* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (94) *

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

In cazul meu si la prima nastere trebuia sa am parte de inducere dar dr a preferat si atunci sa inceapa cu o fortare a colului si am nascut dupa 16 ore.Acum fiind la a doua nastere s-ar putea sa dureze mai putin.Am deja contractii dureroase dar nu sunt f puternice si nici regulate.

danonique 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

irlandeza, nenorocita treaba asta cu picioarele, nici nu mai stiu ce sa zic, nu imi dau seama cum de reusesti sa te misti prin casa, cred ca iti trebuie un efort de vointa fenomenal si te admir pt asta.

doamne-ajuta sa nu mai dureze mult si sa se ncheie tot cosmarul asta odata cu venirea pe lume a patriciei.

irina 37 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

quote:
Originally posted by danonique

Fetele care va pricepeti va rog sa ma stergeti de pe prima pagina cu nasterea indusa ca nu mai e cazul cel putin nu azi.Multumesc!

danonique 38+

Danonique, intru eu imediat sa modific!

Tina 31+ cu si mami de Andrei (6 ani si 11 luni)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 9 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Irinouka, pai nu prea ma misc, decat la baie si inapoi in pat sau la calculator. Sunt doar cativa pasi. Mama spala , face mancare , curatenie, cumparaturi....... Si am observat de dimineata ca si degetele de la maini incep sa doara, putintel. Mai 2 sapt. nu mai e mult, sper sa nu fie mai mult.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

38+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 14 zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by Tinna S.

Fetelor, sa vedeti ce imi zice ieri croitoreasa care m-a ajutat cu costumul pentru serbarea lui Andrei: ca dupa parerea ei cica sigur fac fata, nu baiat, ca ea e experta la chestii de-astea si nu da gres niciodata! Auzi dom'le, pai eu m-am obisnuit tare de tot cu ideea ca e baiat, m-a cam shocat ce mi-a zis desi nu prea cred eu in ghicitoare de-astea!

Bb2 e tot baietel!
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 9 saptamani !!!

Eu nu cred decat in acelasi rezultat al mai multor ecografii ...
Ca asa... cata sare am avut eu in cap de la diferite persoane care jurau ca voi face fetita.... Si fetita mea cea mare -dimitris - are de fapt putza

Laura 33+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

laurici, a dat comanda. mersi de sustinere. ;-)
as fi prestat si eu niste sandvisuri, numai ca nici macar paine nu mai am. pt asta chiar ca o sa imi scot nasul afara in urmatoarele 15 minute, n-am incotro. al meu baiat vine tarzior azi. m-am simtit generoasa, vorba ereenei, si nu mi s-a clintit niciun muschi pe fatza cand m-a intrebat daca e ok sa faca o iesire cu prietenii.
cat despre cozi...fraaaaaaaaate!
aseara ne-am dus la real, magazinul non-stop, tocmai ca sa evitam cora si carrefour. le-am evitat, nimic de zis, iar cozile au fost mai mici, in sensul ca nu serpuiau printre rafturi. dar nu imi venea sa cred ce balamuc era in parcare si ce balamul era si in magazinul propriu-zis. ce de nebuni ca noi faceau cumparaturi la 12 noaptea.

prin comparatie, anul trecut am facut cumparaturi la 12 noaptea la un hypermarket din praga (tesco) in data de 30 DECEMBRIE. si nu eram decat noi si alti cativa ametiti. nici macar nu "lucrau" toate casele de marcat.

de ce in romania totul tre' sa fie isteric?

irina 37 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Acum am venit si eu acasa, sunt plecata de la ora 14!!!! Vorba iubitului meu, "M-ai pacalit si pe ziua de azi!". La 2 am plecat la mine la birou ca s-a tinut serbarea de Craciun cu mosc Craciun si brad si cadouri si toata lumea si-a adus copiii sa primeasca daruri, au spus poezii, cantecele, a fost foarte frumos. Mosul in schimb, cam jerpelit si cu pantalonii rupti in fund Deh, mos de bugetari!!!! Bineinteles ca atunci cand au dat cu ochii de mine, au inceput toti: "O sa nasti aici!!! Fugi acasa! Noi credeam ca ai nascut deja si tu inca te plimbi!" etc, etc

Pe urma a venit iubitul meu sa ma ia si am mers in Carrefour, asa mi-a placut de mult!!! Ne-am plimbat o gramada pe acolo, nu am luat decat papa ca restul cumparaturilor le luasem deja dar ne-am benoclat si noi pe acolo. Am prins si o casa libera si acum am ajuns acasa si am papat si tusti pe forum.

Primul lucru am intrat pe prima pagina sa vad cine a nascut si am vazut-o pe Littlebig!!! Deci baietzeii conduc in momentul de fata!!!

Littlebig!!! Sa iti traiasca puiutzul, sa va bucurati de el, sa il calauziti pe drumul vietii si a va lumineze calea!!!!

quote:
Originally posted by alinatudor

Angelique...stii la ce ma gandeam..prin februarie cand ne-o veni si noua..zuzicilor de februarie sorocul...tu vei fi...iar printre drumuri..adik..mai te trezesti..mai postezi..apoi..repede imbraci ingerasul..tragi o raita prin magazine..mai alaptezi..mai bagi un post pe forum..apoi..la drum...eu asa te vad

Nu cred ca esti prea departe de adevar... Bunica sotului meu m-a intrebat acum o sapt: "Dar dupa ce nasti o sa stai in casa 40 de zile, nu???? Pana te citeste popa..." Mi-a crescut tensiunea instantaneu. I-am spus ca o sa stau 10 zile sa ma refac si apoi o sa imi citeasca popa ce e de citit si o sa imi vad de treaba, doar nu o sa imi tin bebele in casa??? Babismele astea....

Miri, sa stii ca am salvat sfaturile de la moasa de briuxel citire, ca tare destepte mi se par.

Anca.Diana, super filmuletzul!!!!

Gattaaaa, acum am ajuns la postarea ta!!! Deci pe 27 decembrie o ai in brate pe Sara Elizaaa! Vai fetelor ce se precipita lucrurile!!! Foarte buna ideea de cadou pt gineco, si eu am luat azi ceva asemanator.

Laura_dimitris , dupa cum vezi suntem tot 2 in 1. Cred ca ar trebui sa merg sa imi spal parul... sa nu patesc ca Natalia

Fetelor, maine dimineata la 8 avem programare la dr, sa vedem daca a ramas la fel de tzeapan colul meu... oricum toata lumea imi spune ca am burtica coborata... sa vedem. De cum ma intorc va dau vesti.

Mai fetelor, dar de Gina chiar NIMIC????

Pupici,
Angelique 39+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 7 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

quote:
Originally posted by laura_dimitris

quote:
Originally posted by Tinna S.

Fetelor, sa vedeti ce imi zice ieri croitoreasa care m-a ajutat cu costumul pentru serbarea lui Andrei: ca dupa parerea ei cica sigur fac fata, nu baiat, ca ea e experta la chestii de-astea si nu da gres niciodata! Auzi dom'le, pai eu m-am obisnuit tare de tot cu ideea ca e baiat, m-a cam shocat ce mi-a zis desi nu prea cred eu in ghicitoare de-astea!

Bb2 e tot baietel!

AMR 9 saptamani !!!

Eu nu cred decat in acelasi rezultat al mai multor ecografii ...
Ca asa... cata sare am avut eu in cap de la diferite persoane care jurau ca voi face fetita.... Si fetita mea cea mare -dimitris - are de fapt putza

Laura 33+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Laura

Bb2 e tot baietel!

AMR 9 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Fetelor, nu am timp sa citesc tot ce ati scris.. Ca iar ati luat-o la goana si eu tre' sa ma bag in baitsa... Maine mergem la dr! Pt "streptococozaur"

Ven, se pare ca 26.12.2007 e o zi frumoasa pentru puiul tau! Uite ce scrie: Interpretare cifra 2:

Influente similare cu ale lui MERCUR, planeta inteligentei si miscarii. Indivizii guvernati de cifra "2" sunt practice, vivaci, originali, imprevizibili. Sunt dotati cu elocventa, cu simtul umorului, cu o mare elasticitate mentala si facultate de adaptare. Forta lor de asimilare este extraordinara. Acesti indivizi tin cont de sentimentele celorlalti, uneori chiar mai mult decat de ale lor. Desi nu sunt conducatori innascuti, nativii cifrei "2" pot conduce si ei, dar le place sa aiba alaturi un partener puternic. Sunt un adevarat magnet pentru celebritate si atentie publica. Sunt adevarati maestrii ai planificarilorsi asteapta cu multa rabdare momentul potrivit pentru a actiona. Nu le place sa fie zoriti si sunt foarte buni la munci meticuloase. Diplomatia este un dar innascut, pentru ca au capacitatea de a intelege ambele puncte de vedere. Prefera sa aiba un partener cu care sa isi imparta viata si le face placere sa lucreze in echipa. Cel mai mari defecte ale ale acestor native sunt volubilitatea, si faptul ca le este greu sa ia decizii. Sensibili din fire pot fi raniti foarte usor si viseaza cam mult cu ochii deschisi. Uneori prefera sa isi traiasca fanteziile in imaginatie, in loc sa treaca la actiune. Personalitati guvernate de cifra "2": Charlie Chaplin, Diana Ross.
Hihi!

35+ -> www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473972601/" target="_blank">universul meu!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603469823554/" target="_blank">mami indecenta

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">moda a la bananutsa

Mai e un pic si iesim!

Mergi la inceput

tina, fii fara grija, o sa nasti ce zic ecografiile, nu ce bombane croitoresele si alte atoatestiutoare. pup

irina 37 Rares

Mergi la inceput