Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(132)
Raspunsuri - Pagina 8
roxx spune:
apropo de grupa sanguina... eu am rh neg si sotul poz...si bb are poz... si am facut vaccinul acela in spital..si o intreb pe asistenta de vaccin..ma rog, diverse intrebari, ce aveam eu in minte atunci.. si o intreb si de grupa lu' bb.. si imi zice k vreau prea multe sa stiu.... ce sa fac si eu...
Roxana de Luca Teodor (05.12.2007)
www.flickr.com/photos/22025950@N06/" target="_blank">poze
RAMONELLA spune:
Dany cateodata face si de mai multe ori.E o cacaciaosa.
Roxx eu ii dau un body si o salopeta cu maneca lunga pe deasupra.Imi plac mai mult body-urile cu maneca scurta si cele care se trag pe cap.Desi am cumparat foarte multe cu capse,ca am auzit ca sunt mai comode,ma enerveaza pana le inchei pe toate.De fapt ne enervam amandoua.E mai comod sa-l trag pe cap,si sa inchei 2 capse jos.
A,si deja poti sa-l scoti afara.La 2 saptamani e ok.
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
http://www.onetruemedia.com/shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by roxx
voi la cat timp ati iesit cu bebelusii afara? noi avem acum 2 sapt si 2 zile.
la 9 zile!!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
roxx spune:
... asa ii imbracau la spital pe bb.. si am continuat si aks...dar cred ca nu trebuia... acum sa vad cum il dezvat...mi-e sa nu-i fie frig
roxx spune:
cele care alaptati... ce mai mancati? k eu nu mai stiu ce sa mananc
adra_bell spune:
Chestia asta cu grupa sangvina e o scarpinare in cap tipic romaneasca. Ma asteptam sa mi se dea o foaie cu rezultatele sangvine ale copilului, Rh, grup sangvin, ma rog ce i-au mai facut ei p-acolo si eu sa ma duc cu ea la medicul de familie. Canci! Si am serioase dubii ca o vor trimite ei, prin canalele lor de comunicare in teritoriu. lLa o adica, daca ar fi nevoie, nu m-ar crede nimeni pe cuvant, ca stu grupa si Rh, si i-ar face alte analize, alti bani, alti oameni sa munceasca pentru ceva ce se stie deja.Romanica noastra!
Eu am scos fetita la 3-4 zile, mai greu e acum, ca ta-su e foarte refractar si nu ma lasa sa o scot afara, ca e friiiig.
Nu intelege si pace, ca ii face rau statu' asta in casa la caldurica si aer inchis
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
RAMONELLA spune:
Ma fetelor eu sunt ingrijorata.Ochii lui Bea au inceput sa se deschida la culoare,iar la ochiul drept i-a ramas o portiune mai inchisa,asa cam de vreo 5 milimetri grosime.Oare o sa-i ramana asa???Ma gandesc ca daca se fac albastri sa nu ramana partea aia maro...of Doamne,conteaza ca e sanatoasa,dar ma gandesc ca va fi complexata saracuta...
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
http://www.onetruemedia.com/shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url
pufulet74 spune:
Roxx, eu alaptez exclusiv si maninc cam orice in afara de fasole, mazare, soia pe care eu le diger mai greu. In rest incerc sa maninc sanatos, nu prajeli f multe, fructe si legume.
------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
dany2007 spune:
e cineva pe aici????
Am si eu o intrebare...am dureri ingrozitoare de cap,simt ca o iau razna credeti ca pot lua vreo pastila??? se transmite la bebe?? e si el f agitat ,plange de cateva ore mititelul si nu mai stiu ce sa ii fac.
darleena spune:
Dany paracetamol sigur poti sa iei, asta daca iti face bine la durerea de cap.
Oricum, eu am citit undeva ca la cantitati destul de mari se transmite substanta in lapte, asa ca poti sa iei cu incredere.
S-ar putea ca bb sa simta starea ta de rau si de aia sa fie si el agitat. Poate ar fi bine sa i-l dai lui tati sa il tina, poate se mai linisteste.
cu baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC
Povestea nasterii
www.flickr.com/photos/22116220@N08/" target="_blank"> poze