Gravidute si mamici de CLUJ-42

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Am pus si noi poze cu micutul ren Aici

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad

Mergi la inceput

Nico eu inca nu ma gandesc la tuns. ii are parul singur pentru moment. cand o sa fie nevoie o sa il duc la frizeria speciala pentru copii.A si facut chelie la spate, sper sa ii revina.

Meli eu am mai zis. Pe 28 seara pe la 23:00 o sa plecam, avem intrare la hotel pe 29 si trebuie sa eliberam pe 5 dimineata. cred ca pe 6 ianuarie o sa fim acasa.Unde mergeti in Austria la schiat?Ce frumos ca mergeti si in Portugalia...Tare plimbareti sunteti

Poze David Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

LORE iti sta superrrrrrrr cu parul asa ,imi place tare mult ,ti ai facut si suvitze ?..foarte fain iar printzisorul tau e un dulce si un scump

Dragele mele noi vom sta acasa, vrem sa ne petrecem REVELIONUL cu ingerasul nostru ,dar la anul cu sigurantza vom pleca undeva
asa ca daca mai sunteti care stati in jurul casei va asteptam la un pahar de sampanie

FETELOR vedeti ca supa REV o sa ne intalnim ...sa nu cumva sa nu venitzi

TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

buna seara si de la noi,

lore-noi chiar suntem plimbareti,cel putin tare eram inainte sa vina piti.ne place mult muzica electronica si mergem la festivale.iar in weekend intotdeauna ieseam. acum mai putin, hihi.

atat am papat ieri si azi ca o scrofita,hihi, stau in pat si ma gandesc, hm...oare ce am bun in frigi...na, asa ceva...ce ciudat, eu cu kilogramele sunt inapoi la fel cum eram inainte de sarcina-51-dar parca pe talie am totusi un pic.sau parca sunt mai lata in bazin decat eram inainte, poate si cum s-au deplasat oasele bazinului si nu-si mai revin de tot.

Nico-mie mi-a spus o prietena care e coafeza ca nu ai voie cad e mic cu aparata de tuns , pt ca ei au moale caputul, mai bine ii duci la tuns special pt copii, cum spunea Lore.

Alex-lasa ca si acasa va fi ok, cateodata si mie imi lipseste acasa revul, sa-l fac numai cu piti si tati. noi anul trecut am stat acasa, cand eram gravi ca toata gasca era supertare racit, si nu s-a mai tinut nimic, hihi.

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

vai tu Lore , numai acum am vazut pozele cu Flacaul tau, deci m-a topit.asa de simpatic mi se pare David de numai. ce chestie, si acum cum l-am vazut, mi s-a facut un dor sa fac si un bebe baiat!!!!!vai tu fetelor, sper sa-mi vina ciclul ok si sa nu aiba repercursiuni tot ce s-a intamplat, poate mai iese un baietel...

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Lore-cel mai dulce e unde i-a picat caciulita un pic pe un ochi, hihi.iar cand rade...te topeste.Doamne ce dulci pot fi, stati sa vedeti cand le vor iesi 4 dintisori, hihi.

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Da Alex draga, mi-am facut si eu curaj sio am facut si niste suvite. Si am taiat mai mult de jumate din par. Nu se vede prea clar acolo, dar e singura poza de la microrevelion.

Meli mersi mult. Toti copii mici sunt foarte frumosi. Si parca acestia din Cluj ii bate pe toti

Poze David Vlad

Mergi la inceput

Lore-hihi,doar sunt ai nostri!normal ca-s cei mai faini!

Mergi la inceput

fetelor stiti cumva careva cum se prepara crevetii?

Mergi la inceput

Sotul meu a plecat in vecini la colindat. Eu ma cam plictisersc acasa. Am fi mers si noi, dar cand am ajuns acolo a inceput sa planga saracutul. Ii era somnic. Asha ca acum bantui pe nety. Nu aveti niciuna chef de mesenger??Cred ca voi nu va plicti

Poze David Vlad

Mergi la inceput