Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(132)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman
Bai dar frumosi si grasani mai sunteti...sa fiti sanatosi si papaciosi

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

multumim frumos

Roxana de Luca Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Andra eu nu i-am dat suzeta dar din cand in cand ma mai mulg si ii dau la biberon

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

quote:
Originally posted by crisstiana

Adina, deci si tu bei ceai din frunze de zmeur? Sotul meu cand m-a vazut a zis sa las copilul in pace, sa nu mai beau diverse ceaiuri ca vine el afara cand trebuie si fara ceaiuri. Dar ce stiu ei barbatii? Il beau pe ascuns. Si oricum nu-i face rau lui bb, e doar pt dilatatie,nu?

...

Deci, ceaiul de zmeur ar fi bun ca sa pot depasi odata faza asta de 1 cm dilatatie. Altfel, ma vad si peste o saptamana tot cu 1 dilatatie.

AMR maxim 6 zile!

Crisstiana 40+

Pai ceaiul de zmeura este recomandat de moase ... e bun. Insa Ajuta abia in timpul travaliului, nu inainte.
Prietena mea tot asa era, nu depasea stadiul de 1 cm dilatatie. Insa cand a ajunsla travaliu, s-a dilatat in 2 ore de la 1cm la 10cm...

In ce priveste sangele ala, eu zic ca si Anca. Poate tocmai depasesti stadiul de 1cm, mai stii??

Ralucis, frumusica foc Sabina! Dar si surioara cea mare si mamica...

Roxx, voi chiar sunteti niste grasunei! Ce de-a bb frumosi! Abia astept sa vina si al meu...

Stefi sigur a nascut si ea intre timp.

Adina 39+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ancadragoman

Adina nu o cantaresc ca nu am cantar acasa ,dar vad eu pe ea ca se ingrase.
O alaptez la cerere si ea cam cere

poze

povestea nasterii

Bine faci ca n-ai cantar, ca provoaca numai stres... Parerea mea! Eu daca eram chiar tare curioasa cam cat are, ma puneam pe cantar cu si fara ea si imi daceam seama cu aproximatie, ca nu vad sensul sa stiu la gram...

Adina 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Am trimis poze noi cu piticul pe email-ul comun.
Nici eu nu am cantar. Nu m-a lasat dr pediatru sa cumpar. A spus ca voi fac eo obsesie din a-l cantari si cred ca avea dreptate . Sunt super incantata de dr meu pediatru. Tocmai a plecat acum. Ii pun zeci de intrebari (le am notate intr-un carnet). Cateodata ma trezesc si noaptea si notez in carnetul respectiv. Cred ca am stresat-o, insa e f finuta si nu arata.
Azi cand l-a controloat in gat, baiatul meu dormea dus. A scancit putin si a dormit mai departe. Era tare simpatic.
Roxx, Ralucis, aveti niste puiuti tare, tare frumosi. Roxx, puiul tau seamana super bine intr-o poza cu Matei al meu.

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

intreba cineva de botez: noi avem botezul sambata viitoare. pt biserica ia cumparat nasa rochita de saten cu trena, pantalonasi de saten si papucei de saten. apoi va fi pusa in plapumioara de botez. pt petrecere i-am luat o rochita rochie grosuta cu bolero, strampi groso flausati si papucei.

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

hello
noi am avut o zi tare urata. a durut-o burtica toata ziua, a tras o gramada de parturi si nu a reusit sa doarma mai deloc. si azi noapte a fost f agitata.de dimineata a varsat de mai multe ori ca am inceput sa intru in panica....

am citit ca si bbii vostri stau cateodata mai mult la san .si la noi se intampla la fel.
eu trebuie sa o opresc de cateva ori de la supt ca sa ragaie. oare fac bine? ca mi se pare ca altfel nu mai poate manca. intotdeauna cand ragaie elimina si laptic.si varsa si in somn.oare e ceva? ma gandesc ca poate mananca prea mult...
sunt asa necajita.....mi-e asa mila de ea...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by g24hit

hello
noi am avut o zi tare urata. a durut-o burtica toata ziua, a tras o gramada de parturi si nu a reusit sa doarma mai deloc. si azi noapte a fost f agitata.de dimineata a varsat de mai multe ori ca am inceput sa intru in panica....

am citit ca si bbii vostri stau cateodata mai mult la san .si la noi se intampla la fel.
eu trebuie sa o opresc de cateva ori de la supt ca sa ragaie. oare fac bine? ca mi se pare ca altfel nu mai poate manca. intotdeauna cand ragaie elimina si laptic.si varsa si in somn.oare e ceva? ma gandesc ca poate mananca prea mult...
sunt asa necajita.....mi-e asa mila de ea...

ENI si IULIA( 13.11.2007)

Eni, cred ca faci bine...
Asa-s bb-ii, mai varsa, nu te necaji. Ai putea incerca sa pui un prosop facut sul (de ex.) sub saltea in dreptul capului, in asa fel incat sa fie inclinata salteaua. Poate varsa mai putin in timpul somnului asa...

Adina 39+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bb_yasmi

intreba cineva de botez: noi avem botezul sambata viitoare. pt biserica ia cumparat nasa rochita de saten cu trena, pantalonasi de saten si papucei de saten. apoi va fi pusa in plapumioara de botez. pt petrecere i-am luat o rochita rochie grosuta cu bolero, strampi groso flausati si papucei.

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

cred ca e foarte frumos totul!

In Romania cu ce se imbraca baieteii la botez? Intreb si eu asa de curiozitate...

Adina 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

noi o sa facem botezul pe 26 ianuarie.hainutele i le cumpara nasa.sper ca atunci sa prindem o zi mai calduta.

azi la noi au fost -4 grade la amiaz si nu am scos-o afara. voi iesiti daca e asa frig?

Mergi la inceput