* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (47)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
mihaser spune:
Salut!
Fetele multumesc pentru Smm-suri (Catrinel,Alina si Andreea). Va multumesc pentru mesajele frumoase trimise tuturor. Singra dorinta pentru 2008 este sa nasc un bebe sanatos.
Rocsana la multi ani si multa sanatate! Sa ai parte de multa fericire si multe bucurii. Sa te binecuvanteze D-zeu si cu un fratior/o surioara pentru Maria!
Ma bucur ca si tu ai ales Stefan pentru sotul tau...eu l-am ales pentru ca este nume de invingator si tot ce vreau de la bebe e sa fie el bine, sa fie puternic acolo in burtica. Sincer ma bucur ca nu e fetita pentru ca fetitele sunt mai delicate si cu problema pe care am avut-o sper sa am un baietel puternic si sa fie totul bine. Sexul l-am aflat de la 12 saptamani....mult mai repede decat la Cristian (22 de saptamani). Triplu test a iesit bine, insa o sa mai fac luna asta o ecografie 4D ca sa-l masoare pe bebe.
DanaN bine ati revenit! Ce tare e Alecu! Stie deja cantecele...Bravo!
Stefanna lasa ca ai meritat felia aia de tort...numai ce ti-ai serbat Sfantul...mii de scuze ca nu ti-am urat, insa va doresc tot binele din lume tie si frumoasei tale.
Tania super de voi la Brasov...duminica ajungem si noi acolo la un botez!
Fetele noi suntem tot la socrii...Aici a nins asa mult...o sa incerc sa facem poze la zapezeala! Cristi e super incantat de zapada...e ceva nou!
Va pup! Laura tinem pumnii pentru maine! Doamne ajuta!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mihaser spune:
Poze de la www.dropshots.com/khron#date/2008-01-02/12:47:50" target="_blank">zapezeala!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinaalex/alinaalex.jpg)
alinaalex spune:
LA MULTI ANI CU SANATATE, SA VA ADUCA 2008 NUMAI FERICIRE SI BUCURII DRAGI GHIOCEI, MAMICI SI TATICI!!!!
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre SARBATORI FERICITE!!!
alinaalex spune:
LA MULTI-MULTI ANI FERICITI DRAGA ROCSANA!!!
ITI DORESC MULTA SANATATE, FERICIRE, SA TI SE IMPLINEASCA TOATE VISURILE ALATURI DE FAMILIE SI MARIA-SAN! GATA, AI SCHIMBAT PREFIXUL!
ANDREEA GEORGIANA spune:
LA MULTI,MULTI,MULTI ANI,DRAGA ROXANA!
Sa-ti dea Dumnezeu zile senine si nopti linistite,intamplari frumoase si multa,multa dragoste.Sa-ti fie Maria sanatoasa si cuminte si,cine stie,poate vine si un fratior(care sa-ti semene si tie un pic).
Nu am mai reusit sa punem in aplicare planul cu intalnirea si impartirea de cadouri.Eu insa am dat in ultimele saptamani din decembrie saci intregi de haine(inclusiv costume de la Cristin) unor diversi oameni nevoiasi si,ori de cate ori mergeam la cumparaturi(adica aproape zilnic)luam cate ceva pt. un batran de pe strada(paine,ulei,zahar,unt etc).Sper sa mai strang una-alta si sa facem totusi ceva organizat in primavara.In fond,nu conteaza prea mult momentul.
LA MULTI ANI,buni si frumosi dragele mele !Va multumesc pt. mesaje si pt. gandurile bune.
Astept sms-ul Laurei!!!
Si o mai astept pe mama care vine sa stea cu Thea cateva zile.Noi plecam la Brasov maine dimineata si tot ceea ce imi doresc este sa dorm 3 zile si 3 nopti(macar!) fara sa aud si sa vad nimic.Sunt franta,inca racita si ma incearca o depresie crunta,cauzata probabil de oboseala acumulata si,de ce nu,de frustrarile adunate in ultimele zile...fara ajutoare.Am intrat in noul an cu niste maini aspre,fara manicura facuta,necoafata etc,dar mirosind a mancare.La 23.30 pe 31 dec. intindeam rufe si abia spre miezul noptii am facut un dus rapid si m-am imbracat in pijama pt... sarutul sub vasc.Bine ca suntem sanatosi(in general macar),parca nimic nu-i mai reconfortant decat gandul asta.Asadar am sarbatorit acasa,am ciugulit cate ceva(partea buna a fost lipsa "imbuibarii"),am ciocnit un pahar si ne-am bagat in pat sa ne uitam la TV(dupa muuuult timp!!!).Din cand in cand ii mai vedeam si pe socrii(la Revelionul de la Circ).Ca fapt divers...
