* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (47)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Mai sunt cateva minute si e ziua mea. Fac 30 de ani... Sotul doarme, Maria la fel. Eu n-am somn. Stau cu un pahar de vin rosu in fata calculatorului si ca niciodata nu e nimeni pe mess asa ca dragele mele, m-am hotarat sa va scriu un mesaj de la cord ca s-o citez pe Stefanna.

Cum zicea si Noe, e al treilea an petrecut cu voi, cele care ati mai ramas din trupa initiala si care v-ati alaturat pe parcurs, am trecut prin multe impreuna, bucurii, tragedii... drept pentru care va doresc ca noul an sa fie unul mult mai bun, relele sa va ocoleasca si sa aveti parte de multa multa fericire!

Alinaalex ma bucur ca va merge bine cu cresa, ca Marc face prograse pe zi ce trece si ca nu e devorator de dulciuri… asta e tare bine! Chiar ca sunt multe educatoare pt numai 13 copii la el la cresa. La Maria e o educatoare la 3- 4 copii pentru grupa lor de varsta. Ce chestie cu cresele de stat… incredibil. Si bietii parinti care nu-si permit sa plateasca la particular…Si ce pregatit e stafful de acolo, ce mai cresa ideala. Abia astept linkul! Eu as zice ca Marc e mai curand ambitios decat fixist daca se oftica atunci cand nu reuseste sa bage formele respective. Wow 3 ore de somn de obicei? Pai de asta e asa un cavaler de mare, ca sta la dospit….Patru perechi de incaltari deodata zici ca ti-ai luat?! Pai .. nu te joci.. Spuneam eu mai demult ca-l faci muzician pe Marc cand ne-ai pus niste poze cu castile pe urechi. Acum zici de dans pai e clar ca va avea succes in domeniu. 7 milioane o pereche de cizmulite pentru copii? Chiar sunt culmea astia cu preturile lor... pai cum sa dai atatia bani si sa le poarte numai un sezon, macar de i-ar veni si la anul... Exact asa si Maria cu vorbitul, cel putin seara si dimineata turuie in continuu. Nici nu mai stau s-o ascult. Si inventeaza niste tampenii, face tot felul de conexiuni. Si repeta tot ca un papagal. O puneam sa zica o uratura in romaneste si zicea ea cum putea cum nu putea si pe la o bucata se uita in ochii mei si-mi spune "wakaranai yo".. care s-ar traduce ceva de genul "dar nu inteleg..." a fost atat de dulce....Citeam ce spuneai de job, pai in cazul asta iti urez ca noul an sa-ti aduca jobul "intersting" pe care ti-l doresti plus burtica mult asteptata!

Mihaser eu nu cred ca te-am felicitat pentru baietelul din burtica, asa ca FELICITARI sa fie la fel de frumos si nazdravan ca si Tzumpinelul si sa te rasfete si iubeasca mult mult. Chiar ca ai aflat repede ce va fi. Si eu care eram ferm convinsa ca va fi fetita… Da lasa ca e bine si asa. Sa aiba Cristi partener de nazbatii. Ce ai mai facut cu examenul de sofat? Felicitari pt kk la WC. E ceva! Poze cu burtoiu cat China vrem! Sa stii ca baietii taur sunt niste copii foooarte buni, cuminti, ascultatori si ca adulti, buni de pusi pe rana, familisti, de casa, ceea ce n-as putea spune si despre berbeci. Dar na... fiecare zodie cu farmecul ei.... Frumos numele Stefan. Si pe sot cand l-am crestinat, tot Stefan i-am pus. Mi s-a facut pielea de gaina cand am citit de varicela, avort brrr. Fereasca Dumnezeu! Ufff lasa ca o sa fie bine! Imi pare rau de Cristi ca a facut varicela pana la urma... multa sanatate sa va intoarceti cu bine de la tara! Tinem pumnii la triplul test. Nu inteleg de ce s-a mirat doct ala ca te-ai decis la bebe doi prea repede. Pai de Mariana ce-ar mai fi zis? Ziceai de 3-4 ani intre bebei ca e cel mai indicat sa stii ca japonezele, ca si Mariana, lasa un an maxim doi intre bebei. Rar sa vezi diferente de 3, 4 ani.... Tie iti doresc ca noul an sa va aduca un bebe sanatos si frumos ca asta e cel mai important, nu?!

Alorea imi pare tare rau ca puiul a fost bolnav tocmai cand ramaserati si voi singurei... si de asemenea ca nu va puteti lua inca un locusor al vostru. Sper ca 2008 sa va aduca schimbari si macar speranta ca in viitorul apropiat veti putea face achizitia.

