praline belgiene ( 21 )

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Mai fetelor, eu vad ca fiecare, care mai de care vine cu evenimente si informatii naucitoare. O parte merg la karaoke peste karaoke si stau si ma intreb de unde tot izvoreste energia voastra. Vindeti-mi si mie pontul ca la mine...'batranetile e grele rau'.

Carmenut, imi pare rau sa te dezamagesc, insa vinerea asta nu vin. Multmesc ca te-ai gandit la mine dar, daca programati ceva in februarie 15, 22, 29 nu zic ba

Scumpicel, felicitari de la noi, veste mai placuta nici nu se putea sa ne dai si e normal sa fie un motiv de bucurie. Ma gandeam eu ca e ceva la mijloc, prea cumintica ai stat si n-ai mai zis nimic. Ma bucur mult ptr tine si ptr Jos, si ma mai bucur de un lucru, care pare mic si meschin, si acela e ca o sa trebuiasca sa te lasi de fumat. Sanatate multa si tie si celei mici? (e o fetita, nu?) si sarcina usoara in continuare.

Nora, ii tin pumnii stransi lui Crisa sa aibe o operatie reusita iar parintilor le doresc curaj sa treaca cat mai repede si peste hopul asta.

Miri, pe tine special te-am lasat la urma. Am vazut pozele cu Sasha, frumusel si bucalat, offf. Ce face Carliont, s-a obisnuit cu fratiorul lui mai mic?
Daca nu reusesc sa ajung la tine in februarie, saptamana N, adica cea cu 8, vedem noi cum facem mai tarziu. Ca si eu vreau sa-l ciupesc si smotocesc pe cel mic, dar daca e cu interdictii....eee. De fapt glumeam

Pupici si pentru Madisor, Ana, Nina, Ardeiash, Mihaela, Daniela si cine mai e? Ooo, Oana, tocmai pe tine era sa te uit

Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Felicitari Scumpilici si sa fie intr-un ceas bun. Sa ai parte de o sarcina usoara si de un bebe sanatos.

Pupici.

CRACIUN FERICIT!

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Danielaaaaaa, felicitari din toata inima! Sa fi sanatoasa, sa ai o sarcina usoara si sa aveti un bebe sanatos si frumos ca voi doi.
Mah da' ca animatie pe aici! Scumpi v-a scos pe toate la interval cu vestea ei cea buna!
Mai ramane sa ne si vedem ca de povestit avem destule cred eu.
Miri, abia astept sa vina ziua sa-l vad si eu pe Sacha si nu numai. Mi-e dor sa-l strang in brate si pe Brunocel cel dragalas.
Oana, bine ai venit acasa . Mi-a fost dor de tine si de postarile tale. Sper sa reusesti sa vi si tu vineri la karaoke, pleaseeeeeee.
Nora, ii tinem pumnii Crisei, sa dea Domnu sa-i reuseasca operatia si sa se intoarca acasa fara furtun.
Iar tie bafta la seara de vineri cu preparatele specifice. Da' sa sti ca noi ne strangem la karaoke in jur de ora 10 asa ca poate totusi........ajungi
Mihaela, ma bucur tare mult ca poti veni ca tare mult e de cand nu ne-am vazut!
Morgane, pai tu esti singurica acasa, poate o iei pe Bianca si vi si tu la karaoke, hai mah, vinoooooo, pleaseeee . Eu oricum vin fara Swa ca el are un quiz vineri seara. Cred ca vom fi intre noi fetele dar chiar daca mai e vreun barbat printre noi nu-i problema, o sa fie rasfatatul nostru printre atatea fete.
Robertina, tu nu mai zici nimic, pe unde umbli de nu mai dai vreun semn de viata? Vrei niste shlapi pe undeva?
Celelalte pralinute, va pup pe fiecare in parte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Iar am postat in acelasi timp cu voi.
Robertina, iata ca ai dat un semn
Pacat ca nu putem sa ne vedem, dar lasa ramane pe data viitoare poate chiar februarie cum ziceai. Mai vedem pana atunci.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Stiam eu ca nu-mi iese numaratoarea iar acum stiu de ce.
Pupici ptr Bepii (asta ca sa scap de slapi)si ptr Lucica ce si-a luat masina mica

Cine a ramas nepupata de mine sa ridice 2 degete.

Noi ne preumblam pe la diferite cursuri. Eu voi continua cursurile de Flamanda, nu ca nu as avea ce face, dar mi-am propus ca pana nu-mi dezleg limba, nu ma opresc .
"Sotul" cica se integreaza si el cu niste cursuri de flamanda si unul de orientare sociala. Asa ca suntem ocupati si nu ne plangem de plictiseala.
In alta ordine de idei, cam tragem mata de coada, insa sper sa ne redresam incepand cu luna martie.
In rest, o data pe luna merg la acel dl doctor ptr monitorizari, ma rog, dar nu sunt schimbari asa ca o sa mergem la un nivel superior cu teste si altele.
Ufff, acum cred c-am spus tot.

Ror

Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Dragelor, reiau aici mesajul pe care l-am scris la subiectul Crisei:

"Dragii mei,

revin cu vesti foarte bune: operatia s-a terminat cu bine si totul va fi bine de acum inainte, sub rezerva unui singur test care mai trebuie facut, peste 5 zile.

Va redau acum tot ce am inteles eu din conversatia cu profesorul Reding, un om absolut minunat care a stat de fiecare data de vorba cu noi atat cat am avut nevoie, a repetat raspunsuri, a fost calm, pozitiv, increzator, pe scurt, un profesionist! Sa-i dea Dumnezeu sanatate lui si echipei cu care a lucrat!

Sooo, practic tubul care iesea din burtica fetitei venea din intestinul gros si din partea de colon care se duce la ficat si nu de la bila! De ce intestinul gros era fisurat... eu nu pot afirma cu certitudine dar nu poate sa se fi intamplat asa ceva fiindca toata lumea si-a facut bine meseria prin Romanica...

Caile biliare aratau ca functioneaza normal, ficatul arata foarte bine. Fiindca toate semnele dinspre ficat si bila erau bune, au reparat fisura din intestin si colon si nu au deschis mai mult, ramanand ca sa verifice printr-un test specific functionarea corecta a cailor biliare, test care se va face peste 5 zile.

Putin mai devreme m-a sunat Nicu, erau acolo cu un doctor pe care vroiau sa il intrebe exact ce sa manance si sa bea micuta. Raspunsul a fost foarte ferm: nimic! Totul primeste prin perfuzii si sub strict control. Crisa era destul de bine, putin adormita, va imaginati ca dupa o asemenea operatie destul de complicata nu ar fi putut zburda prin holurile spitalului.

Parintii Crisei incearca sa se de-streseze dar le este, fara indoaiala, extrem de greu, imi pare ca stresul a devenit pentru ei un "modus vivendi" asa ca va mai trebui sa treaca ceva timp.

Altfel, asteptarea de azi dimineata a fost lunga si chinuitoare, eu m-am straduit sa-i sustin cat mai mult, uneori am reusit chiar sa-i fac sa rada de bancurile si povestile mele."

Mai vorbim, acum sunt tare obosita si am mult treaba in casa, ooof.

Pupici multi,

Noracu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Doamne, ce mult ma bucur pt Crista ca totul a fost bine. Sper sa fie sanatoasa si sa poata iesi curand din spital.

Pupici.

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

scumpi, ce veste minunataaaaa! sa fiti sanatosi tun si sa ajungeti la fine cu bine! abia astept sa te vad cu burt! live!
nora, doamne ajuta sa fie bine si in continuare cu crisa!
danyelana, condoleante!

eu n-am mai fost in stare sa scriu din cauza ca maria a fost iar bolnavioara; a facut o enterocolita naspa. eu m-am speriat f rau pt ca ziua debutului a coincis cu ziua primei cazaturi din pat. s-a intamplat dimineata si dupa ce a halit micul dejun, la vreo ora a vomat; asa ca am fugit la dr de fam iar miercuri seara si la urgenta. nu va povestesc cum a fost la spital ca iar m-apuca nervii! iar mi s-a parut ca nu e nicio diferenta intre romanica si belgica. in fine... acum e bine, a inceput sa pape. si sa va mai zic ca miercuri avea 8 kile iar luni cred ca avea vreo 7! dar ma gandesc la nora (n-am uitat cand mi-ai povestit ca unul dintre baietii tai avea 8 kile la un an) si nu ma mai stresez!

in fine...am reusit sa ma odihnesc azi si abia astept sa va vad la karaoke!
si ror, vreau si io karaoke oricand in febr, ca vine mama soacra! so...am cu cine lasa copilu'!!

morgane, sa-ti stapanesti sanatoasa masina si pune si tu o poza s-o vedem! si hai si la karaoke! 'nteles?!

oana, tu ce faci vineri seara, vii?

pupe si mi-e dor sa va vad pe toate!

miri, pupe sa-ti treaca buba! si mai arata-ne si noua gongii!

editez: cica sunt odihnitain fine... v-am innebunit cu in finele mamii lui!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

fete: eu astept sa-mi spuneti cand e mai bine pentru voi vizita-n grup.. numa miercurea sau joia seara sa nu fie ca nu pot...

Nora: ma bucur ca operatia a decurs normal. e putin mai grea recuperarea, fireste.... dar o sa treaca.. Dumnezeu sa-i ajute!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Fetelor mare animatie zilele astea.....super!!!
Abia asept sa ne vedem la Kara vinei; apropo, Bepii am inteles ca nu vii cu Swa, daca vrei te i-au eu de acasa, stam pe aproape, si oferta ramane deschisa pentru zona Kampenhout, Mechelen, etc.

Nora ma bucur ca totul a decurs bine cu operatia, sa dea Dumnezeu sa fir sanatoasa Crisa si sa-si revina repede.

Anamana ma bucur sa te aud, nu mai stiam nimic de tine de mult! imi pare tare rau ca Mariuca a fost bolnavioara, sunt tare pacatoase enterocolitele astea, si nu stiu de ce dar si a mea a facut 2 in 5 luni de cand suntem in Be. Multa sanatate si abia astept sa te vad vineri

Morgane poate vii si tu la kara? Vedem si nou tutu cel nou....promitem sa nu dam cu sampanie pe el....
Si acum inapoi la treaba, o zi buna si va pupicesc pe toate.

Mergi la inceput