* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (47)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

mihaser, pe unde-ati umblat de ati avut asa zapada? Ca la noi nici pomeneala de asa ceva ... si atat am asteptat zapada anul asta, cu mic cu mare . Super frumos acolo, cred ca si lui Cristi i-a placut mult.
alinaalex, e tare frumos la Arieseni, si noi obisnuiam sa mergem pe acolo. Acum, de cand e Iulia n-am fost deloc. Nu treceti prin Alba, asa? Mergeti pe cealalta parte ... altfel faceam cumva sa ne vedem. Asteptam poze de pe partie .

Fug la despachetat ca abia am ajuns acasa si ma asteapta bagajele nedesfacute. Asta e partea care nu-mi place atunci cand mergi undeva ... parca ma mut, atatea am

JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru inimioara lui Sosonica

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

La Multi Ani, Rocsana! Doamne-Doamne sa-ti dea sanatate si sa-ti indeplineasca toate dorintele!

Laura, nastere usoara si un bebe sanatos! Abia astept poze!

si La Multi Ani pentru toate fetele, sa fiti fericite si sanatoase! Si sa dea Domnul sa scapam de pampersi pina la Craciunul 2008, sa auzim de cit mai mult pipilica si kk la olita

www.onetruemedia.com/shared?p=241b3734905abb9d5d8142&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A fi parinte, e o binecuvintare
(Alexandra - 3 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tili spune:

LA MULTI ANI!!! Bine ne-am regasit in 2008! Sa dea DD ca anul acesta sa fie bun pentru toata lumea.

Rocsana!!! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita!
O sa va povestesc intalnirea noastra cu Serj, imediat cum Matei imi da voie. Promit solemn! Intre timp puteti vedea poze de la eveniment la semnatura. O sa vin si cu explicatiile de rigoare.

Laura, stiu ca nu mai ocazia sa citesti, dar sa stii ca-ti suntem alaturi in gand si rugaciune! Nastere usoara.

Andreea, din pacate asa ma prinde pe mine fiecare Revelion, nearanjata si mirosind a mancare. Povestea vietii mele.

Ciuf, ce distractie mare ati avut de Revelion. Ma bucur ca parintii tai s-au simtit bine si pleaca cu amintiri frumoase.

Mihaser, vazut iarna grea si omatul mare de pe la voi. Frumoase poze. Si la noi a mai nins, dar cat sa se mai asterne o paturica subtire peste zapada veche. Si noi vrem poze cu burtica.

Micaalsa, am vazut si pozicile cu Iulia si multimea de cadouri primite. Inseamna ca a fost tare cuminte de a fost asa de darnic Mosu`

Atat pentru moment. Ma cheama datoria! Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Nshiro, cu scuze pentru intarziere, iti urez si eu LA MULTI ANI si multe bucurii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Noi tot la Turnu Magurele la zapada suntem...nu am reusit sa plecam...poate maine!

Fetele sa ne dati si noua vesti despre Laura, da?!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

La multi ani, fetele, si numai bine in 2008!!!!!!!!!

NSHIRO, iubita, la multi ani si numai fericire!!! La multi ani de ziua ta si la multi ani pt 2008! Ce frumos ai scris! Sa stii ca inainte sa plecam la deal am vazut filmuletzele tale. Si inca de mai multe ori!!! Maria e super si tot programul a fost tare dragutz. Mai, si erau toti desculti??

NOE, iti trimisei SMS, dar se pare ca nu mai ai numarul ala!!! Pupici

ANDREEA, anul care vine o sa fie mult mai bun, ai sa vezi!

MICAALSA, ma bucur ca nu ati mai racit, bravo!! Si cu somnul, va fi din ce in ce mai bine!!!!!

MIHASER, mai sunteti inzapeziti?

TILI; ia zi despre intalnire!!!!

ALINAALEX, ai reusit sa il readuci pe Marc la program? Si eu am cam alunecat cu Oana, dar nu tare mult. Si azi s-a trezit singura la 8, si maine sper ca mai devreme, ca e prima zi la gradi…

CARMENPIT, si Ali face ca si Oana? Daca nu cunoaste patul mai bine nu doarme?

CIUF, ce fain v-ati distrat!! Super!!! Mai ales ca ati avut si copii cu voi…. Poze?

Fetelor, la deal a fost minunat. Am avut numai 2 zile de zapada (cam chioara, dar na… am adunat de-un om de zapada cam fomist). Oana s-a simtit super, numai cu somnul am avut probleme, ca nu voia sa adoarma decat daca statea careva langa ea, si uite asa pierdeam o ora jumate cu pregatiri de culcare, schimbat, dat pijama, citit, uitat pe geam, si stat langa ea sa adoarma de tot, ca s-o pot uschi in liniste.
A fost asa de fixata pe tati, de nu-i adevarat. Numai la el in brate, numai dupa el, numai el avea voie s-o schimbe, numai el sa-i dea pijamaua… m-a innebunit. “Tati-tati, hopala!” toata ziua. Adica s-o ia in brate. Si numai germana a vorbit intr-unaaaa! M-a capiat… degeaba vorbeam eu romaneste, ca numai germana scotea. De cand am venit acasa (ieri), a inceput sa mai scoata cuvinte si in romaneste. Ufff…
Asa, si am avut acolo asa un apartament frumos de vacanta, o minune!!! www.ferienwohnungen.de/ferienwohnung/9509/bilderseite/" target="_blank">aici vedeti cateva poze, pana pun si eu cateva. Cu gradina mare, cu fantana si lac cu pesti rosii (se vedeau sub gheata). In fiecare zi am fost la bazin, i-am cumparat lui oana aripioare pt inotat si nu mai vrea decat singura, nu lasa pe nimeni s-o mai tina… pluteste singura si da din picioare. Era bazin cu apa termala si afara, ca la baile Felix, era tare fain sa inoti afara, sa stai in apa calda si sa te uiti la stele!!!! Pe Oana totusi afara nu am scos-o, ca m-am gandit ca e riscant afara cu capul ud. Dar in fiecare zi am mers la bazin…. Si manca oana ca un lup dup-aia. Cred ca vom merge si aici la ore de inot, m-am hotarat.

Deci Laura a nascut probabil !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Laura

Mergi la inceput

Ati vazut? a nascut Laura, uitati ce scrie pe pagina zuzelor (mesaj de la laura):

,,ACUM AM IESIT. AVEM O FETITA DE 3100. SUNT LA REANIMARE. M-AU PUS PE ANTIBIOTICE. OPERATIA A DURAT MULT PTR CA A TREBUIE SA REPARE OPERATIA TRECUTA!! PUP ZUZELE!

O cheama Thea Maria

Uraaaaaaaaaaa!!!!!!!!! Laura, draga, atata m-am gandit la tine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Catrinelu am citit si eu...Ce super! Cred ca e super fericita!

Laura te felicit din suflet! Bine ai venit pe lume Thea Maria, sa cresti mare si frumoasa!

Noi tot cu zapada ne luptam, insa ne place...asa nameti numai in iarna pe ulita am mai vazut...

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Moamaaa, ce nametzoi pe acolo, MIHASER!!!! N-am mai vazut de muuulta vreme atata zapada!!!
Mai stati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Felicitari Laura
Recuperare usoara, de-abia asteptam acum poze cu Thea

JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru inimioara lui Sosonica

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput