praline belgiene ( 21 )
Raspunsuri - Pagina 8
MadyG spune:
Fetele ,bine ati revenit de pe taramuri inzapezite , ma bucur ca ati ajuns cu bine!
Ninuta, te asteptam pe la noi cu mare drag, cand ai timp si chef ,vorbim la telefon.
ninaM spune:
Buna bombonici!Am intrat pe fuga sa-i urez gravidutei noastre,Miri,o nastere cit mai usoara si o recuperare rapida,un bebe sanatos si mancacios!Mikule,sa dai de veste cind se produce evenimentul...
Oana,am inteles ca tot in Romania esti...cum te descurci cu nametile?Din poze am observat ca Wiskye e tare fericit la zapada...Aaa,si sa nu uit...felicitari pentru proiect!Jos palaria!
Fete,va las...astia mici tipa ca vor la baie...asa ca tre sa ma supun!Va pup pe toate si va doresc o saptamana cit mai frumoasa!
PS:Madi...te sun zilele astea sa vorbim ca vreau sa vin pe la tine sa-ti vad comoara!Pupici!
ardeiash spune:
mikule: sa va dea Dumnezeu emotii inexistente tie si lui silvian , o nastere usoara ...
va tin pumnii si ma gandesc de maine chiar de dimineata la voi super ultra pozitiv .... daca ai nevoie de ajutor de orice fel conteaza pe mine.. ma : cu cine ramane bruno?
s-auzim numai de bine! si
MadyG spune:
Bafta, Mirica draga,muuuuuuuulta bafta!
Doamne-ajuta!
Ne auzim azi cand ai chef de telefoane.Multi pupici de la noi!
anamana123 spune:
miri, ne gandim la voi!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
Nora spune:
Miri, iti dorim din tot sufletul nastere usoara si un bebelus sanatos, frumos, voios, sa se nasca sub o stea norocoasa!
Asteptam cu nerabdare vesti de la voi patru!!!
Tiii, Bruno devine fratiorul cel mare!
Oana, acum ma duc sa vad pozele cu tine in zapezi! Cum merge proiectul? Si, de fapt, despre ce e vorba, ca eu nu stiu nimic!
Nina, si noi tot joi dimineata pe 3ian am plecat din Bucuresti si am luat-o spre Pitesti. Si noi ne-am minunat cum, dupa cativa zeci de km, zapada a disparut aproape de tot. Dupa ce am gasit masina in fata casei ingropata in zapezi si ne-am chinuit vreo 2 ceasuri s-o scoatem de acolo, ne si apucase groaza ca facem vreo saptamana pana la Bxl. Soacra-mea era ingrijorata ca nu avem lopata cu noi si vroia sa ne-o dea pe a ei!
Bepii, un pupic pentru tie ca ti-a plecat baiatul si ti-e dor de el! Pe unde oare vor pleca si baietii mei cand vor creste?
Mai vorbim, ma duc sa vad pozele!
Noracu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)
Bepii spune:
Oana, intr-adevar ieri a fost Sf Ion si nimeni n-a pomenit nimic pe aici..... in afara de Ardeiash da' abia acum am citit. Si cum cred ca Oana de la Ioana se trage, iti doresc din toata inima sanatate, liniste sufleteasca, dorintele sa ti se indeplineasca si sa fi fericita. La multii ani!!!
Fetelor, ce-o face Miri a noastra? Cred ca deja la ora asta il tine in brate pe Sacha si sper ca amandoi sunt bine. Doamne-ajuta.
Va pup pe toate si va doresc o zi buna
Nora spune:
Bepii, ai dreptate, am uitat si eu sa-i zic Oanei "La multi ani!", oof, ce toanta sunt...
Oana, La multi ani cu sanatate, speram ca ai petrecut frumos alaturi de toti ai tai! Tot ce-ti doresti sa ti se implineasca, sa fii sanatoasa, cu noroc, fericita si iubita!
Noracu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)
MadyG spune:
A sosit Sacha Dimitris!!!!!!!!!!!!
E un frumos de 3,830 kg si 54 cm !!!
Bine ai venit pe lume !
Sa ai parte de sanatate deplina, de noroc cat exista in lume si de fericire toata viata ta,sa-ti implinesti toate visele! Felicitari,mami si tati,felicitari Bruno pentru micutul fratior,sunteti niste grozavi!
Odihna sa aveti acum cat incape si refacere rapida,sa ne vedem cat de curand cu bine!
Pupici cu carul de la Dominique, Madi si George.