Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(132)
Raspunsuri - Pagina 6
dany26 spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
intreba cineva de botez: noi avem botezul sambata viitoare. pt biserica ia cumparat nasa rochita de saten cu trena, pantalonasi de saten si papucei de saten. apoi va fi pusa in plapumioara de botez. pt petrecere i-am luat o rochita rochie grosuta cu bolero, strampi groso flausati si papucei.
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
uau ca o adevarata printzesa.....de abia asteptam poje!!!!!!!
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
totulii spune:
darleena ce aricioaica frumoasa s-a facut pitica.
e tare dulce,mai ales cand rade.
pupicisi sa-ti traiasca
http://good-times.webshots.com/album/561719328ErsZNm
3saptamani
Roxxy80 spune:
Salutare!
Matei s-a hotarat sa o lase azi-noapte pe mami lui sa doarma mai mult . Acum ma simt super bine. Se pare ca o seara e mai agitat iar o seara super linistit. oricum, am un bebe cumintel (nu exagerat )
Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
adinag spune:
Buna,
multumnesc de ganduri une, dar eu zic ca inca nu-i de nastere...
Iuliana, pai la Jasmina eu n-am eliminat dopul decat in timpul travaliului la spital. Adica cred ca l-oi fi eliminat, ca eu nu l-am vazut. Presiune am si eu, am avut si contractii usor dureroase, dar nici pe departe de nastere, cu toate ca erau la 10 minute. Au disparut la fel cum au sosit, fara sa lase urme importante... Durere ca la ciclu am tot aproape mereu, dar nici aia nu-i constructiva :-))
Roxana, eu mi-am jurat ca daca BB2 va lua degetul, il las. La Jasmina m-am stresat sa nu ia degetutul ca deh, si pediatra a zis maibine pentru dinti suzeta BLA, BLA, BLA.... Jasmina a fost si ea alaptata exclusiv si pe la 3 luni incepuse sa-si ia singura degetutul noaptea, asa ca se linistea singura, nu mai vroia piept noaptea si dormea de la 22-23seara pana la 7-8 dimineata. O auzeam noaptea cum suge 5 minute la degetel si gat. Io, mama desteapta, intru in panica si incep sa pazesc copilul sa nu bage degetul si sa-i dau suzeta.. Suzeta nu vroia sa pastreze, in afara de asta trebuie sa i-o tot dai tu, deci tot te scoli noaptea, ma vede, atunci prefera pe mami si titi, si gata cu dormitul noaptea... Dupa doua saptamani mi-am dezvatat singura copilul de dormit toata noaptea si nici acum nu doarme fara intrerupere.
Deci, eu personal, SIGUR imi voi lasa copilul sa-si suga degetul...
Tatal Jasminei siolandezul meu si-au supt degetul pana dupa 4 ani, si au o dantura perfecta!!! Eu, copil care n-a avut voie sa-si bage degetul in gura, am dantura desigur aiurea, cu dintii de sus prea in fata... Am si citit de fapt ca in realitate este indiferent daca bagi degetul sau suzeta, daca e sa-ti strice dantura se va intampla.
Adina DPN -2
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
RGE spune:
DARLEENA sa iti traiasca printesa..bebe George e cuminte in societate..ma supara ca rade la orice il baga in seama..bine cand ii e fomica incepe sa urle dar ii dau sa pape si gata.
ADINA...asa m-am gandit si eu ca daca e sa-si strice dantura si-o strica oricum ori cu degetel ori cu suzeta..tot aia este....eu am un caz in familie cu un defect de vorbire si mama mi-a spus ca e din cauza degetzelului dar nu prea am incredere in ea pt ca e adepta suzetei..asa ca eu zic sa mai astept cu suzi sa vedem ce face el cu degetelu..asa ca aseara 5 min nu cred ca e bai.
------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
DAMM I'M GOOD IN BED...I CAN SLEEP FOR DAYS..
"Doamne ajuta-ne!!"
RAMONELLA spune:
Salutare si de la noi!!
Mai fetelor ce bebei frumosi aveti!!!!
In legatura cu ceaiul de zmeur,eu cred ca el a fost cauza dilatatiei mele foarte rapide,adica 2 ore.Bine,si Doamne Doamne care m-a ajutat.Dar sigur functioneaza ceaiul.Deci il recomand,chiar adca la inceput nu prea aveam inceredere in el.
Adina sper sa functioneze si de data asta la tine.
Roxi sti la ce emisiune ma mai uit acuma???La aia cu nasteri!!!Acuma imi place mai mult.hihi
Fetelor,azi am fost al control,totul e ok.Diseara avem program sbecsi.Dupa atata timp...ma simt ca o virgina...La voi cum a fost...am auzit ca nu e prea bine...la unele nu mai e ce-a fost...sper sa nu fie cazul meu...focosul meu nu mai are rabdare.hihi
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
http://www.onetruemedia.com/shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url
calatoare spune:
Uite ca mai am si eu un timp de respiro.
Bebe George are in continuare colici. Mie imi pare tare rau ca nu am laptic suficient si tre sa-i dau completare. Asta e, daca la Andrei a mers totul ca pe roate, pana la 6 luni l-am alaptat exclusiv, acu la George.......dam lapte praf.
Noaptea se trezeste de 2 ori. Mananca putin si des. Cam 100 ml la o masa. Iar masa e din 3 in 3 ore.
Ieri seara nu mai puteam, faceam pe mine si m-am dus rapid la wc, iar Andrei a prins momentul si i-a indesat lui George biberonul pe gat. Tragea bebe din biberon de la fratior de n-avea treaba. M-am speriat rau pe moment si mai apoi m-a bufnit rasul.
Andrei e tare gelos pe fratiorul lui. Acu mai nou vrea si el in brate ca deh, ma vede cu bebe mai mereu cu el in bratic.
Nu mai retin care dintre voi vroia sa-i dea si lapte praf bebeului pentru ca suge din ora in ora.
Sa nu faci asa ceva atata timp cat el se satura. Bebele are perioade cand mananca mai mult si perioade cand sta la san numai de dragul de a fi langa mamica lui. Asa imi facea si mie Andrei. Somnul o sa ti-l reglezi mai tarziu cand bebele o sa doarma toata noaptea. Asta pe la 3-4 luni depinde de bebe.
Nu mi-o luati in nume de rau, dar nu prea pricep eu de ce dati ceai bebeilor. Mai ales cale care alaptati.
Impotriva colicilor e doar timpul.
Adinag nu mai ai mult. Ce zice fata de venirea lui bebe2?
pufulet74 spune:
Salutam fetele :)
Abia astept sa avem vesti de la Stefania :)
Adina, citeam ce scrii si ma gindeam ca eu tot timpul te imaginam cu burtica pe la 28 de saptamini si acum am realizat ca zilele astea o sa iti tii piticutzul in brate si nu imi venea sa cred ... :)
Noi suntem bine, papam de zor si zimbim de imi vine sa il maninc cind il vad cum zimbeste cu toata fata si corpul :)
Sunt fericita ca a pus in 2 saptamini mai mult de 400 de grame, si-a dat drumul se pare, si doctorita era multumita. Si a inceput sa suga mai des ziua, culmea ...
Roxana, si noi il scoatem pe piticutz cu noi la cumparaturi, Christmas Party pt copii etc, cica suntem parinti denaturati dupa unii ca expunem si chinuim copilul, dar putin imi pasa, eu cred ca e bine asa ca asta e ...
Va pupam pe toate
------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
dany26 spune:
quote:
Originally posted by calatoare
Uite ca mai am si eu un timp de respiro.
Bebe George are in continuare colici. Mie imi pare tare rau ca nu am laptic suficient si tre sa-i dau completare. Asta e, daca la Andrei a mers totul ca pe roate, pana la 6 luni l-am alaptat exclusiv, acu la George.......dam lapte praf.
Adinag nu mai ai mult. Ce zice fata de venirea lui bebe2?
ce haioasa pov cu fratiorul grijuliu
bb meu nu stiu daca are colucu cred ca de fapt se screme de la constipatie...ca nu a mai facut kk singur de 2 spatmai e cineva in situatia asta???
tu de inde stii ca nu ai lapte suficient??/
si eu ii dau si san si vreo 3-4 bibe pe zi a cate 90 ml....
fetelor care dati san si bibe,dati bibe la fiecare masa a lui bb????cati ml?
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by RAMONELLA
Fetelor,azi am fost al control,totul e ok.Diseara avem program sbecsi.Dupa atata timp...ma simt ca o virgina...La voi cum a fost...am auzit ca nu e prea bine...la unele nu mai e ce-a fost...sper sa nu fie cazul meu...focosul meu nu mai are rabdare.hihi
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
http://www.onetruemedia.com/shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url
ramonel la noi e super!!! avem un chef nebun tot timpul... nici inainte nu era asa!! acuma probabil si din cauza faptului ac e bebe si nu putem decat cand ne da voie,.,... prima incercare nu a fost prea grozava din cauza fricii!! important e sa te relaxezi si sa nu fii stresata, eventual daca poti sa o lasi pe Bea cu buni!!
bafta la...
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007