* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (47)
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ciuf/ciuf.jpg)
ciuf spune:
Hmmm, aud greierasi pe aici.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
mihaser spune:
Neata fetele!
Am intrat sa vad daca mai scrieti ceva de Laura Ioana ca am visat-o toata noaptea...Abia astept sa citesc vestea ce buna despre ea si bebe al ei!
Am vazut si noi pozele...Ieri ne-am intalnit cu verisorul Alex si ne-am jucat toata ziua!
Ciufulet...da abia astept anul viitor sa am familia completa...I-am zis de Sf Stefan nasului cum o sa-l cheme si era incantat! Multumesc mult ca te-ai gandit si la miscotelul meu!
Va pup si va promit ca mai dau pe aici! Poze cu alex si Crisitian avem
www.dropshots.com/khron" target="_blank">aici 3! Am primit de la Mos si un laptop...dar tot al lu mami e mai fain!
Ma bucur sa vad mesajele Biutei, al lui kim, amereea...inseamna ca nu ne-au uitat!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
carmenpit77 spune:
BUNA FETELE
Pe 26 va spuneam ca asteptam nasii pe la noi. Ei de la 2 pers cate asteptam s-au strans 6 si cu noi 3 9 la masa
A 2 zi am mai avut un rand de musafiri, adica un cuplu care au si ei un bb.
Obositor tare pt mine dar una peste alta f frumos. Vreau sa o laud pe ali care a fost exemplar de cuminte, s-a jucat singurica, a ras si vorbit cu toata lumea si nici nu a tras de mine sa stau cu ea ca de obicei.
Problema e ca ma luasem cu invitatii si am vazut abia la 11 ca era ora de culcare(trecuta)
Qamar spune:
hola, fetele
am venit cu noutati de poze,puteti vedea
-de aici incolo cat de cuminti am fost de Craciun
sau
-cum ajungem in oras, din camp
va pup si sarbatori fericite inca o data
![](advocat.gif)
pe ulitza noastra magica
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause
Delia21 spune:
LAURA,am visat azinoapte ca imi spuneai ca ai nascut o fetita.Te pup inca o data si iti urez din nou nastere usoara si bebe sanatos!!!
Poli,vazut pozele cu Nick cel iubit.Tare seamana cu tati.Si eu...visez sa ajung pe la 4-5 ani ai lui Rudy la sanius la munte prin tara.Se vede ca v-ati distrat super.NOE[/red,si pe oi v-am vazut in pozici.Niste dulci cu toti,mai ales pricipesa micuta.[red]Ciuf ce faceti de revelion?Noi vom fi acasa in Florida,azi....zburam si maine facem pe sarmale.Vorbim.Pup strumfii blonzi si zglobi!!!UN AN NOU CU TOT CE VA DORITI VOI!!!!!![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura_sp_Ioana/Laura_sp_Ioana.jpg)
Laura Ioana spune:
Delia Miha
vreau sa va spun ca m-ati facut sa plang! M-ati visat pe mine? Sunteti super! M-am programat pe 3 ianuarie la cezariana, la ora 7,30 trebuie sa fiu la spital, mi se vor face analizele dinaintea nasterii si, tot in cursul diminetii, are loc operatia. Sincer am mari emotii, desi incerc sa nu ma gandesc la momentul acela!
Delia si eu am visat ieri noapte ca am nascut o fetita, cine stie ce va fi!
Sa aveti un an minunat si plin de realizari!
39+
AMR 4 zile
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinaalex/alinaalex.jpg)
alinaalex spune:
LAURA, mai ai atat de putiiiin!!!!
pfai, cred ca ai niste emotiii!
cand am vazut ca ai scris la noi am crezut ca ne dai ceva de veste.
astept cu sufletul la gura sa ne dai vestea cea mare si sa aflam ce surpriza a ascuns burtica...
...iti urez o nastere cat mai usoara, refacere cat mai rapida, un An Nou plin de fericire si bucurii alaturi de bebe si familie si tot ce iti mai doresti tu!!!
si-ti multumim pt. urari!
incepem galeria:
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre SARBATORI FERICITE!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ciuf/ciuf.jpg)
ciuf spune:
Laura, am intrat cu gandul sa iti urez nastere cat mai rapida si usoara (fara sa stiu cand era programata "intalnirea") si fusei placut surprinsa sa vad ca ne scrisesi. Ca sa nu mai spun ca de cateva zile ma tot gandesc la tine. Doamne-Doamne va avea grija de voi ca prea multa lume se gandeste la tine si bebelul tau. Sa ai incredere in El. O sa ma rog pentru tine pe 3 si asteptam cu nerbadare vestile despre voi TREI.
Hai, Laura, hai, Laura
,
,
.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
dea0277 spune:
Daca nu mai am timp sa intru mai tarziu ... va urez un sincer La multi ani!, un an nou plin de impliniri si realizari, multa multa sanatate si intelegere.
O sa pun si eu poze cu Mia, cand voi avea timp. Noi am fost la Bucuresti si Ploiesti pe la rude de Craciun si am racit putin asa ca Mia este in recuperari acum cu nasul infundat si stranuturi. A racit putin, a consultat-o o doctorita si nu are nimic la plamani ca de asta imi era frica.
Laura Ioana, nastere usoara si sper sa te bucuri din plin si fara probleme de bebe mic.
La Multi Ani inca o data si sa ne vedem cu bine in 2008!
mihaser spune:
Salut!
Laura ma bucur ca ne-ai scris! Stai linistita ca totul o sa fie bine. Si eu am trecut printr-o cezariana si o sa mai trec si prin a doua...nu imi este frica deloc! Abia astept sa ne scrii de bebe al tau...nu stiu ce e, insa e cumintel/tica daca sta el acolo pana pe 3 ianuarie!
Fetele va pup! Un 2008 plin de bucurii!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2