Fetele din America (98)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

vad ca vb de carti...recomandati-mi si mie vreo cateva dar sa nu fie prea noi ca le iau de la biblioteca si stiti cum e, daca-s prea noi le citesc la anu' :) sa fie misterioase sau cat mai reale, dar nu dulci, siropoase si nici istorice. merci, pup

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Philip, mie mi-a placut Sophie's choice - William Styron si toate cartile scrise de John Fowles.
Acum m-am intepenit la Richard Russo, dar nu prea imi place, cred ca de vina e si formatul cartii, literele sunt prea mici si inghesuite si imi obosesc ochii.

Nu imi vine sa cred cat de frig poate fi in Florida, temperaturi sub 0, au inghetat recoltele de portocali, ieri am iesit in oras imbracata de iarna, cisme, haina si fular.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

irina, merci, dar nici chiar asa vechi. am citit sophie's... si magicianul si sotia locotenetului...mai noute dar nu noi :)

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

MIEREAMARA,wauuuuuuu,sub 0 grade au fost?!...nasol..si aici in sud au fost cam 4-5grade 2 zile,de azi s-au mai ridicat temperaturile...incredibil ce rece s-a facut!!!...noi ne-am bucurat ca s-a mai racit,dar uite ca pt culturi e nasol.

SINZI,am vazut pozele,super faina zapadasi voi veseli tare!!!!...sper sa ajungeti cu bine la botez si sa va intoarceti in America fara probleme!...am vazut ca in Ro sunt probleme cu avioanele,s-a inchis aeroportul o zi...pana veniti voi sper sa se regleze!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaghe spune:

Buna vad ca vb d efrigul din Florida, cam asa este, acum 2 zile am invelit toti pomii care erau mai mici, am bagat in casa niste flori, pasarile in laundry, si am dat si drumul la caldura, destul de frig, mai ales cind ai si copii..
Dar au zis ca s emai incalzeste, imi place zapada, dar nu si frigul, ne dadea o stare d enervozitate, dar mai sint si zile din acestea.Am strins toate decoratiile d ecraciun si ne pregatim d escoala.Si cu toate ca sintem la inceput de an, imi fac planurile d evacanta, vom merge in tara anul acesta si cum niciodata nu am luat bilete d epe internet, nu stiu ce sa fac, puteti, va rog sa -mi dati si mie niste telefoane, stiu ca sint citeva agentii in Miami, sau in alta parte d eunde sa iau bilete?Va rog, ......
Miine merg sa-l inscriu pe cel mic la footbal, ptr. sezonul d eprimavara, ii place asa ca asta vom face, cel mare nu e prea interesat d esport, mai mult calculatoare
Va las, un weed-end placut si nu ma uitati si pe mine cu biletele d eavion
merci mult
gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

La multi ani, dragutelor! un An Nou cu sanatate si numai bucurii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

quote:
Originally posted by gabrielaghe

Buna vad ca vb d efrigul din Florida, cam asa este, acum 2 zile am invelit toti pomii care erau mai mici, am bagat in casa niste flori, pasarile in laundry, si am dat si drumul la caldura, destul de frig, mai ales cind ai si copii..
Dar au zis ca s emai incalzeste, imi place zapada, dar nu si frigul, ne dadea o stare d enervozitate, dar mai sint si zile din acestea.Am strins toate decoratiile d ecraciun si ne pregatim d escoala.Si cu toate ca sintem la inceput de an, imi fac planurile d evacanta, vom merge in tara anul acesta si cum niciodata nu am luat bilete d epe internet, nu stiu ce sa fac, puteti, va rog sa -mi dati si mie niste telefoane, stiu ca sint citeva agentii in Miami, sau in alta parte d eunde sa iau bilete?Va rog, ......
Miine merg sa-l inscriu pe cel mic la footbal, ptr. sezonul d eprimavara, ii place asa ca asta vom face, cel mare nu e prea interesat d esport, mai mult calculatoare
Va las, un weed-end placut si nu ma uitati si pe mine cu biletele d eavion
merci mult
gabriela

gabrielagheorghe

Dar de ce nu vrei sa iei bilete de pe internet? Este mai ieftin si mai usor. Practic, cumperi biletul si il platesti ca pe orice alta cumparatura facuta pe net, ei iti trimit un email de confirmare cu toate datele si cu acel email te duci la aeroport, il dai persoanei de la ghiseu si ea iti da boarding pass-ul. Asta este tot. Sa stii ca majoritatea agentiilor folosesc e-ticket, deci cu greu vei gasi una care sa iti dea bilet de hartie, ultima oara cand am sunat eu la agentie, mi-au spus ca este 95% din bilete sunt e-ticket.
Poti suna aici
http://www.kaventravel.com/
http://www.lutetiatravel.com/
dar preturile lor sunt mai mari decat daca ai cumpara de pe internet.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Daca mai tineti minte, de Thanksgiving mi-am luat un GPS garmin. In ultimele zile nu era bagat in "priza" lui de la masina, bagasem celularul la incarcat in locul respectiv. Azi voiam sa mergem undeva si Garmina zice "turn left on bla bla bla" si dupa aia se stinse brusc. Am bagat-o la incarcat dar nu se mai aprinde. Oare s-a stricat de tot sau trebuie sa o las la incarcat si sa am vreo speranta ca isi revine mai incolo? Chiar asa sa ma tina o luna jumate, timp in care nici nu prea am folosit-o?? Voi ce credeti, ati patit asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Nevermind, am reusit sa rezolv problema. Am dat jos ecranul gri de protectie si era un buton reset in spatele lui. Am apasat pe el si a mers.
Azi am mers cu fi-miu la bowling. Eu nu mai fusesem niciodata, a fost Bogdan cu cei de la campul la care a mers saptamana asta, de miercuri pana vineri (scoala incepe martea asta de vie). A fost misto la bowling, cred ca ma mai duc :))

Gabrielaghe, si noi vom merge in Romania anul asta si bilete eu cumpar intotdeauna de pe internet, e f. simplu. Daca nu, vezi la prima pagina a subiectului acesta sunt date si niste numere de telefon a unor agentii de bilete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

GABRIELA,si eu zic sa nu iei de la agentii,mai ieftin e de pe internet...adica chiar mult mai ieftin

Si noi mergem anul asta in Ro,prin Mai vrem...ce ziceti fetelor de cand sa-mi rezerv biletele?...sa le iau ieftine?!!!...chiar de acum nu pot,ca inca nu ne permite buzunarul,dar ...cam din ce luna ar fi indicat?!
Multumesc aniticipat!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput