Fetele din America (98)
Raspunsuri - Pagina 13
sinzi_ana spune:
Noi am platit 650$ de pers in decembrie...dar sotul meu e un adevarat cotrobaitor!!! Cauta tot felul de variante ca sa gaseasca pretul cel mai bun!!!!
Am schimbat in Atlanta si Paris...la intoarcere venim direct NY si apoi Ft Lauderdale...
Acum suntem in Bucuresti, am botezat si suntem tare fericiti!!! Avem un finutz atat de dulce!!!!
In 2 zile zburam inapoi...ne-am saturat de zapada pe anul asta!!! David calareste toti nametii si nu prea suntem pregatiti din pc de vedere al hainelor pt frig...Inca mai comenteaza ca nu l-am dus la munte, dar chiar nu mai aveam cum!!!!
Trenurile din Romania sunt groaznice...am avut o experienta infioratoare pe drumul spre Botosani...un sfat: nu va luati bilete la cls 1!!! TRenuri sub orice critica de murdare, frig ingrozitor (in timp ce afara erau -26C), ningea in unele compartimente (sotul meu a pus hartie in geam sa nu avem aceiasi soarta) la baie nu puteai merge...era un cosmar...noroc ca nu am avut intarziere!!!!
La intoarcere am innebunit de cald!!!
David e cel mai avantajat caci s-a jucat in zapada, am prins zapada la Constanta cum nu a mai nins de ani de zile, a fost orasul inchis (noi trebuia sa ajungem la botez), nu circula nimic...bine ca am avut curent!!!!
Romania e tare scumpa...dar tot ce gasesti aici e gustos!!! haha...nu mai incap in nimic cand ajung acasa!!!!
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, 3000km prin Romania
cenia spune:
Salutare
Fetelor multumesc de informatie!
Adriuta: acusi acusi tii copilasul in brate! cred ca nu mai poti de nerabdare! eu mai am 4 luni si jum. si tot abia astept sa imi tin copilul!
Intrebati de copii Gabrielei parasca: fiindca i-au facut inmormintarea la noi la biserica, desi nu era membra a bisericii, dar asa au vrut rudele(poate fiindca se transmite live pe internet fiecare slujba si sa vada rudele din Romania, nu stiu exact de ce!), am participat si eu la slujba de inmormintare care a fost groaznic de trista. Intreba cineva ce s-a intimplat: sotul a impuscat-o dimineata in fata copiilor in fata gradinitei copiilor, si glontul din capul mamei a intrat in genunchiul fetitei. apoi el a luat fetita a dus-o la spital, apoi a fugit si spre seara s-a impuscat si el.
fiindca era foarte violent cu ea si copii a dat divort si ea a luat ordin de restrictie impotriva lui.
El avea probleme mari cu capul, era foarte violent, am aflat niste lucruri care nu le pot descrie aici, nici un animal nu s-ar purta asa cu sotia si copii. cum s-au casatorit? el a venit din America a stat 3 luni acolo in orasul lor si gata s-au casatorit. poate ca fata nu a avut timp sa vada ce fel de om este.
la slujba au spus ca bunicii vor creste nepotii aici in America, li s-a dat drept de sedere, in timp record, dar ce pot face doi batrini cu doi copii de 3 si 4 ani? si credeti-ma ca nu erau tineri! tatal ei nu o vazuse de 5 ani de cind plecase din Romania! s-au strins bani pt inmormintare si am donat si noi. daca vreti sa faci o donatie, o sa mai intreb de contul deschis pentru copii, iata ca nu l-am pastrat. stiu ca orfanii nu au voie sa fie scosi din America pt a fi crescuti in alta tara, ceea ce e cam dureros pt bunici. sper ca Dumnezeu sa ii ajute.
miereamara spune:
Vai, ce trist! Ce o fi fost in capul acelui barbat? Fetita este bine acum? Ma intreb cum o sa se descurce bunicii aici, fara bani, nestiind limba, poate ca ar tb sa solicite cetatenie romana pt copii. Daca gasesti contul, te rog sa mi-l dai si mie, as vrea sa donez si eu niste bani pt micuti.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
miereamara spune:
Am gasit contul
http://www.ourgabriela.com/
si aici mai multe amanunte, m-am intristat, nu stiu cum rabda Dumnezeu asemenea monstri pe pamant.
http://philadelphiaatlanta.com/index.php?option=com_content&task=view&id=40&Itemid=1
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
philip spune:
www.opm.gov/insure/08/spmt/PlanProfiles.aspx?plans=9K1UTHMOH471AAFFSH111AAFFSB104AAFFSS&rates=a&benefits=x&quality=abcdefg&general=abcdefghij&emptype=a&payperiod=b&" target="_blank">asigurari
stiu ca ati mai vb despre asigurari dar nu pot cauta de la serviciu si inca nu am internetul activat acasa (ne-am mutat). care-i treaba cu ppo si hmo...nu stiu daca merge linkul pe care l-am pus, eu inclin spre prima din tabelul ala, voi ce parere aveti?
philip&andreea
CRISMIR spune:
Doamne fereste ce animal de om,m-am intristat tare... nu am auzit de aceasta tragedie!!!...infiorator
Chiar nu se poate face nimic sa duca bunicii copii in Ro?..daca ar avea certificate romanesti ,sa fie si cetateti romani?...ingrozitor,bietii oameni!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
Andrada spune:
Orice copil cu un parinte cetatean roman e automat cetatean roman. Trebuie vorbit cu consulatul roman de urgenta. Sa puna prietenii intrebare aici: http://www.expertlaw.com/forums/forumdisplay.php?f=94
sau sa contacteze un avocat cu experienta in International Custody Law
Fetele cu bilete mai exista Kayak.com are bilete ieftine,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
miereamara spune:
Andrada, pe kayak nu gasesti nimic sub 950 pt mai. E ridicol, pt martie iei biletul cu 600 si doua luni mai tarziu se dubleaza aproape ca pret.
Martin Luther King Jr.
Carmenbr spune:
Miereamara, unde gasesti bilete cu 600 pt martie, please? ca trebuie sa iau si eu si suna tare bine pretul?
3 anisori...uraaa!
miereamara spune:
Uite aici am gasit la inceputul saptamanii (e posibil sa se fi schimbat pretul un pic).
http://www.bookingbuddy.com/
Dupa ce iti bagi datele, alege Kayak Search in meniul din dreapta (iti face comparatie cu mai multe linii aeriene si iti arata cele mai bune oferte). Eu gasisem orlando- bucharest cu 609 dolari.
Martin Luther King Jr.