Catrinuza - fata am citit ca iar ati avut probleme cu branuli antibiotice si toate alea. Pe aici doctorii spun ca odata ce ai facut boala se vindeca 100% foarte greu si mereu recidiveaza. Imi pare rau ca de problemele cu “mamaie”. Cum a ramas pana la urma? Sta ea acasa s-o creasca “ca lumea” sau nu? Sa stii ca am reusit sa ii scot suzeta, a plans numai in prima seara, in a doua numai a carait putin, iar in a treia a uitat cu desavarsire. In a patra zi a racit, muci, tuse, rosu in gat, se trezea noaptea pt ca dormea cu gura deschisa si I se usca gatul si o durea astfel incat ca sa-I mai alin putin durerea I-am dat iar suza si a putut dormi mai bine, trebuind sa respire pe nas. Dupa toata isprava asta atat sotul cat si soacra “m-au certat” ca s-o mai las sa nu I-o scot c-o s-o lase ea la un moment dat…. Maria nu a luat de fiecare data antibiotic. Depinde ce avea. Antibiotic I-a dat insa de fiecare data cand a avut chiar si “putin” rosu in gat. Nici aici nu se gaseste Prevenarul si au fost probleme in ultimul timp, multe cazuri de pneumonie si lume revoltata caci au auzit ca in alte tari se face si nu inteleg de ce aici nu se gaseste. Zic si eu ca Ciuf nici in Japonia nu se insista cu oala mai devreme de doi ani. Eu una cel putin sunt tare neglijenta din punctual asta de vedere…#12288;Am#12288;ramas cu gura cam cascata sa citesc de ce-a zis nenea ala doctoru faimosu cu analize de stabilizare a nivelului imunitar si imunizare pt gradi, scheme si tot felu. Pai pe aici nu s-a auzit de asa ceva… M-a distrat sa citesc de ispravile Mariucii la sfetanie. Imi zicea sotul ieri ca a fost la un magazin de electrice si mergea un tatic asa de frumos de manuta cu fetita lui ce parea de-o seama cu Maria si a avut si el o revelatie. Ca al nostru copil nu poate sa mearga la fel, normal de manuta. Daca o tinem de mana tre sa se scalambaie, balangane, agate de picioarele noastre iar daca nu ne tinem de manuta face salom printre rafturi oprindu-se doar ca sa scoata ce I se pare interesant….#12288;Pai daca Atomelul e asa de grijulie cu papusile fa-i o surioara sau un surior sa-i dai ocupatie. Multa sanatate si imunitate sa va aduca anul nou, sa nu mai aveti "bafta" de a merge prin spitale nici macar in vizita. Si in rest sa vi se indeplineasca toate planurile pe care vi le-ati facut!

Irina ziceai de multa lume care ne citeste si nu scrie, mai sa stii ca pe mine ma cam sperie chestia asta, faptul ca nu stii cine o face si cat de bine sau rau intentionate sunt persoanele…(Noe stie, ca de vanata ce era si-a inchis si contul) Imagineaza-ti o faza de genul “vecina de pe colt abia deschide gura sa te salute cand va intalniti, in schimb a descoperit dintr-o intamplare ca tu scrii tot felul aici si te urmareste constant ca sa aiba material de barfa cu vecinele de la blocul de peste drum”. Insa na… asta e riscul pe care ni-l asumam cand decidem sa scrim aici si ai dreptate, desi nu ne cunoastem e o chestie asa care ne leaga si ne da senzatia de incredere si prietenie stransa si uneori vorbim chestii intime ca intre prietene insa e riscul de a fi intoarse impotriva noasta tocmai de ochii cei ascunsi din umbra….Ziceai de bona care se gandeste la ale ei cand pleaca acasa. Pai ar fi bine, ideal, dar ce te faci cu bonele care se gandesc la ale lor si cand sunt cu copii si ar trebui sa aiba grija de ei? Vreau si eu programelu de corectat pozele sa-mi albesc dintii Pai ca sa scape Andrei de ticul care va deranjeaza, scapati-l si voi de bibe. E simplu. Teoretic... Bine ca nu se mangaie prin alte parti Radem noi dar treaba e serioasa mai ales la varsta la care devin constienti de corpul lor. Stiu caz concret povestit de prietena educatoare, cum ii prindea pe unii micuti cu manuta in chilotei in timpul somnului de pranz....Sper ca ati ajuns cu bine la tara ca anul trecut imi amintesc ca ati avut un episod tare urat. Tie iti urez sa-ti aduca anul "proprietatea" mult visata pe care v-o doriti atat de mult si pentru care faceti atatea sacrificii!

