Gravidute si mamici de CLUJ-42
Raspunsuri - Pagina 19
redai spune:
Alex a vazut o pritena poze si tine si ise pare ca te cunoaste. Esti cumva de loc din Blaj si ai o sora Sanda?
Vii maine in polus pe lka 14?
Noapte buna. Se pare ca numai eu sunt la ora asta pe aici. Sper sa imi doarma maine piticutul.
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
antoni spune:
buna dimineata de la noi,
am sters putin prin casa pe jos, vreau sa mai sterg praful, m-a apucat o harnicie, ce mai, hihi.la ora 2 mergem la medic sa vada cum e pitri cu tusa. si azi noapte a tusit. saracuta, sper sa fie ok.poate ne da si noua niste aerosoli.
Lore-vad ca esti tare harnicuta cu netul, hihi, pacat ca nu erau fete cu care sa pove.
pupici la toate, va doresc o zi frumoasa si mai pove, eu tot pe aici
Meli+
Timea-Larisa
antoni spune:
fetelor, la voi in casa cat e de cald? eu cateodata mor de frig si la 23 de garde.e normal? sau poate de la hormonii pe care le iau acum? cat de gros ii inveliti pe bebiti noaptea? dorm in hainite normal sau in haina tip sac de dormit?
pupici
antoni spune:
numai eu bantui singurica pe aici? voi cu bebiti somnorosi si voi la randul lor dormiti, hihi?
Meli+
Timea-Larisa
pufulet74 spune:
Buna dimineata si de la noi :)
Ce harnicutza esti Meli, noi abia am papat cu multa pofta, adica piticutzul si ma pregatesc sa il spal si schimb.
La noi in casa sunt 21 de grade si noaptea il culc in body, o salopetica din aia comoda si daca e mai subtire ii dau si un sac de dormit de frotir ca da din piciorute si arunca plapuma de pe el cit colo :)
------------------------
Flory
de
Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
ALEX29 spune:
BUNA DIMINEATZA 
MELI cum de nu i trece puiutzului tau tusea ?draga de ea ...sa stii ca am sirop de brad facut de soacra mea si e f f f bun pt tuse ,daca crezi ca esti ok sa i dai puiutzului da o fuga pana la mine ,doar stam aproape una de cealalta ,mai stam si noi un picutz de povesti
chiar tu fetelor da nici una nu venitzi sa ma colindati ??????suntem numai singurele ca tati e plecat
haideti la mine
...VA ROGGGGGGGG

TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA
ALEX29 spune:
MELI 23,5-24 de grade ,imi place sa fie cald in casa iar pe mamarutza o imbrac cu body un compleu intreg si plapumioara sau sac de dormit
ma duc sa pap ceva si eu sunt ca tine dar macar tu iti permitzi sa mai pui ceva kg dar eu???????ca nu cobor de 70 nicicum :(
Ioana13 spune:
Buna dimineata
Am fost aseara cu bebe la colindat si a dormit binneee azinoapte. Pina la 5, a papat si apoi pina la 8 jumate... eu pina la 9
Noi avem in dormitor 23 de grade, bebe e in pijama de aia intreaga de bumbacel si acoperit cu o plapumioara subtirica + o paturica de aia mica de bebe. Nu se descopera in somn, dimineata cind se trezeste numai. Mie mi-ar fi frig asa, dar lui nu.
Va pupam
Imi vin socrii azi 
Ioana mama de bebe
Patrick (01.06.2007)
ALEX29 spune:
IOANA draga succes cu socrii![]()
ce bine ca ti a dormit puiutzul atata ,ai reusit si tu sa te mai odihnesti ...bravo
Gabriela77 spune:
Am admirat renul simpatic al lui Lore! Si pe mami draguta! Ati facut microrevelionul la Vila Tusa, nu? Ca am recunoscut decorul...
Meli, eu o culc pe Sara in body cu maneca lunga si panatalonas bumbac sau pijama bumbac si o bag in sacul de dormit. Am incercat sa mai reduc caldura ca am auzit ca prea le prieste beblusilor, asa ca acum avem in casa cam 22 grade.
Mai nou baga Sara 10-12 ore de somn noaptea. Ufff! Ce bine e! Cumintica si zambareata lui mami! Imediat facem 4 luni. May fetelor ce repede cresc bebii nostri. Trebuie sa facem vaccinul si azi maine incepem diversificarea. Ma gandesc ca pe la 5 luni sa incep. Mi se pare ca mi-a scazut productia de lapte. Ramo, tu cum mai stai?
Am pus si eu cateva poze noi cu printesa.
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)