Fetele din America (98)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

La Multi Ani fetelor, de cand nu v-am mai vazut de un an de zile.
Ce filme ai vazut Andrule?
Noi am fost la socrii si n-am putut sa vedem nimic la romani, un tivi a fost tot timpul pe un dvd cu Dora - de am ramas cu tic "mama mia" si pe celalalt tiviu Rush Hour 3 lol

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Sarbatori Fericite !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Kitchen Stories-suedez tare scump si funny
The Life of Others-german-o poveste de te atinge la suflet!!
After the Wedding-danez-bine jucat si duios
The Closet-francez rizi de mori
Si-am citit QI-aia scoasa de Stephen Fry dupa emisiunea lui in Anglia (de acolo am luat-o ca aici amazonul n-o livreaza)
Andruska ce-ai citit?
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

La multi ani 2008!
oana- noi am fost la cumnat in California si acolo tiviul era pe BARNEY. .

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena2001 spune:

La Multi Ani fetelor!!! 2008 sa fie un an asa cum vi-l doriti!!!!

Vroiam sa va intreb daca voi va uitati la "Apprentice"....incepe maine si de data aceasta participantii sunt celebritati.....si am vazut ca participa si Nadia Comaneci....
Am ramas placut surprinsa si sunt curioasa sa vad cum se va descurca.....de asemenea va participa si Gene Simmons...nu-mi place muzica lui dar am vazut cateva seriale din show-ul lui si mi-a placut foarte mult ca business man si ca familist...

Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRUSHKA spune:

Am cetit trilogia lui Pullman, aia cu "His dark materials", ca sa fiu exemplu pozitiv elevilor de la scoala, apoi Atonement (asta m-a chinuit tare, tare, ca m-a enervat la culme personajul principal, cu toate twisturile de situatie si brizbrizurile artistice - stiu ca tie ti-a placut Andrada, dar mai bine nu citeam aprecierile, ca mi-am setat expectantele sus-sus, si-am luat-o in plina figura:)) Ieri ca sa dreg busuiocul am citit A thousand splendid suns, care mi-a mers drept la inimioara. Dar de-acum, s-a ispravit, spusei eu cu glas timid ridicand un piciorus. M-astepta semestru greu cu carti de-alea groase si nu prea dragalase. Cred ca o sa mi se faca dor de Atonement...

Merci de sugestii ptr filme. De unde le iei, netflix?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

La multi ani!

scrisesem si ieri un mesaj, dar vad ca nu s-a transmis. am petrecut incepand de la craciun pana la revelion, am mancat de toate iar acu' ma uit in oglinda si o sa vad ce mai pot repara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

http://community.webshots.com/album/561916228WNiGRH?start=60

Avem si noi poze cu zapada!!!!
David e atat de fericit ca se poate juca cu zapada...nu ii vine sa creada ca ninge atat de frumos (sau furtunos mai bine spus) si ca a avut noroc de zapada!!!

Problema este ca in seara asta plecam in Botosani si sper sa avem drum bun fara intarzieri!!!!!!

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

La Multi Ani fetelor! Am ajuns si eu pe pamant american sambata noapte, la petrecerea de revelion am fost cea mai somnoroasa si am plecat pe la unu, de abia acum mi-am mai revenit cu somnul.
Mie mi-a placut Atonement la nebunie si Andruska iti recomand The Kite Runner, tot de Hosseini...
Ieri am fost la Disney in Orlando, de fapt la Epcot, bai a fost un frig ceva de speriat, sunt minus sase grade celsius acum in Florida, erau turistii imbracati, cu manusi si caciuli, cei care avusesera inspiratia sa isi aduca haine groase, ca mai erau si cate unii in slapi:))Mi-a placut Epcot-ul, o sa pun si ceva pozici dupa ce le prelucreaza maestrul. In rest, ma pregatesc de scoala, imi caut o masina, sa intru si eu in randul lumii si cam atat...sunt bucuroasa ca am primit un gift card la Barnes and Nobles, azi cred ca o sa petrec ziua pe acolo...

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRUSHKA spune:

Miericico, mi-a fost draga tare cartea asta cu zmeele, drept ptr care am citit-o de doua ori si am vazut de curand si filmul. Frumos.
La Atonement nu ma duc, astept sa iasa DVDul...
Bine ai revenit acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

LA MULTI ANI si de la mine cu intirziere.
Noi am fost doua zile la munte, cu toti tinerii de la biserica, poze:
http://70.97.167.162/index.php?option=com_gallery2&Itemid=37&g2_itemId=4975&g2_page=2,
acum bolim, febra, David al meu e cel mai atins. am fost la dr., cica nu are nimic. un virus. dam cu Tylenol.
ne-a placut la munte. dar frig rau. aici e cald si sunt 15 - 20 C.
IN Romania e ceva de speriat, s-au inzapezit drumurile.ninge.
fetelor voi ce mai faceati la virusii astia obraznici? am luat niste plasturi de pus pe frunte. face crize de nervi cind i le lipesc pe frunte, are 2 ani si nu prea ne intelegem rational.
sper ca voi sunteti bine sanatosi.
eu tot cresc, cresc si cozonacelul meu cred ca o sa ii punem numele Naomi, sa fie usor de pronuntat si de scris in engleza si romana.
toate cele bune si inca o data LA MULTi ani fericiti incepind cu 2008!

Mergi la inceput