* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (94) *

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

errena, generoasa-generoasa, vesti bune-vesti bune, da' cam zgarcita la vorba azi! :-) sau te-ai luat de tot cu bradutul de 60 cm? :-)

irina 37 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Fetele care va pricepeti va rog sa ma stergeti de pe prima pagina cu nasterea indusa ca nu mai e cazul cel putin nu azi.Multumesc!

danonique 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

La multi ani , Felicia !....

La multi ani , Littlebig ! ....
-

Doamne , ce frumos ...sa nasti chiar de ziua ta !

37+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

danonique, sa ne anunti repede cand e marele moment. oricum, la ce frenezie de nasteri e pe-aici, sigur nu e timp sa se puna praful pe steguletele, fanioanele si pancartele de galerie. :-)

irina 37 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by rpl

imi place foarte mult prezentarea voastra. eu am : DN 18.03.81; DUM 29.04.07; DPN 08.02.08. o sa nasc prin cezariana la spit. elias cu dr. filipescu. mult succes tuturor. nastere si recuperare usoara. CRACIUN FERICIT SI UN AN NOU PLIN DE REALIZARI!

raureanu luciana

Bine ai venit in mijlocul nostru !!!!
Imi place tare mult DPN-ul tau pentru ca atunci este ziua mea de nastere !

Laura 33+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

quote:
Originally posted by gattasalvaje

N-am citit din urma , ca sunt nerabdatoare sa va dau si eu vesti despre noi :
Asheeaa ....azi ne-am deplasat la cabinetul dr. ginecoloage pentru control...am facut intai eco si Sara este bine , tot in prezentatie craniana , tot in partea de sus a burticii , cu piciorusele in ficatul meu , nu are treaba cu cordonul ombilical , are 3100 g si 50 cm , DBP 9.3 cm si pulsul 130 . Placenta este normal structurata iar lichidul OK.
Apoi m-a urcat pe masa si mi-a facut un tuseu vaginal si colul l-a gasit scurtat , moale si deschis la orificiul superior ...ca atare , s-a hotarat si la noi Ziua Z : 27 Decembrie 2007 - de Sf. Stefan , Sara-Eliza vine pe lume.
Asa ca , de azi intr-o saptamana , la ora 8 dimineata , ma prezint cu bagajelul la spital , facem un control si , daca colul a continuat sa se dilate - internare , perfuzii de inducere si nastere.

Nu stiu cum sa va spun ca ma simt...eu ma asteptam sa mai dureze , avand DPN pe 08.01 , ma gandeam ca apuc Anul Nou cu burta mare...am protestat un pic in fata doctorei , am intrebat-o daca chiar nu crede ca mai rezist pana dupa 31.12 si mi-a zis ca nu crede ...ca poate sa-mi dea drumul acasa joia viitoare , dar sigur pana pe 31.12 o sa vin eu la spital cu apele rupte...si , treaba mea...imi asum riscul sa nasc fara epidurala pt ca anestezista este pe 27.12 , apoi pe 01.01.
Asa ca am tacut din gura si...stand sa ma gandesc , parca e mai bine asa ...de Anul Nou voi fi acasa cu micutza mea in brate...Abia astept!

Gatta , ce putiiin mai ai si tu! Sa fie intr-un ceas bun, in curand incepem galeria si la tine!!!

Tina 31+ cu si mami de Andrei (6 ani si 11 luni)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 9 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

...bine ai venit luciana...sa auzim doar de bine si sper sa-ti placa cu noi...

AMR 3 SAPTAMANI
Cristina 37+ si bebe Mara Bianca
http://good-times.webshots.com/album/561764573OlVQqO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Luciana, bine ai venit la noi si sarcina usoara in continuare. Mai scrie-ne ceva .

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

38+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 14 zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Fetelor, sa vedeti ce imi zice ieri croitoreasa care m-a ajutat cu costumul pentru serbarea lui Andrei: ca dupa parerea ei cica sigur fac fata, nu baiat, ca ea e experta la chestii de-astea si nu da gres niciodata! Auzi dom'le, pai eu m-am obisnuit tare de tot cu ideea ca e baiat, m-a cam shocat ce mi-a zis desi nu prea cred eu in ghicitoare de-astea!

Tina 31+ cu si mami de Andrei (6 ani si 11 luni)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 9 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by irinouka

laurici dimitrici, ceva-ceva o fi fost! :-) oricum, stim sigur ca in seara asta vom fi amandoua prezente pe forum, nu va mai fi nevoie sa dai strigare dupa mine.

acum am o mare dilema: sa imi comand pizza sau nu? parca n-as iesi din casa...pare frig...si in magazine e algomerat...si n-as stii ce sa imi cumpar...si nici ce sa imi fac de mancare din ceea ce as putea sa cumpar...

hmmmmmmmm

irina 37 Rares

Pai eu zic sa-ti comanzi pizza !!!!
Tocamai ce a intrat barbatul in casasi este un frig afara....
Ca sa nu-ti mai spun ca plecase la Cora la cumparaturi.... Dar cand a vazut cozile de la casele de marcat....a renuntat si a venit acasa cu mainile in buzunare
Eu am noroc pentru ca copilul mananca ce mananca de obicei in ultimele zile: paine cu unt si ceai , eu voi avea acelasi "regim' cu el ca mi s-a facut pofta (dar voi pune si niste gem de prune deasupra) iar barbatul serveste un delicios iaurt 0,1% grasime . Se pregateste sa devina din nou tatic si incearca sa dea jos din burta....

Dar maine seara abia astept sa comandam si noi pizza..... Imi vin rudele din grecia maine si le voi "gati" la fiecare cate o pizza cu ce vor ei !!!!

Laura 33+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput