praline belgiene ( 21 )
Raspunsuri - Pagina 18
miri_mik spune:
gagici, ce ziceti de sambata 9 februarie? mai spre dimineata? asa am si barbat acasa si si bruno si nu-s chiar pierduta in spatieu si se preteaza la cafea. ce ziceti? merge?
miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
Nora spune:
Am povestit aici despre vizita de azi la spital, daca doriti sa cititi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=23&TOPIC_ID=110391
A fost un pic neplacut pentru mine sa incerc sa-i fac sa se mai relaxeze, aveam chiar impresia ca ma plac mai putin cand le spuneam asta... E normal sa sa fie asa stresati...si totusi...sunt dupa o operatie reusita...
Timpul le va rezolva pe toate, ce sa mai zic...
Pupici,
Noracu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)
Bepii spune:
Nora, am citit postarea ta si tot ce pot sa-ti spun este ca tu ai facut un lucru demn de toata lauda implicandu-te in acest caz, ti-ai sacrificat timpul, energia si nu cred ca cineva are ceva sa-ti reproseze. Iar daca n-ai reusit sa-i inveselesti catusi de putin pe parintii Crisei este de inteles. Acesti oameni au avut numai esecuri pana acum in ceea ce priveste operatiile copilei si probabil ca inca mai sunt reticenti, le e teama sa nu se bucure prea devreme, au trecut prin atatea dezamagiri incat nu mai au energia sa se bucure sau sa vada si eforturile celor din jur. Stressul cred ca este la cote maxime la acesti oameni. Dar asa cum ziceai tu, timpul le va rezolva pe toate si incet, incet se vor relaxa si vor invata sa zambeasca iarasi. Asta-i parerea mea vazuta din afara dar poate ma insel.
Miri, nu pot promite ca pot veni sambata pe 9 feb, depinde cand o sa ma pot trezi pt ca vineri seara avem un quiz la noi acasa la care vom invita cam 5, 6 poate 7 cupluri. Anul trecut am mai avut unul la fel si musafirii au plecat pe la 4 dimineata. In felul asta mi-ar cam greu sa ma trezesc devreme si sa ma prezint la tine. In principiu ramane"da" dar daca nu pot veni sa nu te superi, o sa ramana pe alta data.
Mihaela, mersi pt oferta dar deja am aranjat cu fetele sa treaca sa ma ia. Poate cu alta ocazie. Esti o draguta.
Deci ca sa stim cum stam maine o sa fac aici un scurt inventar cu fetele participante: Eu, Carmen,Daniela, Nina, Ana, Mihaela si.....mai cine? Ardeiash, Oana, Morgane......? Haideti fetele.....va rooooog.
Pupici la toata suflarea!
miri_mik spune:
bepii, era doar o sugestie. eu va vreau pe toate:) asa ca adaptam. dar v-am dat un capat de idee pe marginea careia sa "brodati":)
la cat e nebuneala maine la karaoke?
miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
danyelana spune:
Salutare ciocolatzele,
Fetelor, merci ca imi sunteti alaturi cu gandul in aceasta situatie. Acum incepe sa se mai linisteasca situatia, rudele au plecat si am ramas numai noi in casa ca sa ne sustinem unii pe altii. Cumnatei ii este putin cam greu ca a ramas cu doi copii mici (6 luni si 3.2 ani) dar suntem cu ea si o sprijinim.
Abia astept sa va vad dar nu pot veni maine.
Pupici.
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
oanademunck spune:
ma io habar n-am as vrea sa viu sa va vad da nu mai stiu adresa si nici ora la care va reuniti. sa ma scoata si pe mine una din ceatza pe offline:)
Nora , de aplaudat gesul tau si sprijinul pe care il oferi Crisei si parintilor sai. Palaria jos!
Nineto, azinoapte ti-am visat cozonaku ala cu nuci stafide si de toate, azi mi-a fost lene sa ies din casa maine insa ma sa ma duc dupa ingrediente si in caz ca nu stiu sa le amestec cu talent i will call, to say/please help me.......
