* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (47)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
alorea16 spune:
Dragele mele intru acum asa de dimineata sa va urez un an nou plin de bucurii si sa vi sa indeplineasca toate dorintele si nu in ultimul rand multa multa sanatate noua dar mai ales puiutilor nostrii. Anul care vine sa fie mult mai bun si mult mai bogat fata de anul acesta.
Va multumesc din tot sufletul ca ati fost alaturi de mine la bine dar mai ales la rau.Ca m-ati ajutat sa trec peste momentele grele. Va multumesc si pentru sfaturile voastre atunci cand am avut cea mai mare nevoie .
Fetelor va pup dulce si va urez LA MULTI ANI
Laurici nastere usoara
Scuze revin mai tarziu ca al meu pui nu vrea sa stea cu tatii afara fara mineANA si ANDREI CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
alorea16 spune:
Am revenit...
Mihaser te pup dulce si tie iti urez sarcina cat mai usoara si fara probleme. Si un pui cat mai sanatos. Pupam tizul dulceeeee Vazut pozele
Mariana 1976 sarcina usoara si felicitar pentru bebe .... 5 ... am inteles. Sper sa nu gresesc
Urez tuturor fetelor LA MULTI ANI SI MULTA FERICIRE : ciuf , catrinutza , tecelen, aalina2003 , adar ( ce mai faci? ),poli,catrinel, andreea georgiana , alinaalex ... etc....
TUTUROR FETELOR
ANA si ANDREI CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA
Qamar spune:
LA MULTI ANI, 2008! SANATATE MULTA VOUA SI TOATE CELE BUNE!
cu drag,
Diana, Bia, Dr
![](advocat.gif)
pe ulitza noastra magica
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause
micaalsa spune:
La Multi Ani! va dorim si noi, toate cele bune sa vi se implineasca, sanatate, fericire si tot ce va doriti.
Laura, tinem pumnii, fii fara emotii ca o sa fie bine. De-abia astept sa aud vestea cea mare.
Am vazut in sfarsit si pozele ghioceilor cu Munu Nunu (asa-i zice Iulia la Mos Craciun ) ... desi as fi vrut sa-i aduc un Mos in carne si oase, m-am lasat pagubasa pentru ca se sperie a mea cand ii vede si pe aia mici de prin copaci sau vitrine si se pune pe-un urlaaat ... Asa ca mai lasam un an de acomodare cu ideea de Mos Craciun.
O sa punem si noi ceva poze dar dupa ce ne trezim din
JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru inimioara lui Sosonica
Bubulina mishelina
Anamaria lui
Iulia (23.03.2006)
Tili spune:
Intru si eu sa urez la toata lumea un An Nou frumos, plin de bucurie si sanatate pentru toti ai casei. LA MULTI ANI!!!
Laura, iti doresc nastere usoara. Abia astept sa avem vesti de la tine.
Sa ne revedem cu bine la anu`
Polixeni spune:
Fetele,
am intrat sa va urez LA MULTI ANI CU SANATATE, SA VA DEA DUMNEZEU DE TOATE!!!
Si in mod special pt LAURA IOANA un an nou plin de realizari si o nastere usoara si UN BEBE DE NOTA 20!!!!!
V-am pupat si va doresc petrecere frumoasa!!!!
ANDREEA GEORGIANA spune:
Va doresc un AN NOU mult mai bun,bogat in toate,dar mai ales in vise implinite si sanatate.Sa ne iubim si sa fim iubite!Si,nu in ultimul rand,SA FIM MAI BUNI UNII CU ALTII!
Sa ne fie copii sanatosi,prietenii...prieteni,dusmanii(daca exista) sa fie rezonabili,familia unita si buzunarul plin.Dupa munca depusa,evident!
Laura,am visat ca-ti cautam pantofiori roz sidefati pt. botez.Evident ii comandasem la TP.Si era si o rochita in peisaj.Deci...astept confirmarea!!!
Mihaser,Mariana,sarcini usoare si bbi sanatosi!
Noi stam acasa(in premiera),singuri si...mucosi.Am facut papici,prajiturici si asteptam...sa ne culcam.
Va pupam cu mult,mult drag pe toti,si pe toate si LA MULTI AAAAAAAANI 2008!!!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Oamenii se schimba.De obicei...in rau.
adar spune:
LA MULTI ANI si de la noi, un an plin de bucurii si tot ce va doriti!
Noe, daca sunteti in Sibiu, da un semn, mie nu-mi merg telefoanele .. dar daca sunteti aici, vreau sa ne vedem ...
Va pupam pe toate cu mult drag!
Laura, ne rugam la Doamne-Doamne pentru voi ...
Andreea ... sanatate muuuuuuuuuuulta!!!
micaalsa spune:
V-ati trezit??? Noi cu chiu cu vai ... si fortati de imprejurari Iulia, cum isi deschide ochii, trebuie toti sa fim drepti, nu-i mai chip de lenevit in pat.
Va pun niste poze, ca am tot promis ... incepand de AICI
De-abia astept sa citesc care pe unde s-a distrat si cum ... noi am fost casnici anul acesta. Cei mai mititei au capitulat inainte de ora 12 si au dormit butuc in ciuda tuturor petardelor si artificiilor aruncate taman langa geamul nostru
Pupici, fug sa fac papica la bebica
JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru inimioara lui Sosonica
Bubulina mishelina
Anamaria lui
Iulia (23.03.2006)
Serj spune:
Va dorim si noi un calduros La Multi Ani!!!!!! sa va aduca noul an tot ce va doriti, multa sanatate si multa bucurie in suflet, implinirea dorintelor si o lume mai buna pentru copilasii nostri!
pentru toate mamicile si toti copilasii
cristina + i miei tesorini
www.sonia.as.ro" target="_blank">Ajut-o pe Sonia