Catrinel ma bucur ca ati scapat de bacterie. Citeam de coprocultura cat a costat, pai aici pana intra la doi ani absolut totul ce tine de sistemul medical si apoi pana intra la scoala tre sa plateasca o suma infima, mai mult simbolica In schimb alocatia e de 30 de euro pe luna….Si Maria se chinuie de zor sa se imbrace singura. Cum gaseste cate o bluza prin casa cum si-o baga pe cap, zilele trecute a reusit sa bage maneca de la o bluza de pajama pe picior chiar am si pozat-o. Cu pantalonii ii iese traba, reuseste sa bage picioarele sa ii ridice numai ca nu-i poate trage pe fund. Succes la cumparat de muci si burice de hipopotam. Maria nu e deloc fixista… dimpotriva o dezordonata si o neascultatoare. Tre s-o amenint sau s-o rasplatesc cu vreo bombonica sa puna si ea ceva la loc. Imi pare rau ca ati avut probleme cu tusea. Sper ca sunteti bine acum. Pe mine ma uimesc diferentele astea din sistemul medical de la o tara la alta. Doua saptamani de tuse, auzi?! Pai aici ar da sigur in pneumonie… eu a doua zi tzusti la doctor si peste 2-3 zile ma cheama iar sa vada cum isi fac efectul medicamentele….Si Maria era cu scarile rulante. Acum s-a mai calmat, ce ma dispera e ca nu are rabdare, tre sa urce si sa coboare treptele si mai nou am vazut ca e atrasa de cele care vin de jos, cred ca nu intelege ea de ce se misca altfel, odata dadea sa puna piciorul sa incerce. Ce fain ca ai timp sa o scoti zilnic pe Oana in parc.... e foarte important. Eu fug repede de frig. Si cu siguranta aici e mai bland decat la voi....Norocoasa ai fost ca ai mai gasit masina. Cred ca nu prea aveti "baieti de Germania" prin zona... Te asteptam cu povestiri de la "deal". Tie iti urez sa vina anul cu proiectul sa-ti intri in ritm la munca sa te simti iar importanta si apreciata da nu prea tare ca sa mai ai timp si de micuta faraOana.

Noe voi ce ati mai rezolvat cu gradi, bone si tot felul? Nu mai stiu daca te-am felicitat pentriu casa, nu-i bai, o mai fac inca o data, foarte frumoasa si cu bun gust! Putere s-o intretii sa ai! Ca pe mine asta ma termina. Sincer. Vreau sa fie si curat, sa stau si cu Maria, daca nu e curat si stau cu Maria ma stresez si-s nervoasa, daca fac curat si nu stau cu Maria ma simt mizerabil, ca sta copilul singur sau umbla printre picioarele mele si cerseste atentie.... Voua ce sa va urez ca le aveti cam pe toate.... anul 2007 a fost un an bun se vede. Sanatate sa va stapaniti proprietatile sanatosi, aaaa o gradi buna pt Bia si o adaptare fara probleme si parca tin eu minte ca voiai o masina pt sufletelul tau?! No atunci si masina dorita!

Micaalsa si zici ca Iulia nu a mai racit? Ce bine ca tare v-ati mai chinuit si voi… Cum merge afacerea cu jucariile? Ce I-a adus Mosul Iuliei? Tot nopti agitate aveti? Inca se mai trezeste? Tie iti urez succes in noul biznis, multa sanatate Iuliei si nopti intregi!

Aalina bravo Anei pt folosirea corecta a genitivului si pluralului. Ce grea e limba romana, de asta vorbeste Maria bine japoneza, ca nu are nici genitive, nici plurale, nici conjugari sau terminatii diferite ale verbelor in functie de persoana. Plus ca e o limba silabica usor de pronuntat. Pe cuvant ca e usoara… Si socrela voastra cu figuri deci? Eu zic sa nu pui la suflet ca oricum noi tot copii neascultatori vom ramane in ochii lor… insa asta cu de ce nu face Ana ce zice ea chiar e buna de pus la capitolul perle… iar cu paturica pe oala nu am inteles, adica pe genunchi sau pe oala sa faca pipi si kk in paturica? Mai mai mai ce cadou si-a tras sotul... n-ai treaba cu el. Sa-ti traiasca sanatos! Tie ce sa-ti urez ca nu prea stiu ce-ti doresti, oricum tot ce-ti doresti sa se realizeze!