Ma, pana cand mai tine soldurile astea stie cineva? ca nu am apucat sa-mi iau nici macar un elastic de par mama ei de treaba
Nora spune:
Danyelana, imi pare rau pentru cumnatul tau, condoleante1 Eu nu stiu nimic despre povestea asta dar cand am citit ca doi copii asa de mici au ramas fara tata am fost extrem de tulburata. Le pregateam mai devreme masa de seara copiilor mei si ma gandeam la ce-o trebui sa simta cumnata ta acum, singura, cu un bebelus si un copil de 3 ani de crescut... Of, Doamne!
Oana, soldurile sunt pana la sfarsitul lunii. Eu azi am facut niste cumparaturi la "D'Store" un magazin-depozit cu specific mai degraba sportiv, undeva in Bierbeek! Foarte misto chestii pe acolo si reduceri de 70%!!! Iti recomand!
Si va multumesc pentru aprecierile voastre, sunteti foarte dragute, faptul ca am reusit sa o ajut cumva pe Crisa mi-a facut mare placere, o fac din tot sufletul si abia astept s-o duc la tobogan intr-un parc frumos d-aici din Belgia! e una din marile ei dorinte, pana acum nu s-a dat niciodata pe un tobogan!!!
Mai devreme un pic am vorbit cu tatal Crisei, era mai bine si mi-a povestit ca micuta a stat azi vreo 2 ore in fundulet si s-a uitat la un filmulet la DVD player-ul portabil!!! Super, nu?
Mille bisous,
Noracu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)
ardeiash spune:
fete: baietelul meu a avut toata ziua temperatura... of.. sunt asa de suparata. am bagat in el de toate.. nu are niciun alt simptom.. doar temperatura care nu cedeaza .. sau cedeaza pret de 5 minute si apoi.. iar. acum e putin mai bine.. tineti-mi pumnii...
bine ca nu l-am trimis la scoala.... of si iara of
s-auzim numai de bine! si
ninaM spune:
Sal`tare ciocolatele dragi!Abia astept sa va vad maine,in plina forma,sa ne mai dantuim un pic ca sunt epuizata psihic...Reina imi da mari batai de cap!Azi am fost la careffour si in 2 secunde a disparut de linga mine...am cautat-o peste tot,am anuntat la megafon ca mi-a disparut copilu`...am transpirat,am tremurat,nimic!Cind m-ai aveam putin si dadeam apa la soareci,o vad pe fi-mea venind agale cu bratele pline de cumparaturi(ochelari de soare,umbrela,chiloti)si cu un zimbet cit toata fata;cind ma vede zice:unde ai fost ca te-am cautat!Mah,e o terorista!nu mai stiu ce metoda sa aplic cu ea...nu merge nik...nu-i e frica de nimic,daca ma supar pe ea,nu o intereseaza...offf....da maine imi scot pirlealapina dimineata nu plec de-acolo!
Ardeiash,imi pare rau sa aud ca Vladut e bolnavior...sanatate multa si aveti grija de voi!
Si sa sti ca ne-a iesit mah cozonacu...super de super!Merci de ajutor!
Oana,daca ai nevoie de ajutor la cozo,strigi si sunt prezenta...ca doar acum am egzperienta
Hai ca va las acum...ma duc sa-mi despart copii ca s-au apucat de sumo si tipa unu mai tare ca altu...
Pupici la toata gaska!
ardeiash spune:
nina: maica-mea o tinea pe sora-mea intre picioare cand platea ceva pe la vreun magazin.. daca-i dadea drumu 1 secunda dusa era ... sa stii ca functioneaza... si mereu ii punea biletele in geaca, pulover cu numele, adresa, numarul de telefon altfel nu se putea...
felicitari pentru primul cozo.. ma bucur ca v*-a iesit! acum dati sfaturi, a???
nora: cred ca ai trecut prin niste emotii!! dar ma bucur tare ca a reusit operatia si fetita e deja capabila sa se uite la desene.. bravo! Dumnezeu o s-o ajute!
s-auzim numai de bine! si