Fetele din America (98)
Raspunsuri - Pagina 10
gabrielaghe spune:
Multumesc mult fetelor, cred ca o sa iau d epe internet, m-ati mai convins, mie era cam teama cum fara bilet sa merg la aeroport, oricum cred ca pot verifica rezervarea
Miereamara merci mult chiar acum o s ama uit pe agentiile care mi le-ai dat s avedem ce au si ei
Ruxij merci mult o sa caut sitelefoanele de care spui tu, merci mult.Tu in ce parte mergi, si cam in ce perioada?
Crismir, eu cred cu cit le iei mai repede cu atit mai bine, eu as vrea s ale iau la sf. lunii, sau in februarie
Voi in ce luna mergeti, crismir tu ai zis parca in mai, ruxij tu?poate ne intilnim, eu plec cu copii la inceputul lunii iunie si venim in august, stau cu ei toata vacanta, chiar mie dor d etoti, nu i-am mai vazut d emult timp
Ruxij ma bucur ca v-a placut la bowling, am fost si noi o data, dar la baieti le place la skating, ainvatat si matthew iar aici miercuri seara ne intilnim cu mai multi cunoscuti si e tare frumos
L anoi inca e racoare, si trebuie s ane apucam d egradina, taiat pomi, flori, chiar imi place.Ma bucur ca mai stam d evb.Pe miine
o seara buna
gabriela
merci inca o data de relatii
pa
CRISMIR spune:
GABRIELA,voi unde mergeti,in ce oras?...noi vrem sa stam cam o luna,o luna jumate,inca nu stim exact..noi mergem la Brasov in principiu!
Fetelor si mie imi place bowling-ul,cand nu il aveam pe Robert mergeam frecvent,luni seara aveam program,vreo 3 ore stateam,ce fain era...insa cu el nu am avut curaj sa mergem,el are doar 3 ani si 2 luni,credeti ca ar sta cuminte acolo,mi-e teama sa nu fuga pe piste!!!
Va pup si va doresc o seara placuta!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
ruxij spune:
Crismir, eu vreau sa imi iau biletele de pe acum, cred ca saptamana viitoare. Nici noi nu ne permitem, dar le voi cumpara pe o carte de credit, dupa care voi transfera balanta la alta carte de credit care are 0% dobanda pentru transferuri de balanta. In felul asta e la fel ca si cand as strange banii chiar eu, dau lunar cat as pune deoparte si pana in Mai sper sa le am platite, fara sa dau dobanda la cartea de credit.
Gabriela, noi mergem in Mai in Bucuresti, stam mai putin de o saptamana, pt. ca am de facut de fapt o calatorie in Franta (cu serviciul).
Si noi am mers f. des la skating in vacanta asta.
Crismir, mi se pare cam mic Robert pt. bowling. Cred ca de la 4 ani in sus insa merge. Bogdan are aproape 6 ani (in Feb).
gabrielaghe spune:
Noi mergem in Bucuresti , acolo vom sta, vom pleca la inceputul lui iunie dupa ce copii iau vacanta
Vrem s amergem si la Brasov, ZONA ACEEA D EMUNTE, NE PLACE MULT SA VEDEM MUNTELE.Ruxij pacat nu ne intilnim ar fi foat frumos,Crismir tu in ce perioada mergi?
Cred ca vom si noi biletele tot de pe internet si tot la fel cu o carte d ecredit, cred ca asta e singura metoda d ea plati, oricum trebuie luate , in felul acesta salvam si banii.Noi astazi l-am inscris pe Matthew la footbal, incepe in martie, ptr. 2 luni, e incintat ca v-a juca la divizia sub 8 ani, el face 6 luna viitoare.Astept sa inceapa scoala sa ne intram in program.Ruxij, Bogdan al tau a inceput s aciteasca?OK, VB. VA DORESC O SEARA BUNA
PA
GABRIELA
ruxij spune:
Si mie imi pare rau ca nu ne intalnim, dar oricum mai vorbim, poate mai stam o zi in Bucuresti la intoarcerea din Franta (il lasam pe Bogdan in Bucuresti si eu si barbatu' mergem in Franta), dar nu stiu acum datele exacte, ar putea fi o sansa sa fie in iunie intoarcerea si plecam din Bucuresti catre SUA.
