

pe ulitza noastra magica
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alorea16 spune:

CRACIUN FERICIT alaturi de cei dragi si plin numai de bucurii. Sanatate multa voua dar mai ales puiutilor nostrii.
Si LA MULTI ANI tuturor CRISTINELOR si CRISTIANILOR
CRACIUN FERICIT!

ANA si ANDREI CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_fer spune:

Se scutura din nori,
De sfinte sarbatori,
Povesti cu ingerasi,
Pentru copii poznasi,
Povesti cu sfinti parinti,
Pentru copii cuminti... Craciun fericit alaturi de toti cei dragi !

Gabi si Alexandru-Ionut
19.04.2006
http://www.flickr.com/gp/21142377@N06/24fZYR
"Invata-mi mintea sa priceapa ce inima nu vrea sa intelega..."

Mergi la inceput