praline belgiene ( 21 )

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Draga Scumpi,m-am bucurat foarte tare sa aud ca veti avea un bebe,este o veste extraordinara si va doresc din suflet sa fie intr-un ceas bun!Sa ai o sarcina super usoara si sa te bucuri de fiecare moment din perioada asta!Sa fiti sanatosi si tu si bebita!

Nora,tu esti o fata cum mi-as dori si eu sa fiu, tu iti dai seama ca daca nu erai tu si initiativa ta, tot ce se intampla acum spre vindecarea Crisei nu s-ar fi intamplat?sau poate ca s-ar fi intamplat, dar mult mai tarziu si mai dificil ,tu ai facut lucrurile sa mearga rapid si greul sa le para mai usor.Dumnezeu sa-i dea sanatate fetitei si tie la fel,fata draga!

Va pup pe toate cu drag si dor, si va spun ceva: am vazut minunea pe nume Sacha!
Este un trandafiras rozaliu si finut , un frumos si un dulce ,cu un aer princiar si cu niste parinti frumosi si fericiti , a fost pt noi un moment foarte special sa mergem cu bobica noastra la bobica lui Mirik. Multi,multi pupici si sa fiti sanatosi si la fel de fericiti o mie de ani de-acu' inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Sal'tare!
Miri eu in principiu subscriu in sambata propusa de tine, cu niscavai rezerve caci mi s-au anuntat iar musafiri din RO. De fapt este fratele meu de care-mi este tare tare dor si sper sa poata da o fuga pana la noi. In rest, cum mai e cu colicii? S-a mai obisnuit bebe Brunocu fratiorul?

Nora am citit si eu postarea ta pe forum si este miscatoare; si eu te admir pentru efortul depus iar ceea ce faci tu este o lectie despre adevaratele valori in viata; multa sanatate Crisei si putere parintilor ei.

Danyelana si tie iti doresc multa putere sa-ti sprijini cumnata si sa treceti cu bine peste acest cumplit necaz;

Ardeiash imi pare rau ca Vladucu are febra! sper ca este mai bine acum, multa multa sanatate!

Nina cred ca ai tras o mare sperietura ! eu cred ca as fi lesinat aciolo! bine ca totul s-a terminat cu bine!

Legat de cozonac.....sprea marea noastra rusine trebuie sa recunosc ca.....nu am reusit nimic, si asta din acuza ca nu stim sa folosim masina se facut paine (cumparata special pentru a face cozonac, de fapt) am incercat toate programele, toate variantele, toate compozitiile, pur si simplu nu coace; dupa parerea mea ar mai trebui sa stea la copt cam 1/2 ora; asta e, poate este defecta, dar tare salivez la cozonacul vostru!

Gata fetelor, acum ma duc. Ne vedem diseara, pupcici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

mihaela secretul e ca noi il scoatem si-l coacem in cuptor, nu-l lasam sa se coaca acolo.. adica facem cu ajutorul masinii numai framntarea...
insa poti sa-l faci cu programul briose.. fara cacao.. caci daca ai baga-o s-ar face cozonacul negru..

cu prima ocazie ma ofer sa prestez un cozonac live (again).. sa vedem la cine o sa fie?! sa vada toata lumea cum se face..pana atunci dati-mi un telefon , cum a facut nina..

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

o mama fericita: http://www.220.ro/Patru_bebe-22128.html

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ardeiash, i-a trecut febra lui vlad? pana una alta, cozonacul se poate incerca si la mine:)

alte sugestii pt ziua cu vizita?

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Chiar asa Ardeiash si eu am vrut sa te intreb, insa au sarit nebunaticii astia mici ai Ninei pe mine si nu am reusit sa scriu. Cum se mai simte micutul tau? Sper ca sa simte bine. Imi pare tare rau ca nu vei veni si tu in seara asta. A fost super saptamana trecuta.

Nora m-am bucurat tare mult sa aud vestile bune despre Crisa. Ai un suflet mare

Fetele va pup si abia astept sa va vad

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Miri, noi am brodat in felul urmator: e bine daca venim sambata, 9 febr. pe la 14.00? eu cam atunci pot si tare vreau sa vad pe bebe si pe Carliontz, a, bineinteles si pe tine.
Hai, fete, care se mai inscrie?

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

morgane, dupa descinderea de la karaoke de aseara - hihihih ce v-am facut-o - s-a hotarat amanarea reuniunii pe 16 februarie. tot mai spre dimineata, inainte de masa de pranz. tania mi-a explicat aranjamentul pt 9, si cum nus tiam ce ai postat tu aici, ne-am gandit sa nu-ti fie sambata totusi asa de incarcata, asa ca am zis 16 feb.

gagici, ma bucur ca v-am vazut, ca ne-am "ras", ca am schimbat aer curat cu afumat:) pe cand am ajuns acasa inca copilu nu se trezise, cumintel el, dar ne-a tras p-orma o noapte alba, de si acum blestem "initiativa" generoasa de a-i chema pe socri la noi. sunt zombi! si sacha inca nu doarme. si bruno e cu atat maia gitat cu cat nici eu nici taica-sau nu reusim sa fim coerenti de nesomn.dar... cu toate astea, ma bucur ca v-am vazut! si inca pe cate!!!(carmen, nina, ana, ani, tania, oana, miahela, ardeiash, scumpi, bubulina, pretenu' lu' ardeiash) gashca mare:))

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

16 febr. notat. Abia mai cresteti si sunteti buni de smotocit.

D-na profesoare de prestat cozonci, mai dai o data pe sticla reteta, pt aia mai greu de cap. Si iti faci de cap? ai prieten?

Bubulina nu-si mai lasa sotia alleen pe corso, observ si are si de ce

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Buna seara la toata suflarea!Ce faceti dragele mele...va odihniti dupa zbintuiala de vineri?Fete,tre sa va spun ca m-am simtit super de super cu voi(ca de fiecare data dealtfel)si nu ma mai lasam plecata...
MA bucur ca am reusit sa ne stringem mai multe,ca am putum vorbi,ca ne-am distrat asa cum numai noi stim sa o facem!Si ma mai bucur si de surpriza lui Miri...mah,tu nu zici nik si ne iei prin surprindere...ai aparut asa vioaie si cu chef ca parca nici n-ai nascut acu 3 saptamani!Bravo tie...data viitoare te asteptam sa si dantui.
Daniela,radiezi toata de fericire si bubulina e tare mandru...felicitari!L-ai dansat bine pe bebe si sper sa nu se fi suparat pe tine.Esti bine?Te-ai odihnit?
Bai Pocahontas(cum te-a botezat Carmen),tare bine iti sta cu codite...citi ani ai mama???
Taniuca,sper ca ai reusit sa te odihnesti azi...ai fost la mare inaltime vinerisi facut si ceva victime!
Carmen,I PUP YOU!!!
Fate va pup...nu mai pot de somn...scuze ca nu am mentionat pe fiecare in parte dar voi stiti deja ca va iubesc pe toate si-mi sunteti dragi...
Numai bine!

Mergi la inceput