praline belgiene ( 21 )
Raspunsuri - Pagina 16
Mihaela1171 spune:
Buna seara pralinutzelor!!!
Scumpi SA FIE INTR-UN CEAS BUN !!!!, felicitari si multa sanatate, asta da cadou, intradevar! sunt foarte fericita pentru voi!
Miri multa putere pe mai departe, dar dupa cum te stiu, nu duci lipsa de asta. Cred ca celorlalti le trebuie putere sa tina pasul cu tine. Bafta cu colicii.....
Oana bine ai revenit in BE, si felicitari inca o data pentru aprobarea proiectului, esti tare!
Nora succes cu sarmalele, dar ai grija ce nationalitati mai vin caci am constatat caci aproape toti vecinii Romaniei reclama si ei sarmalele drept fel de mancare national (chiar astazi am venit din Croatia si pana si ei ....au sarmale ca mancare traditionala.
Fetelor care ati fot la kara bravo, foarte tare, ma bucur ca v-ati distrat.
Ne vedem saptamana viitoare, sa va vedem gata antrenate!
ups sorry....vinerea asta.....trece prea repede timpul!!!
Acum va las, noapte buna si somn usor!
Mihaela1171 spune:
Si inca odata felicitarii pentru Scumpi , sa fie intr-un ceas bun !!!! Abia aftept sa te vad cu burtica
Uraaaaaaaaaa
miri_mik spune:
PS. superbe pozele de la karaoke! chiar foarte foarte faine! m-am lins pe bot:)
miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
morgane spune:
Chiar ma intrebam unde-i Scumpi, unde-i Scumpi ... Si uite ce presteaza Scumpilica al nostru. Te felicitez cu toata trupa mea. Nici nu puteai primi un cadou mai frumos. Adica liniutele alea sunt realizate intr-o luna cu ziua noastra de nastere?
Miri, chiar ne primesti pe toti in grup, sau sa venim pe rand? Mor aici de curiozitate si ma gadila deshtele de ciupit si de mototolit. Zi, cum facem?
Fete, distractie maxima la karaoke, ca vad ca nu va mai puteti opri si ma cam roade invidia ca nu pot veni.
Pupici,
ninaM spune:
Salutare gashkaaaa!!Hai ca incepem sa ne adunam incet,incet...
Ala micu` are unu mik in burticaaaa...sa fie intr-un ceas bun si inca o data felicitari Daniela !Cred ca ai niste emotii acum dupa ce l-ai vazut pe bebe la eco...sanatate multa !!!
Oana,bine ai revenit pe meleaguri belgiene!Mah,ca bine zici de balamucul din tara....ce face wisk?si-a revenit dupa calatorie?
Carmen,super pozele!Te astept sa m-i le pui si mie in calc!Dau o visinata,doar tie ca Daniela nu are voie
Luci,hai nu vi si tu vineri?pleaseeee....o iei pe Bianca si veniti si voi !Ce zici?Faci rodaju` la masina!(apropo,felicitari pt achizitie si sa o stapinesti sanatoasa)
Mikule,avem verde la vizite deci...abia astept sa-l vad "face to face"pe Sasha!
Fete,ma bag la somn ca sunt frinta!Va pup pe toate si abia astept sa va vad vineri in numar cit mai mare!
scumpi spune:
Fete va multumesc mult de tot pt. cuvintele frumoase, suntem tare fericiti .
De-abia astept sa va vad vineri la karaoke. Hai Luci si tu, plssssss.
Oana bine ai revenit! Felicitari pt. proiect!
Nora ii tinem pumnii Crisei. Doamne ajuta!
Pupi
http://md.lilypie.com/HSa4p1.png
carmita_baby spune:
Ypieeeeeeeeeeeeeee Danielaaaaaaaaaaaaaaaa o sa aiba bebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee si sunt tare fericitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa eu am aflat chiar in ziua de Craciun, o ce veste minunata Felicitari inca odata draguta
Fetelor motatelor ma bucur ca v-au placut pozele, dar nu uitati ca fotograful nostru fuse Ardeiashul care ne tot tragea la mai mult sau mai putin `nstantanee si care sper sa nu ne lase de `zbeliste nici de data asta. Ardeiashule we need u si saptamana asta, fa si tu te rugam in asa fel incat sa zici prezent vineri.
Taniuca si eu simt la fel in privinta ta.
Oana bine ai revenit pe meleaguri belgiene, imi pare rau ca ai avut de tras cu serviciile romanesti, care din pacate de cele mai multe ori-s tare proaste, dar oricum e bine cand totul se termina cu bine si iti dau si un sper ca vei veni si tu vineri la marea adunare nationala
Lucica daca nu vii cu noi la karaoke o sa si o sa si pe urma o sa din nooooooooooooooooooooouuuu... Dar eu stiu deep down ca tu ne ubesti atat de mult incat o sa faci tot posibilul sa vii.
Ana tu vezi sa faci bine sa nu care cumva s ate razgandesti in privinta kara, ok? m-am simtit foarte bine ieri la tine, si iti multumesc mult ca m-ai ascultat si inteles, esti o bomboana de fata, fara sa exagerez cu nimic.
Mikule ce iti face gaga, se face voinic? Creste intr-un an cat altii in sapte? Dar Bruno prin ce faza mai trece? S-a obisnuit cu prezenta lui Sasha in casa?
Maducule imi pare rau ca nu vom ajunge nici saptamana asta pe la tine, poate o lasam pe sapt viitoare. ce zici?
Mihaela abia astept sa te vad, ca de cand nu te-am vazut multa vreme a trecut...
Danyelana condoleante, imi pare rau ptr pierderea suferita
Robertina tu ce mai faci? Ca nu am mai vorbit de o gramada de timp... Esti bine? Poate ne intalnim la kara, sper sa vii
Nina nu pot sa iti zic decat
Pupicesc toate pralinutele si abia astept sa le vad
Mello motanelul iubit
oanademunck spune:
Scumpi, FELICITARI !!!!!!!!!!!!ma bucur fffffff mult pt voi, bravo!!Si ati mai aflat si in Ajun de Craciun, e si mai special!Sa ai parte de o sarcina usoara!!!!!!!!Uite si multe multe floricele
Si uite si aici: http://www.youtube.com/watch?v=pXCPXt9sQ1s e pt cei al caror nume e Scumpi;)
pusici si felicitari!!!!
ardeiash spune:
scumpioara: multe felicitari! este extrordinara vestea! sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si fara de probleme.. da ce era mai naspa a trecut deja!? Nu?
oana; bine-ai revenit ! cu peripetii cu tot... cum a fost acasa e inutil sa mai intreb,, da-ntreb : cum ai regasit belgia?
miri; multamim de invitatie...
nina; gata cozonacul?
pe celelalte va pup dulce dulce ..
s-auzim numai de bine! si
miri_mik spune:
deci, invitatia e in grup (saptamana cu 8 feb,cu ziua si ora la alegere).
morgane, toti deodata si organizat. singurul minus e ca nu se lasa cu zmotoceala si ciupeala:) aia se face dupa ce bebe ipmlineste 3 luni. deocamdata... sunt paznic:))
pana una alta stau intr-un colt de canapea si-mi vine sa urlu de durere de operatie...
miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png