praline belgiene ( 21 )

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Yuppiiiii!!!
Bine ai venit pe lume Sacha
Sa fi sanatos, sa cresti frumos si fericit alaturi de fratiorul si parintii tai
Sunt fericita pana la lacrimi Nici nu stiu ce sa spun in continuare decat ca le doresc la toata familia numai bine. Mai revin. Pana atunci va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Sacha Dimitris,

Bine ai venit pe lume, sa cresti mare sanatos si sa ai parte in viatza numai de fericire, bucurii, noroc si de tot binele din lume!
Miri, refacere rapida si multe felicitari intregii familii!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Sacha Dimitris!

Sa cresti mare, sa fii sanatos, sa fii fericit, sa-ti faci parintii mandrii de tine, sa ai o viata minunata!

Miri_mikutule, you did it again! Bravo tie mamicule si bine ai venit in lumea parintilor cu bebe mic si bebe foarte-foarte mic, parinti buimaci, fericiti, obositi si mandrii!

Imi amintesc cu nostalgie de ziua cand s-a nascut Victor, de mirarea mea cand l-am vazut si am crezut ca s-a mai nascut inca o data Andrei, de prima noapte acasa cand l-am schimbat pe bebe de 5 ori pentru ca pishul aluneca misterios pe langa pampers, etc, etc!

O aventura minunata va asteapta, drum bun echipei de patru Mirici!

Felictari si taticului, este ca esti cel mai mandru tatic din lume?

Noracu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Miricel drag, felicitari pentru bebe Sasha!!!
Sa creasca mare, frumos si armonios precum fratiorul lui- Bruno. Iar voi, tu si Silvian cred ca nu va mai incapeti in piele de fericire, lasand oboseala si emotiile la o parte.
Noi va pupam, imbratisam si va dorim multa fericire!

Ror & Tushar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Bine ai venit pe lume Sacha!
Felicitari Mikule si Silvian, vorba Norei you did it again Sa va traiasca comoara, sa fie sanatos si sa va faca inimile sa tresalte de fericire asa cum face si Bruno.

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Ura! Draga Miri , Silvian si Bruno, felicitari si sa va traiasca baietelul respectiv fratiorul! Sacha draga sa ai parte de ce este mai bun in viata , sa fii sanatos si bucuros, vesel si inconjurat de prieteni si vegheat de fratiorul mai mare, sa ai incredere in tine si sa ai parte in viatza de nenumarate momente similare cu emotia si fericirea mamei tale cand te-a strans pentru prima oara in brate!
Un pupic mare mare pt voi toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Bine ai venit pe lume,bebe Sasha!!!Sa fi sanatos,cuminte ca fratiorul Bruno si sa le aduci numai bucurii parintilor!
Mikule... felicitari mamico de doi baietei!!sa fiti fericiti in noua formula!Va pup cu drag si tie iti doresc refacere grabnica !Ne auzim!
Gasca,toate cele bune!Ma bag la somn ca sunt rupta!Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

yoppy yeii!

bine-ai venit pe lume micutule sacha,,,, sa fi sanatos si voinic!
mikule; sa te refaci repede.. dar la energia ce-o ai in tine .. nu ma-ndoiesc: mergi deja in picioare si -l hranesti pe cel micut..

felicitaaaaaaaaaaari!@

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

SACHA, bun venit! sa ai o viata luuuuunga si frumoasa alaturi de Bruno, mami si tati! abia asteptam poze cu tine!

miri, sa te refaci rapid si sa vii cu povestile!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Bine ai venit pe lume, Sacha !!! Sa cresti mare si frumos si sa-i faci pe parinti si pe fratior sa se umfle in pene de mandrie.
Miri si Silvian, ati pasit in anul nou cu dreptul, dupa cate se vede. Sa va bucurati pe deplin de familia voastra si sa aveti parte de nopti linistite si babysituri bune, ca sa ne mai putem vedea din cand in cand, la vreun karaoke, ceva.

Pupici,

Mergi la inceput