Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(132)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

Neatza fetelor..eu sunt in curatenie si din cauza asta am intrat mai rar..plus ca e sfarswit de an si am avut ceva de alergat pt firma..bineanteles cu saracul bebe tarat peste tot dupa mine..banca, fortele de munca, afara, in masina, la firma, pe birou, pe calculator..la contabila, in patut, in scoica..peste tot..saracul de la atata oboseala doarme toata noaptea e rupt..doarme cam 8 ore pe noapte..si a inceput sa sforaie.
...cat despre frigul de afara noi l-am scos si noaptea la minus 7-8 grade..atata timp cat e imbracat bine nu vad care e problema..din contra doarme linistit plus ca respira si el calumea fara sa mai fornaie..e clar ca , caldura asta din calorifere pe ei i-a distrus la nasuc..vreau sa cumpar astazi KARMVOL am inteles ca este bun si o sa pun niste boluri cu apa pe calorifere cu cateva picaturi de karvol...noi va pupam pe toate trebuie sa mergem sa ducem cadouri la angajati si prime..numai mie nu-mi da nimeni..si apoi la cumparaturi si acasa la curatenie...sper sa reusesc sa mai intru ..de fapt trebuie ca sa ne uram alea alea..naste cineva azi??

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

DAMM I'M GOOD IN BED...I CAN SLEEP FOR DAYS..
"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

MIHUTA si bebe George a facut in obrajori niste brobonele ..zilele astea au inceput sa se mai duca..au fost cam 2 saptamani..dr mi-a spus ca sunt foarte normale..sunt de la proteinele din lapte..unii bebei fac si spuzeala de la caldura..eu nu l-am dat cu nimic pe fata..decat cu apa la baie si ulei de masline cand ii fac masaj.

------------------------
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna dimineata!
Roxana, bb George o sa fie un plimbaret! Spor la treaba. :)
Mihuta, ce super ca ai voce (presupun :) ). La mine iese ceva de speriat. :)) Cu toate astea se pare ca nu o deranjeaza.
Stefania, iti tin pumnii! Poate azi e ziua cea mare!!

Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna dimineata!

Hai, Stefi, hai!!! Iti tin pumnii!!!

Cred ca am eliminat ieri o parte (sau poate aproape totu?) din dop. Deci nu mai dureaza mai mult de doua saptamani... Asa am citit, ca cica dopul este supraestimat si nu prezice candse va declansa nasterea. Dar de obicei inurmatoarela cel mult 2-3 saptamani, insa in marea majoritate in urmatoarele 7 zile. Ce fericire, nu? ;-)

Adina 39+ DPN-2

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata!!
la noi asta e ora de trezire!!!
eni, si bb a mea vomita destul de des!! pediatra mi-a zis ca cea mai importanta caracteristica e greutatea: atata timp cat bb ia in greutate, poate sa pape cat vrea ea si nu are nimik dc vomita!

wooww adina, mai ai putin!!! bafta multa!!!

aaa sa va spun: aseara am batut recordul si am dormit 12 ore legate!!!!! bubu mic a dormit cu buni si eu am dormit ca o purcica.....pardon: ca valiza-n gara...

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

VASARI..multumim frumos...e baiat mare il ia mami cu ea
ADINA...pei poate vine Mosu' cu barza in sac la voi..iti tinem pumnii sa fie totul bine Doamne ajuta!!..si nastere usoara daca te apuca!!
..fetelor bebe al meu adoarme seara cu degetzelul in guritza...sa-i dau suzeta?...mi-e cam frica si de suzeta si de degetel..

------------------------
------------------------

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxule, mai bine da-i suzeta!! din cate am citit e mai greu de dezvatat un bebe de deget decat de suzeta!! plus ca suzeta io poti da cand consideri tu dar degetul fiind la indemana...se serveste singur...

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

LAVI asa ma gandeam si eu dar mi-a placut faptul ca si-a bagat degetelul a supt 5 min ..l-a luat mos Ene pe la gene si apoi si l-a scos singur...sa vedem ce facem..am zis sa intreb doctora cand ajungem la vaccin sapt viitoare.

------------------------
------------------------

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Helou. Am prins si io un pic de timp sa scriu. Pitica e maraita ca de obicei, dar acum sta langa mine in pat si pare sa fie cuminte timp de 2 minute

Roxana cum reactioneaza bb George in lume? E cuminte? Ca a mea cred ca ar urla toata ziua.

Vali ma bucur ca ti-a placut. Dctorul meu mi-a zis ca a intrat pe subiectul despre Medlife, de fapt i l-a aratat cineva de acolo, si asa si-a dat seama ca postasem si eu. Era foarte incantat ca "ma prinsese"

Adina iti tinem pumnii.
Uite niste majorete, asa preventiv:

Am pus poze cu noi la semnatura.

cu baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC

Povestea nasterii

www.flickr.com/photos/22116220@N08/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Salutare burtici,mamici si bebelusi!
STEFI,iti tinem pumnii,sa dea Dumnezeu sa fie totul in regula,sa te refaci repede,iar BB sa fie sanatos,papacios si asa cum ti-ai dorit!!!

ADINA,eu nu am eliminat nimic din dop inca......O fi bine,o fi rau...Ieri am fost la control,colul a inceput sa se pregateasca,mi-a zis medicul sa ma astept la ceva urme de sange,dar nici vorba de asa ceva...
Simt ceva presiuni jos,nu prea mai pot sta in picioare...si cam atat!
Astea sunt toate simptomele mele...Mi-am facut intr-un final bagajul de spital si acum ma bucur de ultimele zile ca sotie doar...

Ana 39+ Daria-Elena
AMR 5 zile!!!

Mergi la inceput