Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(132)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

[/quote]

ce haioasa pov cu fratiorul grijuliu

bb meu nu stiu daca are colucu cred ca de fapt se screme de la constipatie...ca nu a mai facut kk singur de 2 spatmai e cineva in situatia asta???
tu de inde stii ca nu ai lapte suficient??/
si eu ii dau si san si vreo 3-4 bibe pe zi a cate 90 ml....

fetelor care dati san si bibe,dati bibe la fiecare masa a lui bb????cati ml?

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

[/quote]

dany, baga supozitor la bebe nu il lasa sa se chinuie!!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

quote:
Originally posted by RAMONELLA

Salutare si de la noi!!

Fetelor,azi am fost al control,totul e ok.Diseara avem program sbecsi.Dupa atata timp...ma simt ca o virgina...La voi cum a fost...am auzit ca nu e prea bine...la unele nu mai e ce-a fost...sper sa nu fie cazul meu...focosul meu nu mai are rabdare.hihi

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
http://www.onetruemedia.com/shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Ramonella si eu m-am simtit ca o virgina, dupa 8-9 luni chiar am avut niste procente de virginitate. Mda, nu a fost cine stie ce, poate fiindca eram asa de stresata.
Si eu ma uit cu alti ochi la emisiunile despre nasteri, chiar mi se pare ca se naste ushoooor.
Fii-mea nu este de acord cu suzeta, bine inca nu am gasit Nuk, o sa mai incercam cand gasim si daca nici atunci nu vrea o las in pace.
Pe de alta parte, azi-noapte s-a culcat la 4, nu mai puteam eram epuizata. Ma gandesc, o fi de la baby drink, sa fie prea dulce si sa o agite?
Voi inveliti bebeii? Eu am 23 de grade in casa, doarme in body si inca o bluzita pe deasupra dar nu o invelesc.

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

andra la fel am si eu 23 de grade, o inveles cu o paturica subtirica dar degeaba ca oricum atata ea se descopera! a mea nu a fost agitata de la baby drink!! ai un pic rabdare, isi va regla si ea programul, a mea face nani toata noaptea., ka inceput si ea facea asa cateodata!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

Mergi la inceput

fetele pussi va transmite salutari! sunt bine si ea si printesele!!
pussi pt toate trei!!!

ank, ce faci gagica??? ce face raulito?? ai cam tras chiulul azi.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Dany, sa stii ca s-ar putea ca bebele tau sa nu aiba colici. Al meu se screme si urla numai inainte de kk. Jumatate de ora face ca toate alea, de nu ai cum sa-l potolesti. Dupa ce umple pampersul, se lumineaza la fata si se linisteste. O sa te ajute Doamne-Doamne sa gasesti o solutie ca sa faca singur kk. Uite un pt Andrei.

quote:
Originally posted by dany26

quote:
Originally posted by calatoare

Uite ca mai am si eu un timp de respiro.
Bebe George are in continuare colici. Mie imi pare tare rau ca nu am laptic suficient si tre sa-i dau completare. Asta e, daca la Andrei a mers totul ca pe roate, pana la 6 luni l-am alaptat exclusiv, acu la George.......dam lapte praf.

Adinag nu mai ai mult. Ce zice fata de venirea lui bebe2?

ce haioasa pov cu fratiorul grijuliu

bb meu nu stiu daca are colucu cred ca de fapt se screme de la constipatie...ca nu a mai facut kk singur de 2 spatmai e cineva in situatia asta???
tu de inde stii ca nu ai lapte suficient??/
si eu ii dau si san si vreo 3-4 bibe pe zi a cate 90 ml....

fetelor care dati san si bibe,dati bibe la fiecare masa a lui bb????cati ml?

14 Noiembrie 2007

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

bb yasmi si roxxy mersi de raspuns!

bb y a ta printzesa si-a reglt kk???face singura???

eu il tin doar in body in casa si pantalonash...oare e putzin?voi cum faceti???

voua v-a zis in spital grupa de sange a lui bb?mie nu

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Mie mi-au zis grupa de sange, ca am insistat eu, mai ales pt Rh. Da ce insistenta, frate. Cred ca daca nu eram asa pisaloaga nu pupam eu vaccin.
La un moment dat o asistenta a vazut-o pe o mamica ca se uita pe fisa copilului lasata in patut. S-a cam ofuscat, ca daca nu are mamica studii medicale de ce se uita!!!Pai ca e copilul ei d-aia. De ce ar fi secret? A mea nu avea nici o fisa pe langa ea, ca tare as fi fost curioasa.

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

O sa incerc sa ma relaxez...sper sa doarma bine Bea.Aseara a dormit de la 11 la 6...ce bine a fost...

Bea face kk singurica,cam de 3 ori pe zi.Dar se chinuie saraca.Si trage niste parturi de om mare mare.

Eu i-am dat suzeta,desi nu vroiam,cam de o saptamana,ca se cam chinuia la colici.Si ma gandeam ca plange ca poate ii e foame,ii dadeam laptic,si scuipa biberonul,apoi ii dadeam ceiut si pe ala il scuipa,si dupa aia voma,ca isi facea greata,ca nuapuca bine biberonul si ii ajungea in gat si voma.Si asa i-am dat suzeta.dar ma bucur ca nu e dependenta de ea.Eu am de la Avent.

Am citit in mama si copilul ca de la 3,4 luni incepe sa-si suga degetul si decat degetul mai bine suzeta.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
http://www.onetruemedia.com/shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

buna! ce mai faceti, ce mai ziceti?
bb acum doarme, astept sa se trezeasca sa facem baitza....apropo de hainutze...eu cred ca il tin cam infofolit...are body, pantalon si inca ceva pe deasupra...dar cu caputzul gol...
voi la cat timp ati iesit cu bebelusii afara? noi avem acum 2 sapt si 2 zile.

Roxana de Luca Teodor (05.12.2007)
www.flickr.com/photos/22025950@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

mersi mult ramona si andra

ramo....felicitari pt kk de 3 ori...al meu se screme si cate o ora si...doar partzuri apar
andra....ciudat ca doar grupa sanguina e cea mai importanta de stiut ...si cel mai simplu de aflat cred...

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput