Fetele din America (98)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

quote:
Originally posted by lili_ka

si inca o intrebare: ce medicamente putem cumpara la liber din farmacie pentru raceala?

lili_ka

Cauta un CVS sau un Long Drugs si mergi la rafturile unde scrie cold si de acolo iti alegi. Sunt siropuri de zi si de noapte pe toate combinatiile gat/tuse/nas...

Sanatate si BUN VENIT pe pamant american!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Lili , bine ai venit!
si eu am venit din Europa acum 2 luni si jumatate.

o sa donez si eu niste bani ptr copii. ce tragedie! si cel mai cumplit mi se pare faptul ca , copiii nu pot fi luati in Ro. poate acolo bunicii ar putea sa-i aiba-n grija mai bine. imi imaginez cit de dificil trebuie sa fie ptr un batrin sa vina in america sa traiasca si sa mai aiba si grija de niste minori.

fetelor, cele din Calif mai ales: voi de unde luati bilete? eu, ptr vara, cu motoarele pe care le-ati dat pe aici, nu am gasit mai ieftin de 1400 si ceva :(( ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_ka spune:

multumesc de urari.
nu o sa stam decat doua saptamani pentru ca trebuie sa ne intoarcem la munca. vom lasa sa ne vina ssn si gc la prietenii nostri de aici si vom veni din nou in vara sa ne facem re-entry permit.
revin acum cu o rugaminte . noi avem din ro un sistem de navigatie dar nu e compatibil aici si am vrea sa ne cumparam unul. de unde am putea urgent sa ne cumparam unul pentru a ne putea descurca cat mai bine aici. mentionez ca acum suntem la hotel la fayette pe el cajon blvd . si vrem sa luam un taxi sa mergem sa ne luam masina pe care o avem deja inchiriata de la alamo pe langa aeroport. pe acolo prin apropire unde gasim un sistem de navigatie? vrem de acolo sa mergem la un birou sa ne inregistram pentru ssn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

quote:
Originally posted by Oana_B
[
Miere, te invidiez cat de relaxata te plimbi spre Romania si inapoi, eu zbor in februarie si mi-e o frica de ma trec transpiratiile numai cand ma gandesc.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Ha, ha, daca ai stii ce emotii am cand zbor....mi-este groaznic de frica, da ma tratez cu free drinks si imi trece. Nu stiu cand o sa mai am ocazia sa merg in Ro, pt ca eu in iulie graduez si dupa aia tb sa imi gasesc un job...Am zis sa profit cat pot, acum in mai vreau sa ii duc pe ai mei sa solicite viza ca sa poata veni Craciunul urmator aici.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Bafta sa primeasca viza pe 10 ani.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaghe spune:

Buna, si eu sint in febra biletelor d eramania, tot am cautat dar sint cam 1400$ cele mai ieftine asa ca am gasit la o agentie cu 1250$ SI VOM LUA D EACOLO, oricum sau scumpit mult, comparativ cu anii trecuti.Am citit si eu cazul Gabrielei, ce nenorocire si la ce s-a ajuns, cind se puteau desparti si puteau feliciti sa se bucure d ecopii lor, .Ma gindesc la bunici, prin ce trebuie sa treaca la batrinete mai ales ca nu este asa simplu sa cresti copii aici, , ma refer la virsta pe care o au dumnealor.Dumneze sa le dea putere s atreaca ptr. tot
Noi weed-end-ul acesta ne ocupam putin de casa, vrem sa punem putin gradina la punct , s ataiem pomii, nimic deosebit.Astazi in pauza m-am dus la Old Navy, aveau niste reducerii nemaipomenite, am facut ceva cumparaturi, mai ales ptr. fetita surorii mele care abia a nascut, am dat pe niste pantalonasi, 2$, bluzite 1.50$ ce ma bucur cind gasesc astfel de reduceri, mai ales la copii care cresc oricum asa repede.Ma bucur ca ati luat biletele, Ruxij, si miereamara, gata acum incep pregatirile.Sper ca le i-au si eu curind sa scap d estrss.Voi cam ce luati ca ,,, cadourii?
V alas o seara buna
gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Gabriela imi spui si mie despre ce agentie este vorba? $200 /persoana ... dc suntem doi, e ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Am o fetita GIFTED!!!! Astazi am primit scrisoare de la L.A.U.S.D. ca a trecut testul GATE (testul l a dat in 1 Dec.07). Imi cer acceptul sa fie pusa in programe GATE speciale.

Ce fericita sunt!!!!!

Andrada !

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Corina, felicitari!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Corina, felicitari!

Gabriela eu doar ce am venit din ro, le-am luat cadouri de Craciun, cate o ceas (mamei Timex si tatei Casio), haine (pulovere, tricouri, o sapca pt tata), o pereche de cisme pt mama (alea de fapt erau ale mele, dar i-au placut mult si i le-am lasat ei). La prietene am luat diverse maruntisuri, margele, bratari...Acum in mai, fiind Pastele un pic inainte..tb sa le mai aduca iepurasul ceva...ma gandeam la niste portofele si poate un aparat de fotografiat (as vrea unul care scoate pozele instant,stiu ca exista unul la Kodak), eventual cate un parfum, dar e mai greu cu transportul, mi-e sa nu se sparga in bagajul de cala, iar in carry on nu te lasa cu ele (sunt patita, mi-au confiscat astia niste chestii cand am venit acum in decembrie).

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput