Fetele din America (98)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Offfffff, de ce oare locuiesc eu in California, ca eu mai platesc in plus vreo $400...of, of...
multumesc mult, miereamara.

3 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Eu mi-am luat azi bilete cu aproape 1000$. Trei bilete in jur de 2900$. Kayak alea alea imi dadeau si mai scump. Am cautat pe net si am vazut ca costa in jur de 1000$ cel mai ieftin, iar din Chicago in Bucuresti cel mai ieftin era cu British Airways. Asa ca am mers direct la site-ul BA si am luat cu cateva zeci de dolari mai ieftin (adica comisionul agentiei/siteului cred).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

salutare
iaca m-a palit o raceala zdravana. stiu ca am voie doar tylenol cind esti insarcinata. Doamne ce greu e fara medicamente! parca nu iau nimik!
daca vorbeati de bilete, as fi vrut sa nasc si eu in martie sa vina soacra cu bilet mai ieftin daca iaca ca nasc si eu in mai!

Vad ca ati gasit site-ul Gabrielei Parasca, o initiativa frumoasa si de ajutor oricind pt copii ca uite, eu nu am tinut cartonul ala cu conturile! coafeza la care ma tund si e romanca, e prietena cu familia lor. si stiu ca nu da voie statul Arizona sa scoti nici un orfan, nici macar din stat, d'apoi din USA! parca bunica incepuse sa lucreze la curatenie ca sa cistige piinea ca bunicu e prima data cind a venit in America.
Dumnul sa se indure de copii si sa ne mai amintim din cind in cind, macar la sarbatori sa facem o mica donatie.

http://www.ourgabriela.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carolyne spune:

Intrebare: daca as vrea totusi sa trimit un pachetel cu cateva hainute pt. copiii ramasi orfani, stie cineva adresa si numele unde se pot trimite? Si ce varsta au copiii?
Poate s-a scris in paginile precedente, insa nu am putut tine pasul cu stirile, din pacate.

Va multumesc anticipat,

Carolyne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Nu postez mai niciodata la thread-ul asta, dar citesc uneori... Am dat acum de intrebarile legate de Gabriela. Am cunoscut-o personal, atat pe ea cat si pe Dani, au locuit ani buni in Bay Area si ne vedeam foarte des. Nu am stiut niciodata de problemele lor, am ramas socata sa aflu de felul in care Gabi era tratata, si am ramas si mai socata si afectata de felul in care si-a gasit moartea. Tiffany si Josh, copiii lor, vor implini 5, respectiv 4 ani, in februarie. Bunicii lor (parintii Gabrielei) au primit custodia copiilor si dreptul de-a ramane in Arizona pentru a-i creste. Copiii au fost deja trecuti si pe numele lor de familie, care a fost de fapt si una dintre cerintele Gabrielei (dupa pronuntarea divortului spera sa treaca toti 3 pe numele ei de fata). Divortul ar fi fost pronuntat pe 13 decembrie, ea a murit pe 12...
Sigur pe site-ul facut pentru Gabi puteti gasi informatii despre contul deschis in numele copiilor, si probabil puteti intreba si de-o adresa unde pot fi trimise lucruri direct copiilor. Daca aveti nevoie de mai multe detalii ce nu le gasiti pe site, puteti sa-mi lasati pm si promit sa ma interesez.
pentru toti cei care au un gand bun pentru copilasii ramasi in urma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

mey, eu tot insist, nu-mi spuneti si mie cu asigurarile, please

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_ka spune:

Buna fetelor ,

Iata-ne si noi sositi pe paman american. Dupa ceva peripetii am ajuns ieri seara la ora 23 in San Diego. De ce zic peripetii? Dupa ce de sarbatori am fost in tara si am indurat frigul de acolo ne-am intors acasa in germania pentru patru zile. Cu o zi inainte de a pleca miercuri ne paste pe amandoi o raceala de nu se poate. Astfel ca joi dimineata cand sa plecam eram raciti cobza amandoi. Dar drumul era platit asa ca plecam spre Stuttgart sa ne intalnim cu un prieten sa lasam masina la el. Insa pe autostrada a fost stau asa ca am mers direct la aeroport si am lasat masina in parcare acolo. La imbarcare ne controleaza actele , mai ales ca a vazut ca avem plicurile galbene. Totul OK si plecam la drum. La ora 15 eram in Atlanta. Noroc ca ne-am luat biletele de legatura catre san diego la o diferenta de cinci ore. ne plimbam ceva timp de la un ghiseu la altul pana sa aflam unde trebuie sa predam plicurile. Dupa doua ore ajungem la ghiseul unde predam actele. Asteptam la rand fiind inaintea noastra inca vreo opt persoane. Si de aici incep surprizele. suntm chemati la ghiseu , mai degraba un negru ia actele noastre ( eu urmaream plicurile)si ii face semn unui alt tip sa se apropie si ii arata pasaportul sotului si il intreaba daca el este . el ii spune ca nu si apoi negru razand ne face semn sa ne apropiem. La ghiseul respectiv inca doua persoane o tipa si un tip. Ne intampina negrul spunund: Felicitari , bine ati venit in america , la care ceilalti completeaza de unde veniti din romania si pe unde este situat brasovul( orasul unde s-a nascut sotul) si totul in limba romana. dupa un moment de perplexitate de revenim si ii intrebam tot in romana ;: dar vorbiti romaneste ? . ei ne raspund : putin acum invtam. dupa aceea conversatia s-a purtat in engleza insa toti tipii de acolo s-au purtat super cu noi. ok . toate bune si frumoase plecam sa ne imbarcam pt san diego si ajungem la controlul corporal. ne lasam toate cele si intrebam daca trebuie sa lasam si pantofii. intrebam in engleza . ni se raspunde in romana : lasati aici si papucii. aici erau trei tipi radeau si ne intreabau daca este corect. daca se spune la incaltaminte ., papuci. ii spun ca se spune : pantofi imi raspund capapucii suna mai bine. plecam de acolo intrebandu-ne : oare aici in atlanta toti vamesii vorbesc romaneste.
Oricum a fost placut .

Acum revine si rugamintea mea la fetele din san diego. azi prietenii nostri sunt liberi doar seara. noi stam acum la hotel la fayette. trebuie sa mergem sa ne luam masina inchiriata de la aeroport dupa care sa mergem sa ne inregistram pentru SSN. Intrebarea mea este: este vreo fata din san diego libera careia i-ar face placerea si ar avea tim sa mearga cu noi prin magazine si sa ne arate cate ceva pe aici.

va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_ka spune:

si inca o intrebare: ce medicamente putem cumpara la liber din farmacie pentru raceala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Bine ati venit! Chiar ca ciudat sa vorbeasca romaneste!Medicamente pt raceala Tylenol,eu atat stiu, nu am fost racita niciodata de cand am venit aici, poate stiu fetele mai mult.

In alta ordine de idei, mi-am luat si eu bilet pt Ro, again, de bine ce doar m-am intors acum doua saptamani.
1 Mai-22 Mai - 980 de dolari, de pe site-ul Delta, zbor cu o singura escala, thanks God, dureaza numai 15 ore Orlando-JFK-Bucharest si retur. Mi se pare un deal bun, mai ales ca este considerabil mai scurt, sincera sa fiu ultima calatorie m-a epuizat fizic si psihic, 22-24 de ore.....am fost nauca doua zile.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Lili bine ai venit pe taram american, interesanta experienta cu vamesii

Miere, te invidiez cat de relaxata te plimbi spre Romania si inapoi, eu zbor in februarie si mi-e o frica de ma trec transpiratiile numai cand ma gandesc.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput