Fetele din America (98)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrielaghe spune:

Buna fetelor, sint si eu in febra biletelor, am gasit ceva cu1100$, nu spun compania sa nu fac reclama si 1400, destul de scumpe, mai ales ca noi sintem 4, plus ca as vrea sa vin si cu mama, ptr. care tot eu platesc, asa ca diferenta intre companii este mare cred ca o alegem pe cea mai ieftina dif. intre cele doua este d e16004, WOW, DESTUL D EMULT.vROIAM S AV AINTREB CEVA, tot am pimit reclame dar le-am aruncat, as vrea sa deschid o carte d ecredit prin care obtii free miles, depinde de banii folositi obtii la zborul urmastor ceva mile free.Oricum cum trece timpul se scumpesc si ele,Ruxij poate ne intilnim, eu vreau sa plec pe 7 d eaici si ajung in tara pe 8 iunie, la fel si cu miereamara, si crismir, poate ne intilnim tare ar fi bucuria, deci tuRUXIJ MERGI IN BUC. MIEREAMARA tu und emergi, brasov, nu am retinut bine, dar tu crismir, ORICUM MAI AVEM TIMP SA VB
De miine ma intorc la sala, parca s-a pus iarasi de sarbatori, mincat si tv, .Vreau sa -i inscriu pe baietii la clasa d eceramica, a incercat cineva , cred ca v-a fi interesant, plus ca e un motiv si ptr. mine d ea mai merge la sala
Va las, si vb. Speram sa terminat cu biletele e un stress, suna uitate, sa le stiu luate si sint atitea d efacut dupa aceea
Ruxij ai luat biletele
o seara buna, pa
tot timpul ma intind la discutii
sorry
pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

N-am luat biletele inca. sper ca le iau saptamana asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

LA MULTI ANI PE 2008 !!!!!
Sa aveti un an plin de realizari si din partea mea.
Miereamara ma bucur ca esti bine, succes la scolaba si asteptam pozele.
Sanzi...suuuuuuuper finutzu.
Biletele de avion....acum 6 ani se mergea (de aici din AZ) cu 500 acasa si acum asta vara am platit 1100 pe bilet.Nu stiu unde mai merge inflatia asta da' asa ma apua pandaliile cand ii aud pe cei veniti de mai demult
Heeeeeeeee acu' 6-7 ani cu 50$ umpleam carutul la Albertsons de bunatati ...heee biletul era 300.Care frate ca acum la Costco lasi 300 lejer. Cat mai credeti ca urcaaaaaaaaaaaaaaaaa ..aaaaa preturile ca io tare dezamagita sunt. Sotzul de ma plang ma trimite in Ro ...hi hi hi...da' nu asa... zau fetelor parca America se scufunda...hmmmm???
Cenia, merci pt. inviatia de la party, te pup dar noi am fost taaaaaaare casnici de sarbatori. Naomi...hmmm :) ma bucur ca ai fetitza, sa-ti traiasca. Business-ul tau ....romanii de aici au ceva siteuri si cu anunturi..merdianul romanesc e deja f cunoscut. Si apoi pe majoritatea nu-i intereseaza decat ... (cg-ver).
Unde nasti?, Cum e burtica? ...la noi in 8 saptamani vine bebe. Wowww, stiipovestea cu morcovul....

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]

32+ cu ADRIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

O sa stau in Bucuresti o saptamana. Mi-ar facea placere sa ne intalnim.
Sunt nauca, semestrul asta am o clasa de la 7.25 dimineata, cred ca o sa intarzii in fiecare zi.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_ka spune:

Buna fetelor,
Pentru fetele din San Diego si imprejurimi am si eu o intrebare. Cum este vremea pe la voi. Joi seara aterizam in San Diego si vom sta 2 saptamani. Am cautat pe internet si pe acolo am citit ca in urmatoarele zile temperaturile vor fi in jur de 12-14 grade. As vrea si eu ceva date ca sa stiu ce fel de lucruri sa ne luam cu noi. Nu vom sta toata perioada doar in San Diego vom merge si la plimbare prin imprejurimi.

Va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Un 2008 mai bun, mai bogat, mai fericit si mai implinit!!!

Adriuta din pacate mareeee dreptate ai. Acusi sare galonul de benzina de 4$... Offf!!( tot infipt e morcovul ala???)

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_ka spune:

Revin din nou cu ceva intrebari.
Dupa cuma am mai spus joi plecam din Germania spre America . Vom ramane doua saptamani . Vrem sa venim sa ne facem prima intrare in america si sa aplicam pentru SSN. Stim ca este posibil ( mai mult ca sigur ) sa ne primic GC si SSN-ul in aceste doua saptamani . Vrem insa sa stim cum este mai bine : sa avem dolari cash sau carti de credit?
cum se obisnuieste acolo sa se plateasca cand cumperi ceva ?
noi am fost aici la ADAC ( un fel de ACR - romanesc ) unde am primit informatii despre circulatia cu aumobilul pe strazi, bacsisul la hotel , restaurant, taxi,etc...
Spuneau ca se poate plati si cu VISA. Insa stau si ma gandesc ca la restaurant este de preferat sa platesti cash.

Astept sugestii de la voi.

Va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

In general se plateste cu card si poti lasa linistita bacsis chiar si atunci cand platesti cu cardul (au o rubrica speciala). Nu este indicat sa mergi cu cash la tine, mai ales ca o sa se uite ciudat daca scoti bacnote mai mari de 20 de dolari (nu prea se folosesc). Daca vii cu carduri din Europa, ai grija sa le poti folosi si aici (stiu ca Visa se poate, dar Visa Electron spre exemplu nu este acceptata.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodi9 spune:

Si eu am crezut ca biletele sunt mai ieftine pe internet dar am sunat o agentie romaneasca de aici din Chicago si am gasit cu $870.00 pentru 8 mai. Pe internet nu am gasit nimic sub $1,000.00. Mai ieftin si ca agentia din Romania. Cred ca depide de noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Rodi9 spune-mi si mie, te rog, numarul agentiei si cum se cheama. Eu caut bilete pentru august si se pare ca trebuie sa scoatem din buzunar nu mai putin de $1600/persoana ....

Anca, Andreea (6 ani) si Monica (9 septembrie 2005)

Mergi la inceput