Andreea ati reusit sa va mai organizati cu mersul la azil? Mi s-a parut o idée foarte buna. Ce populara trebuie sa fie Thea in parc si vecinatati! Sa fi mostenit asta de la mamica ei? Pe langa zambetul fermecator si grimase?! Cu bunica Anca nu ne pui poze sa vedem si noi asemanarea?#12288;Doamne am citit cu stupoare ceea ce ti s-a intamplat cu bona, pare poveste dar uite ca e adevarat si ca asemenea oameni umbla liber printre noi.... Si povestea ta m-a facut sa ma intorc in timp la perioada cand venisem eu din batranul targ al Iesilor, ca deh, nu-mi oferea perspective cica, in “micul Paris” si seara cand ma bagam in pat nu stiam sa rad, sa plang... Am intalnit atatia ciudati si oameni neoameni si-am luat atatea tepe ca deja aveam impresia ca traiesc intr-o lume paralela... Ai dreptate cu portia de cadouri zilnice si eu tre sa-mi revizuiesc impulsurile, caci nu vreau ca Maria sa ajunga ca fetita unor prieteni care la aniversarea zilei de 5 ani cand au intrebat-o ce doreste a spus ca NIMIC. E cam trist ca la 5 ani sa nu-ti doresti nimic... eu vreau ca Maria sa nu ajunga asa, sa se bucure si sa aprecieze. Ce vaccin e Varilxul? In Romania nu se face vaccinul impotriva bolilor copilariei? Aici e unul 3 in 1 se cheama, impotriva rubeolei, varicelei si nu mai stiu ce. Ma intrebai de Maria daca a avut sarbare de Craciun. Nu, nu a avut, aici e mai mult chestie comerciala, acasa nu se sarbatoreste, asa ca perintilor le e egal daca vine Mosul sau nu. Unii cumparara cadouri de Craciun, altii nu... La gradi a venit Mosul si le-a dat cadouri dar intr-o zi obisnuita, fara prezenta parintilor. Tie iti doresc succes in cariera, mult noroc la urmatorul post la care vei aparea si degigur o bona buna de care sa fiti multumiti pt Bubu.#12288;

Ciuf un gest foarte frumos a facut sotul tau sa ii ajute pe nasii Evei cu bileul de avion. Bravo lui! Da, Maria vorbeste bine, face propozitii, intrebari, minciunele... dar asta pentru ca ii spuneam si Aalinei, japoneza e mult mai usoara decat romana. Ar fi bine sa te poti desparti de micuti 3 luni, mai ales pentru Luca, caci Eva e inca micuta. Eu cand evadam la tara la bunici cateva saptamani eram taaaare fericita. Ma simteam atat de libera si independenta….Si imi doresc aceelasi lucru si pentru Maria dar nu cred ca o s-o pot face vreodata…. Ce bine ca o ai pe mami tau punct de sprijin da oricum ai da-o tu tot SUPER MAMI esti sa stii! Lasa ca Eva e o cocheta vrea pedichiura, ziceai ca-I plac si palariile….Sa stapaniti masina sanatosi! Cum au fost examenele finale? Ti-ai marit notele sau nu? Tare faza cu mama ta pe afara… mi-o si imaginez… Si Maria il mai inchide pe sot pe balcon cand iese la fumat. Noroc ca nu-l las niciodata singur cu ea acasa… Ce frumos ai descris show-ul de 1 decembrie…. Si noi am fost sa vedem niste decoratii de Craciun, dar pe Maria au lasat-o rece… ea avea de alergat si facut ture. Ce frumos ca ai dus-o pe mama ta la concert... si mie imi lipsesc mult spectacolele de teatru, de balet, de opera.... Tot n-ati terminat cu cadavrele alea? Lasa nu fi suparata pe sot ca nu le are cu surprizele. Bine macar ca se straduieste... Al meu nici nu incearca, ma ia de manuta si ma duce la cumparaturi sa-mi aleg cadou. Eu tot ii bat apa in piua in fiecare an si anul asta chiar ca deh, implinesc 30 de ani, e ceva special, i-am spus ca trebuie sa-mi ia ceva ce simte el, sa exprime dragostea lui. Neee azi imi spune ca maine mergem intr-un Outlet sa-mi cumpar cadoul in jur de suma de 400 de dolari. Ei pe bune daca am vreun chef. Cum sa arunc eu in vant atatia bani?! Chiar nu-mi doresc nimic in mod deosebit. Altceva ar fi fost insa daca ar fi cheltuit el banii astia din proprie initiativa... Foarte buna ideea cu scrisoarea pentru Mos. Luca a invatat sa scrie deja? Ca parca mai ieri abia invata sa vorbeasca... Au apreciat socrii gestul? Tie iti urez in primul rand putere si spor la invatat, rezultate bune sa fii multumita de tine si sa-l multumesti si pe sot si intelepciunea sa iei decizia cea mai potrivita la vara (mai bine vii si tu )

Gabifer tare faza cu Alex in cosul de rufe! M-a bufnit rasul imaginandu-mi scena.Si Maria a revenit la patutul ei dupa o perioada de absenta. Ce scandal face seara daca incerc s-o adorm langa mine. Striga ca vrea in patul ei. Felicitari pentru progresele cu olita. Tot asa sa o tineti! Si Maria plange cand merge in unele case noi, nu in toate... cine stie ce-o fi in capusorul lor... Succes la job si in tot ce-ti doresti in noul an.

Stefanna ce ma bucur ca te-am citit mai des, mesajele tale sunt atat de calde, o adevarata incantare! Imi pare rau ca si voi aveti probleme cu socrosenia… ai dreptate ca relatia ta cu ea se va reflecta in viata copilului si ca depinde numai de ea daca va stii sa-I castige afectiunea. Si mama cu bunica-mea (soacra-sa) au fost ca pisica cu catelul, barfe si cuvinte urate spuse pe la spate dar sa stii ca lucrul asta nu m-a facut s-o iubesc mai putin pe bunica-mea, dimpotriva pentru mine va ramane intotdeauna un model. Si nimeni nu o va cobori de pe piedestalul pe care se afla in sufletul meu, loc pe care singura prin afectiunea si felul cum s-a purtat cu mine si l-a castigat. M-a impresionat foarte tare ce ai scris de activitatile voastre din “tinereti” cand mergeati la aziluri si case de copii. Un gest atat de frumos…. Bravo Biei, de acum poti s-o dai si la scoala! La mate, la citire si la muzica se pare ca se va descurca cu siguranta. Spuneam de nenea cu Montessori care a venit la noi la usa ca si el zicea cam aceelasi lucru ca si prietenul vostru. Ca pana la 2 ani creierul ajunge la o capacitate de 86 % si ca daca vrei sa-I maresti odorului capacitatea intelectuala e bine sa faci cu el numerele si alfabetul (ma rog, ideomele japoneze) pana la varsta asta. Insa nu recomanda chestiile fixiste gen C de la catel caci copilul asa va retine si daca peste o bucata de timp ii vei spune C de la ciocolata se va criza si o va tine pe-a lui ca e C de la catel. Ei si in felul asta ne-a prezentat setul de carduri super intelligent facute astfel incat pe cardul fiecarei ideome era un desen compus din imagini a caror cuvinte marea majoritate incepeau cu ideoma respective. Am rama masca la filmuletul Cu Lily… parea sa-I placa ceea ce face. Si tie iti doresc spor la invatat si succes sa le iei fatza la canadieni.

Poli imi pare rau ca ati fost bolnavei dar bine ca ati ajuns in Romania si ca sunteti alaturi de cei dragi de sarbatori…. Si de catelus imi pare tare rau... Ai dreptate cu bunicile... Asta este motivul pentru care vreau sa ajung iar la vara in Romania. Chiar nesimtit doctorul ala de ti-a spus "la ce doctori avem noi in Romania", ce sa-ti spun... de asta vin atatia greci sa faca medicina in Romania.... Tie iti doresc succes sa gasesti jobul care sa-ti placa si sa reusesti echivalarea de studii sau sa prinzi ceva in domeniul tau.

Camelia
bine ati venit in randul “soimilor patriei”. Imi pare rau ca Tudor s-a acomodat asa de greu. Lasa important e ca s-a acomodat pana la urma si o sa va mearga din ce in ce mai bine. Mai ce educatoare, cum sa tipe la copii?! Zic eu da noi aveam la camin o educatoare care ne batea cu arcusul de la vioara…. Fie-sa canta la vioara si venea sa exerseze in timpul somnului de pranzul. Mai dormi daca poti…. Si ne jucam cu vecinii de pat pe sub cearceafuri cand ne trezeam cu cate un arcus peste picioare… O educatoare la douazeci de copii? E foarte putin, cu tot cu ingrijitoarele de ajutor. Si aici tot treptat se face acomodarea. In prima saptamana numai pana la pranz. Amuzanta tare faza cu mosul... Sper sa nu mai aveti probleme cu acomodarea si cu racelile aferente.... Multa sanatate si succes in contrinuare!

Carmenpit
am citit ca ai fost cu Ali la doctor si a zis ca are rosu in gat. Ii ziceam si Catrinutzei ca si aici pt rosu in gat se prescrie de fiecare data antibiotic. I-a trecut asa cu siropul naturist? Cum e la noul loc de munca? Cine sta cu Ali? Scuza-ma daca ai mai scris si nu am retinut... tare faza cu "nimica"! Bravo ca te-ai distrat la petrecerea de Craciun. Nu vrei sa ne pui poze cu voi/ S-o vedem si noi pe Ali cea tunsa baieteste? Succes la job si numai impliniri sa va aduca noul an!

Elvie ce bine ca ai mai dat si tu un semn de viata! Hai zi-ne de micuta Lara!!!! Uimeste-ne cu progresele ei. Ca si ea a fost precoce tare la alergat si vorbit!

Mariana
ce bucurie sa te citesc din nou! Si ce uimire sa aflu ca BB 5 e pe drum. Nu mai am cuvinte de admiratie…Ori eu sunt varza, ori tu esti inzestrata cu puteri supranaturale. Sper sa veniti cu bine din Cuba si sa ne dai de veste curand. Multumim pentru poze, asta da cadou…niste frumoasi cu totii. Poate ne vei pune poze si din Cuba, plus povestirile aferente… Tu ai dreptate cu fratii, ca se iau unii cu altii cand sunt multi, am experimentat-o si eu zilele astea, a stat trei zile la noi o prietena care are 3 copii de varste apropitate. Cu Maria 4 in total. Pai eu n-am mai avut treaba cu ea. S-au jucat, am mancat si-au dormit impreuna si a fost foarte happy. Numai ca e mult de munca din urma lor.. Sa stii ca nici in Japonia nu s-a auzit de homeopatie. Si aici peste tot parintii cu copiii dupa ei. Nu exista conceptia asta de a lasa copii cu bunicii si a pleca la distractie chiar daca locuiesc impreuna in aceeasi casa. Ii lasa doar in caz de treburi foarte importante. Am incercat si eu sa-I sugerez sotului s-o lasam pe Maria la socrela si sa mergem sa vedem un film si nici n-a vrut sa auda, asta in conditiile in car eu apelez la ea saptamanal ori de cate ori am de rezolvat cate o treaba. Si Mariei ii place la nebunie sa stea la bunici. A trebuit sa merg sa ma tund saptamana trecuta si am lasat-o la ei pt doua ore cand m-am dus s-o iau acasa mi-a spus “bye bye” de cum m-a vazut si s-a crizat ca nu vrea sa plece….Sa inteleg ca cei mari vorbesc si romana? Wow! Matei e nascut in aceeasi zi cu mama mea… Zici ca ai sub 50 de kg? Mamaaaa Un bebe sanatos sa-ti aduca noul an si-o nastere usoara fara probleme!

Simona Toma sa va fie de bine in noua casuta si sper ca anul care vine sa-ti aduca daca nu bebele macar burtica mult dorita!

Laurici si tie ca mai sunt cateva ore ramase, nastere si recuperare super usoara si un bebe sanatos si papacios si mult lapte! Si sa nu fie nevoie sa folosesti batista desi e foarte buna, pana la anul care vine cel putin. Pupici si tinem pumnii sa fie bine!

Tili m-am ingrozit sa citesc prin ce chinuri ati trecut si voi. Ii scriam si Andreei mai sus, in Romania nu se face vaccin impotriva varicelei? Asteptam pozele si povestirile din Italia de la intalnirea cu Serj si puii aferenti. Nu cred ca e vorba de cat de avansati sunt unii ghiocei, eu sunt sigura ca Printul vostru intelege si stie mult mai mult decat credeti voi doar ca unii baieteii isi dau drumul la vorba mai greu. Multa sanatate sa va aduca noul an si ... o npoua mobila, ca sa scapati de cea veche!

Mari imi pare rau pentru mami tau si pentru voi, caci imi inchipui cat de greu v-a fost. Tu ce faci cu serviciul? Teo cu cine va sta? Multa sanatate sa va aduca anul si succes la munci!

Mihaneb bine ai venit! Poate te hotarasti sa si ramai. Nu trebuie sa scrii tot timpul... cand poti chiar cand si cand e ok!

Dea imi pare rau ca te simti data la o parte, eu cred ca toata lumea sta prost cu scrisul dar cu siguranta oricarei dintre noi ii face placere sa citeasca vesti despre ghioceii nostri, asa ca te rog neaparat continua sa scrii. FELICITARI pt kk si pipi la wc, bravo Miei! Cum e supa ai greceasca de zici ca-i place? Tie iti doresc sa va aduca anul o casuta sa incapa si "surioara" si sanatate sa nu fie nevoie de interventia pt polipi.

Loranda ma bucur ca Anda si-a revenit cu greutatea, ca tin minte iti faceai probleme ca e la categoria light. Te inteleg atat de bine, cu pusul in pat si cu treburile care trebuie facute si din pacate nu se fac singure....Succes la rezidentiat, sa-ti aduca anul rezultate super si mai mult timp liber de petrecut cu Anda.

Tania voua mult succes cu bona ca stiu ca erai in cautari si succes la job!

Aida ce bine ca ai mai scris... Ma bucur ca ii merge bine lui Toto desi a trebuit sa schimbati gradi. asta noua cum e? Esti multumita? Mult succes si in anul care vine, sanatate si tot ce va doriti sa vi se indeplineasca.

Claudia_d stiu ca ati avut si voi un an nu tocmai usor, sper ca suneti ok, multa sanate si un an mult mai bun!

Kim sper ca sunteti bine, intra macar sa ne zici doua trei vorbe de Alicia! Succes la gradi si tie la noul job, foarte solicitant se pare...

Ameera stiu ca si tie ti-a fost greu cu munca multa, macar Sara e cumintica. Un an mult mai usor iti doresc!

