Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(132)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

quote:
Originally posted by g24hit

noi o sa facem botezul pe 26 ianuarie.hainutele i le cumpara nasa.sper ca atunci sa prindem o zi mai calduta.

azi la noi au fost -4 grade la amiaz si nu am scos-o afara. voi iesiti daca e asa frig?

ENI si IULIA( 13.11.2007)

Sigur poti iesi afara, nu-i asa frig la -4°...

Adina 39+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

quote:
Originally posted by adinag

quote:
Originally posted by g24hit

hello
noi am avut o zi tare urata. a durut-o burtica toata ziua, a tras o gramada de parturi si nu a reusit sa doarma mai deloc. si azi noapte a fost f agitata.de dimineata a varsat de mai multe ori ca am inceput sa intru in panica....

am citit ca si bbii vostri stau cateodata mai mult la san .si la noi se intampla la fel.
eu trebuie sa o opresc de cateva ori de la supt ca sa ragaie. oare fac bine? ca mi se pare ca altfel nu mai poate manca. intotdeauna cand ragaie elimina si laptic.si varsa si in somn.oare e ceva? ma gandesc ca poate mananca prea mult...
sunt asa necajita.....mi-e asa mila de ea...

Eni, cred ca faci bine...
Asa-s bb-ii, mai varsa, nu te necaji. Ai putea incerca sa pui un prosop facut sul (de ex.) sub saltea in dreptul capului, in asa fel incat sa fie inclinata salteaua. Poate varsa mai putin in timpul somnului asa...

Adina 39+

i-as pune daca ar dormi in patut. deocamdata doarme cu noi pt a o putea supraveghea noaptea cand varsa. primele nopti cand am venit din spital a dormit in patut, apoi s-a innecat f rau, s-a inrosit toata si cateva minute m-am chinuit sa-si revina cu totul....de asta cred ca sunt asa speriata...

tu cum mai esti Adina? nici un semn?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

eni la noi a fost -2 grade si am stat o ora afara!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Eni, eu zic ca sunt semne sa nasc in urmatoarele doua saptamani ;-))

Ce sa fac, asta e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

BB esti curajoasa! mie parca mi-e frica sa o scot...

mai vroiam sa intreb ceva- ce ziceti sa-i dau suzeta daca varsa asa des? azi i-am dat-o putin,s-a linistit apoi i-am scos-o din gurita....mi-e frica...a fost prima oara cand i-am dat-o si a acceptat-o imediat. si acum s-a scremut si iarasi a varsat...e la tati in brate ca eu sa pot vb cu voi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Micuta terorista doarme si am reusit sa mai citesc cate ceva din urma.
Stefania, Doamne-ajuta, nastere usoara si multa sanatate!
Darleena, in sfarsit am vazut mes. tale...scuze pt. intarziere, dar sigur intelegi de ce.Sa-ti si raspund: da, spitalul este asa cum ai spus tu si ma bucur f. mult de alegerea facuta.Drept dovada, pe pitica o voi duce tot acolo la pediatru, chiar daca e la mama supararii, de cealalta parte a orasului.
Si in alta ordine de idei: dr. tau e forumist, asa e?...un tip super, cu care iti face placere sa discuti si care chiar te face sa-ti depasesti temerile, jena etc....de-ar fi toti medicii ca aceia pe care i-am intalnit acolo... pt. mami si aricioaica
Adina si Lala ...sper sa fiu aici cand va veni ziua cea mare si la voi, sa nu ratez momentul, sa scot majoretele....
Ggaby, felicitari, sa-ti traiasca minunea si sa va bucurati toata viata unul de celalalt.

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">printesa roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Fetelor, de Pussi nu stiti nimic?Nu aveti cum sa aflati?

Si mai lipseste de la apel anca_alfa, nu am vazut-o pe aici de cand a nascut...anca, esti bine?
Despre scutece si mie imi plac globuletele, nu ar merge "globulete si ghirlande?"..zic si io

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">printesa roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

De Pussi am citi eu acum cateva zile un mesaj de la ea postat la FIV, in care zicea ca sunt bine toate 3 si ca nu are timp de intrat pe forum,si ca o ajuta si tati cu tustele.

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

mai fetelor ce spor aveti la scris, ca nu pot tine pasul si cu voi si cu Alex.Noi azi am avut o zi aiurea iarasi, dormim ca iepurasul, dar am papat doar un bibe azi noapte, si in rest doar titi.Stau pe post de suzeta, dar ma bucur ca am laptic.Baga noaptea bibe ca e mai usor si pt mine si pt el, asa sper sa treaca mai usor peste moment.Sper ca pana la sfarsitul saptamanii sa papam doar titi, mai urlam de ne aud vecinii sia sta ca stam la casa
mami si Alex(29.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

ma doare gura de atata cantat, dar Sophia e cea mai mare - si singura - admiratoare.

Noi avem o spuzeala pe obraji de care nu mai scapam...doctorul zice ca a facut o reactie alergica la ceva din alimentatia mea, cum fac sa aflu la ce ?

mami de Sophia

Mergi la inceput