Gabriela, da, Bogdan citeste, chiar binisor, citeste carti "level 3".
miereamara spune:
Si eu o sa mai merg o data in mai pt doua saptamani, cine e doritor de intalnire sa dea un semn. Biletele pt mai sunt destul de scumpe, chiar daca le iei de acum. De exemplu pt perioada 15 mai-30 mai am gasit bilete cu 1000 de dolari si pt martie 15-30 cu 600 de dolari, diferenta este foarte mare, incep sa se scumpeasca dupa 15 mai am impresia.
Azi am aplicat pt un card Gap si mi-au dat astia linie de credit de 1000 de dolari. M-au nenorocit
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
josefine spune:
Citind ce ati scris despre bilete de avion, am cautat si eu bilete pentru romania la vara, m-am ingrozit, in jur de $1300. Parca nu erau totusi asa scumpe, acum s-au obraznicit de-a binelea astia. La noi e musai sa mergem, ca avem un prieten care se insoara, altfel cred ca as fi sarit peste excursie si am fi chemat socrii la noi.
Acu', imi tot bat capul, ce discount-uri poti obtine, astia au cupoane? Stiu ca s-a mai discutat, am inteles care e procesul, dar cum se numeste programul de frequent flyer? E mai universal, adica aplicabil si la lufthansa, nwa, sau alta companie, sau e pentru fiecare companie? Si unde sign up? Ma gandesc daca tot dam niste bani, macar peste vreo 3 ani sa mergem gratis undeva.
Eu de preturi speciale stiam pentru studenti (era studentuniverse.com si statravel.com), mergea si pentru profesori, dar acum vad ca imi dau aceleasi preturi, nasolica.
Dar din ro de la agentie sunt mai ieftine biletele? Se pot cumpara gen us-ro-us? A incercat cineva? Anul trecut cand am venit incoace, obtinusem un pret f bun, mai bun decat pe site-urile de profil.
Am inceput scoala , dar am inceput-o cu dreptul, ca toata lumea se fofileaza la inceput si nu prea se face treaba.
Oana_B spune:
Eu am luat bilet acum doua zile cu 502$ de la Orbitz. Am cautat pe bookingbuddy o perioada si pana m-am mosmondit eu au scumpit biletele, mie imi trebuia o cursa spre Cluj, si pana la urma am gasit ieftinut pe Orbitz. Detroit-Washington-Viena-Cluj, nu era nici unul cu o singura oprire...sau erau doar foarte scumpe. Si am paper ticket, mi-l trimit in cateva zile acasa.
Nu merge nimeni pe la jumatatea lui februarie? Ma'c singura si mi-e asa urat si frica de zburat cu avionul si plimbat prin aeropoarte.
Cred ca o sa le scumpeasca si mai mult parca acum a crescut barilul de petrol la 100$.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
Sarbatori Fericite !!!
ruxij spune:
Bai ,eu am cautat bilete Chicago-Bucuresti si am gasit cu 592$ zic, wow ce misto, ia sa le iau imediat. Dar cand ma uit mai bine, taxele de aeroport si alte taxe erau 400$!!!!! Si tot 1000$ face. Pai cum naiba, taxele sunt aproape cat biletul??
Oana, ce ieftin, dar poate pt. ca e februarie.
CRISMIR spune:
Wauuu,fetelor m-ati inebunit...asa de scumpe sunt?!!
Fratele meu si ai mei au fost in octombrie,rspectiv noiembrie si au avut bilete luate cu 800$...ceea ce era destul de ok...asa de mult sa fie in mai,peste 1000$?!...brrrrrr,ne usuca,3 bilete...da nu avem ce face ca sotul meu de 7 ani nu a mai mers acasa si e dor ...plus ca are nevoie si de pasaport schimbat...ei,asta e..
RUXI,fain ca luati pe carti de credit...si noi am lua dar inca nu putem...eu abia mi-am inceput creditul,mi-au dat astia o carte de 200$,hahaha,va d-ati seama!!!...asa ca eu trebuie sa mai astept....uffffff,ce cresc preturile astea!!!
GABRIELA,noi vom sta de prin 13-15 mai pana la sfarsitul lui iunie...poate de vedem!!!
MIEREAMARA,tu unde mergi,scuze daca ai zis ,nu mai retin!?daca ai timp de putem vedea...mai vorbim pana atunci ca inca nus tiu exact perioada...cu biletele astea!!!
Multumesc de lamuriri!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001