Fug,a ajund mama.Sper sa apuc sa intru si la Brasov(intre doua somnuri bune).Oricum,cum aflu ceva de Laura tiiiiiip!!!
Va pup pe toate si pe toti cu drag!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Oamenii se schimba.De obicei...in rau.
alinaalex spune:
sa va spun despre noi: rev-ul l-am facut acasa, au venit si niste vecini (cu David, care e de aceeasi varsta cu Marc, doar cu 8 zile mai mare), la 12 am sarbatorit in centru, la artificii, Marc a fost , normal, in culmea fericirii, mai ales pt. ca la ora aia era afara si nu la nani...cu chiu cu vai l-am culcat la 2 noaptea! abia s-a despartit de David, amandoi erau fresh, alergau prin casa, ce mai, sarbatoare!
programul ni s-a dat complet peste cap, Marc imi doarme mai nou pana la amiaza (!!!), abia reusesc sa-l trezesc, abia il culc seara (ne prinde si ora 1), a fost si zi in care n-a dormit deloc si tot nu s-a culcat devreme seara, se simte ca e vacanta si cred ca va fi jale cu trezitul pe cand ne-om intoarce la programul de cresa.
sambata avem de gand sa mergem la Arieseni, in Alba, la ski si sanius, ca noi n-avem zapada deloc aici.
in rest, suntem bine mersi, sanatosi.
alinaalex spune:
Miha, oau ce faine-s pozele cu zapezeala!!! vreau si euuu! noi nici macar n-am vazut zapada iarna asta! ei, la anul pe vremea asta va zapeziti si cu Stefanel!
auzi, da' poze cu burtica nu pui?
Andreea, imi suna cunoscuta faza cu mainile aspre si freza nefacuta de rev! parca ma vad pe mine...asa a fost si anul trecut...cu diferenta ca am marele noroc ca mama se ocupa de partea cu mancarea, eu cu spalatul vaselor la nesfarsit, pune masa - aduna masa...
am jurat ca urmatoarele sarbatori de iarna nu ne mai prind acasa, ci plecati undeva la munte, ski, sanius, zapada! mai ales ca anul asta toti prietenii ne-au plecat care pe unde la distractie.
in schimb, m-am umflat de somn...chiar m-am odihnit! ca daca lui Marc ii place sa doarma, imi place si mie
va urez distractie maxima la Brasov, naneala multa-multa si cat mai placuta!
Poli, am vazut pozele cu Nik, mare figura s-a facut baiatu', cum danseaza el "in scheme" ...si e frumusel foc!
Dananita, vrednic barbat Alecu Berbecu'! si cate stie el! mama mia, asa am zis si eu, ca si Marc era tare linistit inainte, acum e tot o zvarluga de copil, neobosit, vorbaret...
pune niste poze, acolo!
Nshiro, ce faci de ziua ta? chef, ceva?
ah, nu cizmulitele pt. Marc erau 7 mil., alea pt. mine! adica alea pe care as fi vrut sa le cumpar...
carmenpit77 spune:
Bine v-am gasit pe 2008 si al multi ani
Laura Ioana multa bafta maine si eu personal o sa ma rog pt tine si bb
Nshiro la multi ani pt cei 30 de anisori si multi inainte.
Mama da ce mesaj mare ai scris. Referitor la rosu in gat sa sti ca i-a trecut fara anibiotic si nu este prima data. Siropelul naturist era pt tuse si din fericire i-a trecut si aia. La serviciu deocamdata este bine si sunt multumita, sa vedem ce o sa-mi rezerve viitorul.
Noi dupa cum am mai scris am fost la Deva de rev la niste prieteni care au un baietel mai mic decat ali cu 1 an. Copiiin au fost exemplari de cuminti si s-au inteles f bine. Noaptea a fost mai grea pt mine si tai pt ca Ali s-a gandit ca ar fi mai bine sa nu doarme si s-a marait tot timpul.
Seara de rev a fost una ff linistita. Am culcat copii la 10, am mancat, ne-am uitat la tv si la 3 ne-am culcat linistiti.
Am venit pe data de 1 nu pe 2 cum ne-am propus pt ca ne-a fost frica de vremea rea.
va pup
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ciuf/ciuf.jpg)
ciuf spune:
Rocsana, scuze pentru intarziere, iti uram si noi La multi ani, cu cat mai multe bucurii, impliniri profesionale, sanatate si muuulte nastrusnicii din partea Mariei (cu care sa ne delectam si noi).
Fetelor, anul 2008 sa va duca la fiecare ce va doriti: casutele mult visate, masini, realizari profesionale, sa fiti apreciate pentru ceea ce faceti, sa aveti parte de jobul potrivit, DD sa va fericeasca cu bebei sanatosi si mancaciosi, dar cel mai mult si mai mult, 2008 sa fie bogat in sanatate si intelegere in casa.
Laura, tinem pumnii pentru maine. Asteptam vestea ca rozosina/albastrelul a iesit invingator/oare.
Stefanna, parca pe 23 dec. ai avut examen? Ca atata m-am tinut sa iti urez bafta ca am uitat. Cascata de mine. Cum a fost? Cand primesti rezultatul?
Miha, ma bucur mult sa aud ca rezultatul la triplu test a iesit bine. DD are grija de cei mici.
O romanca de pe aici a ramas insarcinata la trei luni dupa ce a nascut bebele. O asteptam la Rev cand am aflat ca e iar insarcinata. Bravo ei! S-a chinuit 8-9 ani sa faca copii, nu a putut si uite acum DD ce bun a fost cu ea. Am vazut pozele voastre. Cristian e tare scump in pozele cu zapada. Dar cat a nins la voi!!! Pe aici e un ger naprasnic, zapada mai putin, insa daca as scapa de gerul asta pe care nu-l suport ca nu putem iesi si noi afara, sa ne mai dezmortim... Zilele astea nu am facut decat sa mancam, dormim, petrecem.
Sa stapanesti sanatoasa laptopul. Burtica nu o vazui in poze.
Serj, ma bucur tare mult ca ai mai intrat pe la ghiocei. Dulceata de Ambra ce face? Dar Sergio? Cum ati petrecut? Mai stii ceva de Cat?
Andreea, imi pare tare rau ca esti in mood-ul asta. Lasa, tu, freza sau unghiile, sa fiti sanatosi si sa va iubiti. O sa iti faci tu timp si pentru ele. Poate la Brasov. Poze mai aveti?
Dana, multe felicitari pentru Alecu. Ai baietel tare precoce! Parca va si vad la foc automat cu Duracellul in actiune. Doarme bine noptile? Ca ma gandesc daca este asa de activ, doarme dus. Pisicuta Sisi o mai aveti? Cum se impaca Alecu cu ea? O ia la “joaca”? Nu se vad pozele pe care le-ai pus.
Tania, vacanta cat mai faina in Brasov! Au fost artificii faine acolo?
Alina, asa este si la noi. Amandoi copiii si-au schimbat programul de somn. Eva in noaptea de Anul Nou a stat fresh pana la 1:30 cand am zis ca nu mai am de gand sa o tin treaza, ca ce ma fac cu ea? Asa ca Marc si Eva sunt niste petrecareti pe cinste. Excursie faina la sanius si ski!
Delia, saru’mana de telefon. Noi nu prea am fost organizati vacanta asta. Am zis sa o traim asa cum simtim, sa nu facem nimic. Noroc cu parintii mei. Iti doresc ca 2008 sa fie bogat in sanatate, note bune si multe bucurii alaturi de baietii tai!
Astazi e prima zi de serviciu dupa minivacanta luata. Ma doare capul, cu chiu cu vai m-am ridicat din pat, deh, ma obisnuisem sa ma trezesc la 9 dimineata. Afara e ger care nici macar nu a reusit sa ma trezeasca, prin birouri e liniste, lumea isi vede cumintica de treaba, se refac, etc.
Anul Nou l-am sarbatorit la un local inchiriat unde am fost vreo 50 de personae. Numai romani. Am avut o ambianta super. Lumini stroboscopice, fel de fel de mingiute luminoase ce se invarteau, lumanari aprinse, masinarie de facut aburi (pe sot il racaia idea de a pune cognac in masinarie sa vedem daca ne ametim cu totii sau nu), muzica faina. Luca a adormit dupa vacarmul de la ora 12, la mamaie in brate (dormea ca un ingeras). Intrarea in 2008 ne-am facut-o cu surle si trambite, palarii in cap, trompete, toate nebuniile. Ai mei au zis ca nu au avut un Rev asa de fain in viata lor. Au reusit sa stea pana la 1:30 cand am hotarat ca e cel mai sanatos sa ii duc acasa,s a doarma copiii in patul lor. Eva a fost o active, nu a vrut deloc sa stea cu grupul de copii, jos la demisol, unde aveau camera special amenajata pentru pitici. Ea a vrut sa stea in picioarele oamenilor mari, a mai fost si o fetita de doi ani, de se tot tineau de manute si urmareau laserul pe podea. Asa ca bag de seama ca Eva va petrece la greu. Luca care nu a vrut sub nici un chip sa doarma la pranz, a stat in pat vreo 2 ore lasat singur, apoi am stat si noi cu el, i-am citit povesti, insa nimic. Pe la vreo 8 seara incepuse sa fie matait, ca deh, venea Mos Ene pe la gene. Acolo au fost multi copii cu care s-a jucat, au avut si masa de ping pong, etc. Sotul a fost barmanul, iar eu m-am bucurat ca m-am intalnit cu multi pe care nu ii mai vazusem de luni de zile, am dansat, m-am delectat cu Bailey’s (nu prea mult ca stiam ca am de condus).
Lumea a dansat la rupere, iar pe la vreo 3 s-a cam spart cheful, reusind sa mai ramana vreo 5 perechi. DJ-ul ne-a bagat niste muzica din aia de ne ungea la suflet; nemteasca, frantuzeasca, din anii 80. Si am mai dansat pana la vreo 5:30. La 6 am ajuns si noi acasa.
Dupa cum v-am spus, datorita alor mei am avut o vacanta tare odihnitoare. Trezit dimineata tarziu, citit, stat in fata semineului, mers la patinoar de doua ori pe saptamana (poate reusesc sa pun poze cu Luca patinand cu galetile ca sprijin), la sala.
De saptamana viitoare incep scoala, am un curs intensive de 40 de ore pe saptamana, adica de la 8-5 seara timp de 5 zile. Trebuie sa imi iau concediu de la serviciu.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
micaalsa spune:
quote:
Originally posted by nshiro
Mai sunt cateva minute si e ziua mea. Fac 30 de ani...
Micaalsa si zici ca Iulia nu a mai racit? Ce bine ca tare v-ati mai chinuit si voi… Cum merge afacerea cu jucariile? Ce I-a adus Mosul Iuliei? Tot nopti agitate aveti? Inca se mai trezeste? Tie iti urez succes in noul biznis, multa sanatate Iuliei si nopti intregi!
Cu intarziere mare, vreau sa-ti urez si eu un La Multi Ani!!! multa fericire, sanatate si tot ceea ce tu iti doresti sa ti se implineasca in acest an si odata cu schimbarea prefixului
![](icon_smile_big.gif)
Noi suntem bine, am scapat de raceli si gripe in iarna asta ... sa speram ca si iesim cu bine din ea.
Jucariile tot vin
![](icon_smile_big.gif)
Mosul i-a adus papusi barbie (ca tot asta a cantat), un trenulet frumusel din lemn, colorat, super frumos, cred ca si in poze se vede pe undeva ... carticele mari si mici, hainute ... oricum, incarcat tare a venit mosul anul asta.
Cu noptile cam tot asa stam din pacate. Cele mai bune nopti sunt cu 2 treziri dar sunt si cu 5-6 treziri pe noapte. Tare-s curioasa cand o sa inceapa si ea sa doarma normal ca eu chiar nu mai stiu ce sa mai fac. Din primavara o sa o duc la gradi, poate poate se va schimba ceva odata cu asta. Acum sanatosi sa fim ca le rezolvam noi pe toate incetul cu incetul
![](icon_smile_big.gif)
Pupici
![](pupic.gif)
![](icon_smile.gif)
JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI
![](icon_smile_wink.gif)
www.helpsonia.com/" target="_blank">
![](rugaciune.gif)
![](rugaciune.gif)
![](zana.gif)
Anamaria
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)