* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (94) *
Raspunsuri - Pagina 12
Mitsu-bishu spune:
Wow, danonique naste!!! Cat de reala e toata chestia!!!
Mi s-a sculat parul pe mine... 
Ven,
1. Cifra destinului pentru data aia este 2 => aduni toate cifrele care compun suma aia, pe urma mai aduni inca o data, etc. pana devine cifra: 2 + 6 + 1 + 2 + 2 + 0 + 0 + 7 = 20 = 2 + 0 = 2! ![]()
2. "Batista bebelusului" e o pompa nazala foarte eficienta, o gasesti pe net si prin farmacii... Chiar aseara citeam la Mamici de nov. - dec. ca e foarte eficienta, cred ca o sa cumpar si eu una, desi am luat deja pompitza de la Chicco!
3. Nu ma pricep la sterilizatoare ![]()
35+
-> www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473972601/" target="_blank">universul meu!
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603469823554/" target="_blank">mami indecenta
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">moda a la bananutsa
Mai e un pic si iesim!
Tinna S. spune:

Danonique Danonique Danonique

...tinem pumnii si sa ai o nastere usoara!!!
...tocmai ce te-am sters de pe listuta cu nastererile induse, DD a vrut ca tu sa nasti natural!!
Tina
31+ cu
si mami de Andrei
(6 ani si 11 luni)
Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR 9 saptamani !!!
nemary spune:
Doamne, Gatta, m-a luat cu fiori cand am citit postarea ta. mai ai doar 1 saptamana!
luni sau marti musai sa mergem la pediatra sa vb cu ea.
Mari
34 bebe 
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nemary spune:
[quote]Originally posted by Littlebig
Am nascut un baietel de 2.950g, 50cm, scor Apgar 9!!!
Nu asa cum era planificat, adik ianuarie, Municipal, dr. Secara si natural ci 20.12, Life Memorial Hospital(alias MedLife), dr. Popa Mirela si cezariana.
Acum sunt in spital si astept ziua de maine sa il vad pe bebita. Speram sa putem si alapta 
Mamica de Simon Sebastian din 20.12.2007
[quote]
felicitari multa sanatate tie si lui Simon, refacere rapida si bb sa creasca mare si sa fie cuminte si mancacios.
Mari
34 bebe 
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Laura Ioana spune:

Danonique
Sa-ti fie nasterea usoara ca un fulg si bebe perfect!
Ce emotionant! Chiar ca mi s-a facut pielea de gaina citind mesajul ca i s-a rupt apa!
38+
AMR 2 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
Laura Ioana spune:
FETELOR, A NASCUT GINAAA!
La ora Americii 12,29, un baietel cuminte de 3,5 kg, 50 cm si APGAR 9,9.
A nascut usor si bebe e cica foarte cumintel. Se simt bine, am vorbit cu sotzul ei si era foarte fericit!
Sa va traiasca minunea si sa fiti fericiti in familia voastra frumoasa!
Ma emotionasem asa de tare ca nici nu mai stiam ce sa le transmit! Ma simt fericita, de parca as fi nascut eu!
nemary spune:
quote:
Originally posted by danonique
Noi suntem tot 2 in 1 dar nu va mai dura prea mult.Am fost la medic si pt ca nu s-a modificat nici lungimea nici deschiderea colului nu mi-a indus nasterea ci a preferat sa imi faca un tuseu vaginal mai "apasat".Vrea sa mai asteptam cateva zile.pup.
danonique38+
asteptam vesti
cred ca acum nu mai ai rabdare si abia astepti sa-ti tii baietelul in brate. 
Mari
34 bebe 
odiseea
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
FETELOR, A NASCUT GINAAA!
La ora Americii 12,29, un baietel cuminte de 3,5 kg, 50 cm si APGAR 9,9.
A nascut usor si bebe e cica foarte cumintel. Se simt bine, am vorbit cu sotzul ei si era foarte fericit!
Sa va traiasca minunea si sa fiti fericiti in familia voastra frumoasa!
Ma emotionasem asa de tare ca nici nu mai stiam ce sa le transmit! Ma simt fericita, de parca as fi nascut eu!
WOW !!!! SA-TI TRAIASCA GINA, SA FIE SANATOS, CUMINTE SI MANCACIOS!!!!
Laura
33+
Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
micsunea spune:
LittleBig LA MULTI ANI de trei ori!
- pentru tine
;
- pentru Sebastian;
- de sarbatori!
Multa fericire va doresc!
Micsunea
34+
miki_baby spune:

[size=4]DANONIQUE[size=4]SE PARE CA BEBELUL VREA SA FACA CRACIUNUL CU MAMI SI CU TATI!! iTI TINEM PUMNII!!
Miki
37+
Saara Maria
Miki
Lucrusoare buburuza
AMR MAXIM 17 ZILE!!!