Cu parere de rau declar ca nu am vazut nici o poza de vreo doua capitole si abia astept s-o fac. Tre sa iau iar din urma la rasfoit, dar merita efortul. Timp sa am...

Pe langa urarile individuale si personalizate pe care le-am facut mai sus, iertare daca am uitat sa mentionez pe cineva, a fost fara intentie, asa ca urez TUTUROR FARA EXCEPTIE multa multa sanatate ghioceilor, mamicilor si tutuor membrilor familiei si Dumezeu sa va fie alaturi si sa va ajute in realizarea tuturor dorintelor si planurilor care vi le-ati facut.

Inchei prin a da un pupic special si alaturi de urarile de mai sus imi exprim de data asta dorinta mea de a le citi din nou, sau mai des pe Tcelen, Doublemom, Cat, Ile, Pispirica, Serj, Biuta, MP (Monica) si nu in ultimul rand, Tina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_fer spune:

Nshiro, La multi ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabi si Alexandru-Ionut
19.04.2006
http://www.flickr.com/gp/21142377@N06/24fZYR
"Invata-mi mintea sa priceapa ce inima nu vrea sa intelega..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_fer spune:

Urez si eu tuturor un an mai bun, plin de fericire si sanatate alaturi de cei dragi noua. Va pupam!
La multi ani 2008!!!!!!!!

Gabi si Alexandru-Ionut
19.04.2006
http://www.flickr.com/gp/21142377@N06/24fZYR
"Invata-mi mintea sa priceapa ce inima nu vrea sa intelega..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alorea16 spune:

BINE V-AM GASIT IN 2008

Nshiro LA MULTI ANI SI MULTA MULTA SANATATE
Multumesc mult pentru urari si sper ca la anul sa nu mai stau cu socrela

ANA si ANDREI CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

lA multi ani la multi ani

am re4sit sa pun mana pe laptop, vreau sa va 4rezn nou an fericit, realizari, fericire s5 multa dragoste.
nshiro, la multi ani si tot ce iti doresti sa devina realitate1
noi suntem la brasov bia e in culmea fericirii, c scot afara la zapada desi au fost si minus 11 grade. cred ca ne intoarcem pe 5 dar tare mult as vrea sa< mai stam,
va pupacim, poze si mesaje kilometrice cand ajungem acasa

laura ioana, si eu m-am gadit la tine, astept cu sufletul la gura vestile despre minunatia in roz .....sau albastru

Bianca Alexandra Iris 15.04.2006

http://community.webshots.com/user/red_tania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

Sa va aduca Anul Nou numai bine, fericire, sanatate, mult noroc, prosperitate, voie buna, trai usor, bucurie si mult spor!

Nici nu stiu cu ce sa incep, n-am mai scris de foarte mult timp... Sa va povestesc cate ceva despre Alecu. La 1 an si 10 luni are cam 12.2kg adica zic eu ca e bine. E incapatanat, rasfatat(nu stiu de cine), e foarte independent si nu suporta sa fie pupacit(asta ma dispera). Stie 2 poezii (tica tica tica si pisicuta pis pis pis) si 2 cantece (mos craciun, nah de sezon:D si podul de piatra) si mai nou cat am lipsit noi 2 zile l-a invatat mama si Sorcova. Ah, vorbeste de cand avea 1 an si 6 luni, iar acum ii turuie gura si e cu "nu" in brate. Se catzara peste tot mutand scaune si diverse obiecte, cel mai mult ii place sa se suie pe masa din bucatarie si sa tzopiaie pe ea si sa cante "Suna copotzeii". este un neobosit ceea ce nu pot sa spun despre mine. Nu mi-am imaginat ca un bebelus atat de linistit si cuminte se poate trasforma intr-o zvarluga de copil. Ce-i drept, si daca era linistit probabil ca-mi faceam griji ca e prea linistit. Dar nu, nu exagerez cu nimic cand va spun ca nu sta o clipa locului. Cat e el treaz nu pot sa fac nimic altceva decat sa ma joc cu el, sa-l hranesc si sa-l "ajut":P Si spun asta pt ca de cate ori da de greu imi zice: "ajuta-ma mami" pe un ton de-ti vine sa plangi cand il auzi. Cum ne jucam? Dansam, ascultam foarte multa muzica (canta si el, stie multe versuri, dar nu cantece intregi), citim obligatoriu de 2 ori pe zi (stie alba ca zapada daca il intreb eu. de exemplu il intreb: ce a primit alba ca zapada (ABADA, ii zice el) el rapunde un mar, sau: ce a facut ABADa dupa ce a mancat marul si el mimeaza ca se ineaca (cu scena asta facem furori peste tot, e un bun actor). Ar trebui sa scriu un roman despre cat de smecher e santajistul meu.
Asa si in completarea programului de joaca iesim afara la "popii"(copii) de 2 ori pe zi, inainte si dupa somnul de pranz care dureaza intre 90 si 180 de minute.
Avem suzeta inainte de somn si "pupa" - o carpa alba de bumbac fara de care nu doarme (noroc ca am 5 exemplare).
Bea 2 biberoane de lapte pe zi, dimineata si seara si in afara de asta mai are vreo 3 mese peste zi. Nu mananca mult, dar nu ma stresez. Stie el mai bine ca mine cand se satura. La dulciuri nu prea are acces. A fost intrebat ce isi doreste sa-i aduca Mosu si a spus ca vrea "chec". Nu jucarii sau alte dulciuri, ci chec si asa modest si sec a zis ca draga de mama dupa ce a ras copios s-a si dus la facut chec.
Pe scurt pot sa-l descriu pe micul meu doar in 2 cuvinte: mereu surprinzator. Ma straduiesc sa pun macar o poza imediat ce termin de postat acest mesaj.

Nu v-am uitat, pur si simplu nu-mi ajunge timpul. Inca n-am inceput serviciul dar imi caut de lucru pt ca nu vreau sa ma intorc la vechiul job.

Va pup cu drag si dor,

Dana & Alexandru
POZE cu DANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

LA MULTI ANI, ROCSANA! Sanatate si fericire iti doresc!

Am pus poze fetelor, cel putin eu cred ca am reusit:D

Ah, si daca vreti sa vorbim mai des ma gasiti pe YM la dana_manea_ro

Somn usor!

Dana & Alexandru
POZE cu DANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Bun gasit in 2008... si cum mai citeam ce a facut lumea, am dat de mesajul Rocsanei....draga mea, cred ca tu pana la 1 an stiai sa citesti si in japoneza!!!!!!!!!! felul in care raspunzi, toate chestiile pe care le retii, si nu la o persoana ci la atat de multe.Te apreciez f mult pt chestia asta.Apoi vazui ca fetele te pupa de ziua ta... draga mea, mi-a picat asa ca din copac.Stii de ce?! Esti nascuta in aceeasi zi cu socrosenia.Ia te uite ca Doamne-Doamne a facut ca aceasta zi sa capete un nou sens pt mine de acum inainte.LA MULTI ANI draga Rocsana, sa iti creasca puiul frumos, taticul ei sa te iubeasca mereu mai mult, parintii sa iti traiasca si ce mai la deal la vale, sa ai viata implinita si binecuvantata.
LAURA IOANA ne rugam pt tine.Sa fiti ocrotiti tu si bebe si sa primim vestea minunata ca Cel de Sus ti-a implinit asteptarea in mod desavarsit
Despre noi, chestii noi sint ca ne zbatem cu durerea de masele, si febricitam si avem niste talente, pe care acum le dam pe fata... vai, daca ar fi asa fiecare zi, tare greu ar mai fi.I-am spus lui Mos Craciun poezia despre el, cand am gasit cadourile sub pom.Cadoul pt parinti a fost o camera video noua, iar pt copil destule jucarii si hainute.Distractia sezonului a fost vizita vara-mii din Arizona care are 12 ani( mdaaaa va dati bine seama de diferenta), si ne-am straduit sa o facem sa se simta bine, desi am capatat o viuziune ce ma cam sperie asupra acestei perioade din viata unui copil.Una peste alta am reusit sa dooooooorm si sa dau pauza la singurul meu neuron, care nu stiu de ce avea ca singura comanda coerenta :"deschide frigiderul", si urmarea fireasca e haine care vor fi agatate o vreme doar pe umeras.Si ca sa spun ca azi am luat masuri impotriva kg in plus, am mers la sanius si snowboaring.... dupa doau ture amarate pe placa, ma dureau gambele de nu mai puteam, si acasa mi-am rasplatit efortul de sportiv cu ultima felie de tort... asa-i ca am logica in tot ce fac?!
Am vazut pozele Iuliei, pozele Biei( de Noe), ale lui Nick si ale lui Luca cu Eva.Ce copii mari si frumosi avem... nici unul din ei nu mai are nimic in comun cu bebelusii pe care acum vreun an am inceput sa ii vad si sa ii invat pe nume, aici pe DC.Pt fiecare in parte avem pupici dulci si imbratisari caaaalde.In speranta ca voi devini mai organizata anul acesta, imi urez sa ma leg mai strans de familia ghioceilor
Ca de obicei de la cord, pupici

Stefanna si Bianca-Nicola(22 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

hahaha Rocsana, acuma remarc faptul ca iti apartine destainuirea despre ziua de nastere... am marturisit cinstit ca am un singur neuron si ala e pt mancat!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

La multi ani, Rocsana! si multa iubire si sanatate!

Ce mai citim noi

pe ulitza noastra magica
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput