Gravidute si mamici de CLUJ-42

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bex spune:

hi, fetelor:)
multumim de complimente;)
astept sa vad poze noi cu piticele/piticii vostri:)

o zi minunata azi si multa sanatate la mamici si bblusi

Co +Carina Alysa
http://community.webshots.com/user/co1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Salut fetelor.

M-am uitat la pozele cu bebeii. Sunt foarte frumosi toti. Iti vine sa ii pupacesti pe toti.

Pufu ai pus adresa si nu mergea pentru ca era strecurata o virgula.

Meli sa speram ca isi revine pitica si sa poti pleca si tu linistita in concediu.

Ramo
, tare darnic a fost mosu pentru tine anul asta.

Alex tu ce mai zici?

Noi am stat mai mult pe acasuca. am avt aseara colindatori.Bebe a primit multe jucarii printre care o carte pisicutza de la Chicco care o adora.

Vreau sa va intreb daca stiti cumva daca azi e deschis careva din mall-uri. noi am ramas in urma cu cateva cumparatuti pentru plecare.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

VelenMaria, imi pare rau ca te necajesti asa, ce sa zic, eu cred ca nu i se intampla nimik daca doarme pe burta, nu o sa poti sa il supraveghezi nonstop cand doarme. Eu cunosc multi bebei care au dormit asa. Tu vorbesti de vomitat sau regurgitat? Daca a fost cu jet, e voma, si nu e foarte bine, daca a regurgitat e oarecum normal la bebeii pana la 3 luni. Si Sara regurgita destul de des intr-o perioada.

Flory, ce familie frumoasa sinteti! E super dragut pustiul vostru!

Ioana, bine ca a trecut pana la urma raceala. Nici eu nu ma abtin de la nimik, de-aia nu mai scap de alea 3 kg in plus.

Lore, nu stiu programul Mall-urilor, dar parka auzisem de Polus.

Pun si eu poze mai incolo. Ma duc sa-I dau papa.

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

tu LORE draga si eu sunt prin zona ,o astept pe mami ....asa ma bucur ca vine azi ..uraaaaa
nu stiu programul mall urilor ,dar intra pe net poate reusesti sa gasesti ceva

PUFU super pozele ,foarte frumos si la Herculane ,n am fost niciodata

TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Lore-eu asa stiu ca azi inca sunt inchise.dar intra pe google si vezi, sigur gasesti.
Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Fetelor va multumim mult de aprecieri

Co, ce mare s-a facut domnisoara ta!
Meli, iti doresc multa multa sanatate la pitica!
Ramonella, ce prezentare frumoasa ai facut!
Alex noi stam bine cu lapticul deocamdata, sper sa continue tot asa

Mamicilor de baietei voi cum ii tundeti?

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Nico-nu e prea devreme sa-l tunzi, hihi? e rece afara, sa nu se raceasca la caput. bebeii pierd multa caldura la nivelul capului, eu asa zic. este timp in primavara.ma bucur ca nu ai probleme cu lapticul.

eu am vorbit cu medicul lui timea la telefon, maine o duc sa-i asculte plamanii si sa vada cum e. abia astept, parca nu mai am rabdare.nu am stare de nimic, as vrea odata sa vina ziua de maine. tare nu-mi place ca mai tuseste la fel. eu am fost tare optimista cand am inceput antibioticul.saracuta, mi-e mila de ea...

Alex-si eu astept sa se incalzeasca un pic vremea sa mai iesim cu ei undeva cu totii. poate si vara am putea merge sa se joace impreuna, vai abia astept sa vina un pic caldura.

daca aveti timp si chef, scrieti fiecare ce faceti de rev si in zilele de concediu care au mai ramas. zile de concediu impreuna, hihi, ca noi o vreme suntem in concediu( de maternitate, hihi),ma rog, eu mai putin.inca un pic si incep scoala din nou. offff!

noi plecam sambata cu avionul spre Portugalia pana in 2, dupa care fuguta acasa ca trebuie sa fim in 5 in Austria la ski. dar daca piti nu-si revine, nu mai plec. stiu sigur ca nu as fi linistita.

va pupic pe toate si va doresc o seara frumoasa alaturi de cei dragi

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Ho,ho,ho....a trecut si Mos Craciun....la noi ca la Ramona,pe furis, pe intuneric da' vorba Ilincai si a invitatilor nostrii: e un Craciun ce nu-l uitam prea curand!!!

Ce copii frumosi are cluju' ma fetelor, unu' mai dulce ca altu'! Promitem si noi poze, candva, cand am timp...

gata pauza, isi cere drepturile Mihai si suntem doar noi doi acasa...o seara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Meli, nu vreau sa-l tund chiar acuma, dar discutam care ar fi metoda cea mai simpla, ma gandesc ca un aparat de tuns, nu?
Ce fain de voi ca plecati in concediu, sper din suflet sa fie totul bine cu Timea
Noi suntem mici asa ca stam acasa, o sa mai avem musafiri zilele astea si de rev vom fi probabil numai noi doi. O sa recuperam la anul

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Nico, la al meu i-a cazut parul si acum are o freza tare faina. Pe la o luna i-a cazut.

Noi de revelion stam acasa. Ne punem , luam cu bebeu alaturi.

Ioana mama de bebe
Patrick (01.06.2007)

Mergi la inceput