* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (94) *

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

Gina! Felicitari!
Mii de pupici pentru toata familia!

Micsunea,
34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Monica-doc, referitor la filmuletele cu bebeii, mie imi place mai mult prima prezentare. site-ul Flikr pe mine ma enerveaza(am si eu poze acolo) plus ca merge mai greu decat primul.
putem sa facem si pe onetruemedia, unde se ataseaza si sunet si este gratuit si acolo.

Mari 34 bebe

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

Danonique, pupici si imbratisari, sa ai o nastere usoara!

Micsunea
34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

FELICITARI GINA!! SA VA TRAIASCA BEBE DAVID!!

Miki 37+ Saara Maria

Miki
Lucrusoare buburuza

AMR MAXIM 17 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Wow!
Doi baieti pe ziua de azi, nu?
GINA, felicitari!
LITTLEBIG, felicitari!
Mi se pare asa frumos: Simon Sebastian David. Tot David ca si pe baietelul Ginei, parca!
E ireal! Conduc baietii pana acuma!
Si Danonique care zicea ca mai are de asteptat parca s-a razgandit!
Le invidiez pe fetele care-si au bebelusii in brate deja. Sigur nu se respecta ordinea DPN-urilor.
I-am zis sotului vestile bune cu atatia copii ce vin pe lume zilele astea. Plus LittleBig care isi va serba de acum incolo ziua impreuna cu baietelul! Si a zis -dl sot-poate ai si tu noroc: 7 ian in loc de DPN 10 ian. Eu una as vrea sa aiba ziua de nastere distincta...

Greta4you: daca am fi avut fetita unul din nume ar fi fost Mara deci eu as zice sa ii spuneti Mara. Bianca sunt destule! ;-)

Irinouka: si Benji se ascunde de tata. Cum il pun sa fie mai atent nici macar sa puna mana nu apuca ca inceteaza agitatia!

Legat de pediatru noi o sa incercam sa il facem pe un homeopat sa ne ia pe lista. E pediatru dar pune accent pe homeopatie.
Si as mai zice una alta da am uitat. Imi sta mintea numai la bebeii forumului!!!
Ah, am terminat aprox. "lumea lui Benji" si am poze de incarcat pe webshots. Va anunt cum sunt disponibile!

Ceska, 37 sapt+ cu Benji
AMR 3 Saptamani

http://community.webshots.com/user/ceska7777

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

si cat am asteptat vestea nasterii clopotelului David! ooooooof, sunet cristalin, suflet de ingerash, mi-ai adus lacrimi in ochi! sa fii cuminte si bun, sa fii sprijin de nadejde pentru mami si tati si cavale de cinste pentru priscilla si rebecca! bine ai venit printre pamanteni! si stii ceva, ai o mamica extraordinara!

danonique, n-ai scapat! iupiiiiiiiiiiii! uite cum se dezleaga caile incurcate ale Domnului! curaj! sa fie intr-un ceas bun!

miri_mik 35+ bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

In sfarsit , am reusit sa termin de amenajat coltzisorul Sarei , a venit si patutzul , l-am montat , am pus lenjeria si aveti AICI rezultatul ...ce ziceti , va place ? . Mai trebuie sa apare locatara ...manca-o-ar mama

Maine seara aducem si " arsenalul greu " ( carucior cu landou , scoica de masina , masuta de infasat si cadita ) , care sta de vreo 2 luni pe la bunica-miu , din cauza ca tati are superstitii legate de cumparaturile facute inainte de nastere . Mai avem de adus tarcul , caruciorul sport si scaunul de masa , care mai pot sa stea acolo , ca ne trebuie mai tarziu si oricum nu avem spatiu.

Waaw , a aparut si bebe David Johnatan , sa fie sanatos , voinic si necolicos iar Gina Mamica sa se refaca repede !
Multi pupici pentru voi doi

AMR 7 zile

37+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Laura Ioana

FETELOR, A NASCUT GINAAA!
La ora Americii 12,29, un baietel cuminte de 3,5 kg, 50 cm si APGAR 9,9.
A nascut usor si bebe e cica foarte cumintel. Se simt bine, am vorbit cu sotzul ei si era foarte fericit!
Sa va traiasca minunea si sa fiti fericiti in familia voastra frumoasa!

Ma emotionasem asa de tare ca nici nu mai stiam ce sa le transmit! Ma simt fericita, de parca as fi nascut eu!

ooouuuuuu, inca un clopotel sa cresca mare si sanatos si sa va faca viata fericita impreuna cu surorile lui

Mari 34 bebe

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

quote:
Originally posted by nemary

Doamne, Gatta, m-a luat cu fiori cand am citit postarea ta. mai ai doar 1 saptamana!
luni sau marti musai sa mergem la pediatra sa vb cu ea.

Mari 34 bebe

odiseea

Mary , eu ziceam s-o sunam luni , ca marti e Craciunul si sigur sta si femeia pe-acasa ...!

AMR 7 zile

37+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Simona, coltul Sarei este minunat, lenjeria este asa de haioasa, iar locatara o sa vina mult mai repede decat te asteptai tu. o sa fie totul bine si o sa pasiti in noul an impreuna cu micutul membru al familiei voastre.

Mari 34 bebe

odiseea

Mergi la inceput